Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
ha nagyon szar a sec akkor nincs passrushlegyen passrush pls pls plsHighlandernem azzal szokott baj lenni hanem, hogy a Sec nem, vagy rossz helyre rushdande
több mint 9 éve
láttam már rosszabbat xDaha értem. Szóval Sanchez a 3. legszarabb qb a ligában ha nem play action van. Értem. színvonal lvl 999999ano92Szerinted is a legrosszabb?Wyatt
több mint 9 éve
Na ja, ha mondjuk Manning futna egy ilyet, beszopná mindenki, nem? 😊kiismerhetetlengabenKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
több mint 9 éve
Ő ma nem játszik.Hagyjuk már a buttfumblet basszus. Foglalkozz inkább Bortlesszel.mustaineLásd még Buttfumble.iktriadKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
több mint 9 éve
legyen passrush pls pls plsHighlandernem azzal szokott baj lenni hanem, hogy a Sec nem, vagy rossz helyre rush
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
aha értem. Szóval Sanchez a 3. legszarabb qb a ligában ha nem play action van. Értem. színvonal lvl 999999ano92Szerinted is a legrosszabb?
több mint 9 éve
Hagyjuk már a buttfumblet basszus. Foglalkozz inkább Bortlesszel.Lásd még Buttfumble.iktriadKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
"gyilkoljuk" le Romot!!!! 😊
több mint 9 éve
valakinek van esetleg sport2-s stream?NewmanÉn itt tolom: freestreamtv.us/sportllll.php?melyik=1&embed=1
több mint 9 éve
legyen passrush pls pls pls
több mint 9 éve
Lásd még Buttfumble.Kár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
Rolando sérült? nagyon lomhán mozogdeyellsajnos folyamatosan
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
aha értem. Szóval Sanchez a 3. legszarabb qb a ligában ha nem play action van. Értem. színvonal lvl 999999
több mint 9 éve
Na akkor most egy jó Fletcher vs Bryant, clash of titans
több mint 9 éve
kiismerhetetlenKár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez ténybaggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
Megint bekezdtünk...
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Micsoda csel! Ezért imádjuk az NFL-t!WyattCHIP!
több mint 9 éve
Kár, hogy kiismerték már a read optiont az NFL-ben. 😀Schleckmondjuk a Sancho futás más kategória, ez tény
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
a gap awareness-en kellene javítani, hátha akkor nem futják körbe a védelmünket. mindegy.
több mint 9 éve
Egyértelmű TD nem tudom mit kell ezen agyalni 😀
több mint 9 éve
Shadynek már meg is van 48 a 120-ból de a TD-t csak elvette Sanchez, sebaj, akkor még 3 adott TD-nk tuti lesz 😛
több mint 9 éve
onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=10gagyi szurkolói smsek >>> bármi ami Geico 😀 Sport1 streamet tud vki adni?toamaz ugye megvan, hogy a GamePass is fut a számítógépen, így inkább onnan nézem?én egyébként továbbra sem szeretnék sporttévézni, úgyhogy meglesz a szokásos egy perc lemaradás, szóval lehet, hogy néha kimaradok.halkítsd le és nézd úgy, hangulatfelelősnek itt vagyunk mi 😀dande
de ennek Ti is csak örülhettek 😊slowmotion
meg az ami reklámok kicsit jobbak, igaz a végére már kurva unalmasak lesznek...slowmotion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Jamie Maggio > mindenki másMolly > mindenki más 😊baggioErin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadCharissa >>> ErinJakehomer
több mint 9 éve
Philly DucksDexxter TailorGyengék még, nem volt két pontos.