Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Úgy látszik futni kő maHighlanderMindig azt kőne csinálni
több mint 9 éve
Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadCharissa >>> Erin
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Rosszul nézed, 2.30-kor San Francisco–SeattleAkárhogy nézem, továbbra is 2.30-at írnak ezek az amcsik, szóval sajnos nem 😕Wyattpedig ott van az
7:30 PM No. 5 TCU at Texas FOX Sports 1
7:30 PM LSU at Texas A&M ESPNbaggio
több mint 9 éve
nana, ez nem lesz jó, úgyhogy McClain fumble jön
több mint 9 éve
FUTÓJÁTÉK VÉGRE!!
több mint 9 éve
😀 Dettó. Tolom én is 1-je óta, de úgy egészbe, úgy viccesebb. 😀Tudom, pont ezért röhögtem, hogy akkora bajuszkája van, mint nekem három nap után, pedig én aztán nem vagyok egy szőrös példány 😀StezMárk bajuszkája még mindig cuki 😀Gondolom 1-je óta. Tolja gondolom a no shave novembert. 😀Vrijbloed
vajon mennyi ideje növesztheti? 😀Stez
több mint 9 éve
and ends with an Ohmmm. ez a Jared Jewellery a Kay Jewellery csődbűntény utáni jogutódja vajon?slowmotionevery kiss begins with K!Höri
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Amúgy látod Wyatt, az amerikaiak abban is hazudtak, hogy 22:40-kor kezdődik ez a meccs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
tessék, 3-0 ide 😊
több mint 9 éve
dinkaaa
1 044
Go Boys!
több mint 9 éve
eaglesfan1993
233
Jó szurkolást! Fly Eagles Fly!!!
több mint 9 éve
Vonn?Azt hallottam, jövőre Lindsey lesz a csapat pálya menti riportere.Sixo67Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadhát kb.Fucuegy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
több mint 9 éve
WIse choice!csak nem Erin nyomja a play by play-t.Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadhát kb.Fucuegy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
lehet inkább benyomom Márkékat.Fucu
több mint 9 éve
hmmm. ez a Jared Jewellery a Kay Jewellery csődbűntény utáni jogutódja vajon?slowmotionevery kiss begins with K!
több mint 9 éve
Tudom, pont ezért röhögtem, hogy akkora bajuszkája van, mint nekem három nap után, pedig én aztán nem vagyok egy szőrös példány 😀Márk bajuszkája még mindig cuki 😀Gondolom 1-je óta. Tolja gondolom a no shave novembert. 😀Vrijbloed
vajon mennyi ideje növesztheti? 😀Stez
több mint 9 éve
csak nem Erin nyomja a play by play-t.Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadhát kb.Fucuegy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
lehet inkább benyomom Márkékat.
több mint 9 éve
Azt hallottam, jövőre Lindsey lesz a csapat pálya menti riportere.Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadhát kb.Fucuegy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Menne egész meccs alatt a trashtalk.mi a baja eaglesmcnabbel?Dexxter TailorMárk kijelentette, hogy vele nem hajlandó.Sixo67Kíváncsi vagyok Matuz K. hogy oldja meg első igazi Sport Tvs NFL meccsét.iktriadMiért nem Csabi közvetít egyébként?mustaine
több mint 9 éve
Remek ez a sporttv zene, de bekapcsolhatnának már a helyszínre.: D
több mint 9 éve
Akárhogy nézem, továbbra is 2.30-at írnak ezek az amcsik, szóval sajnos nem 😕Wyattpedig ott van az
7:30 PM No. 5 TCU at Texas FOX Sports 1
7:30 PM LSU at Texas A&M ESPN
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Anda
76
Tudom, nagyon telhetetlen vagyok, de kérhetek egy amcsi streamet erre a meccsre? 😊 Kék eget, béke mindenkinek! 😊