Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
nincs valami hivatalos jelentés ano állapotáról?Highlanderhomár
több mint 9 éve
Márk bajuszkája még mindig cuki 😀vajon mennyi ideje növesztheti? 😀
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok Matuz K. hogy oldja meg első igazi Sport Tvs NFL meccsét.
több mint 9 éve
Bocsi , új albérlet nincs még tv , nem tud valaki egy streamet ahol meg tudnám nézni? életmentő lenne 😀
több mint 9 éve
joestét, cowboys verést.
több mint 9 éve
így van, elkezdik itt és itt:Wow, neked elkezdik 1.30-kor a meccset? Micsoda befolyás 😀Wyattmár akinek várni kellbaggiona elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejeznibaggioÉs az miért lenne jó, ha egy órát kellene várni a harmadikra?Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ennyire kívncsi vagy a City-Bayern ismétlésre? 😀gagyi szurkolói smsek >>> bármi ami Geico 😀 Sport1 streamet tud vki adni?toamaz ugye megvan, hogy a GamePass is fut a számítógépen, így inkább onnan nézem?én egyébként továbbra sem szeretnék sporttévézni, úgyhogy meglesz a szokásos egy perc lemaradás, szóval lehet, hogy néha kimaradok.halkítsd le és nézd úgy, hangulatfelelősnek itt vagyunk mi 😀dande
de ennek Ti is csak örülhettek 😊slowmotion
meg az ami reklámok kicsit jobbak, igaz a végére már kurva unalmasak lesznek...slowmotion
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Bizonyám! A játék nem játék!Szevasssszz!!!! Nem fogadok! Mert aki fogad, veszít. Én pedig nem szeretek veszíteni!Charlie FirpoNa lássuk csak, lássuk csak!Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!slowmotion
Go Boys!!!Charlie Firpo
több mint 9 éve
nincs valami hivatalos jelentés ano állapotáról?Highlanderszületése óta beszámíthatatlan
több mint 9 éve
hát kb.egy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
Szevasssszz!!!! Nem fogadok! Mert aki fogad, veszít. Én pedig nem szeretek veszíteni!Na lássuk csak, lássuk csak!Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!slowmotion
Go Boys!!!Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
nincs valami hivatalos jelentés ano állapotáról?
több mint 9 éve
ha már kiadtam rá a pízt, akkor inkább ki is használom, y'knowjah kérem aki úr az legyen úr 😀dandeaz ugye megvan, hogy a GamePass is fut a számítógépen, így inkább onnan nézem?én egyébként továbbra sem szeretnék sporttévézni, úgyhogy meglesz a szokásos egy perc lemaradás, szóval lehet, hogy néha kimaradok.halkítsd le és nézd úgy, hangulatfelelősnek itt vagyunk mi 😀dande
meg az ami reklámok kicsit jobbak, igaz a végére már kurva unalmasak lesznek...slowmotion
több mint 9 éve
gagyi szurkolói smsek >>> bármi ami Geico 😀 Sport1 streamet tud vki adni?az ugye megvan, hogy a GamePass is fut a számítógépen, így inkább onnan nézem?én egyébként továbbra sem szeretnék sporttévézni, úgyhogy meglesz a szokásos egy perc lemaradás, szóval lehet, hogy néha kimaradok.halkítsd le és nézd úgy, hangulatfelelősnek itt vagyunk mi 😀dande
több mint 9 éve
Na lássuk csak, lássuk csak!Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!
Go Boys!!!Charlie Firpo
több mint 9 éve
ervinator
1 700
Sziasztok!Sport TV-s streamet tudna valaki adni?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
jah kérem aki úr az legyen úr 😀az ugye megvan, hogy a GamePass is fut a számítógépen, így inkább onnan nézem?én egyébként továbbra sem szeretnék sporttévézni, úgyhogy meglesz a szokásos egy perc lemaradás, szóval lehet, hogy néha kimaradok.halkítsd le és nézd úgy, hangulatfelelősnek itt vagyunk mi 😀dande
több mint 9 éve
2 blowout lesz, 1. negyed után jössz vissza.már akinek várni kellbaggiona elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejeznibaggioÉs az miért lenne jó, ha egy órát kellene várni a harmadikra?Wyatt
több mint 9 éve
egy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀
több mint 9 éve
egy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Wow, neked elkezdik 1.30-kor a meccset? Micsoda befolyás 😀már akinek várni kellbaggiona elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejeznibaggioÉs az miért lenne jó, ha egy órát kellene várni a harmadikra?Wyatt
több mint 9 éve
az ugye megvan, hogy a GamePass is fut a számítógépen, így inkább onnan nézem?én egyébként továbbra sem szeretnék sporttévézni, úgyhogy meglesz a szokásos egy perc lemaradás, szóval lehet, hogy néha kimaradok.halkítsd le és nézd úgy, hangulatfelelősnek itt vagyunk mi 😀dande
meg az ami reklámok kicsit jobbak, igaz a végére már kurva unalmasak lesznek...
több mint 9 éve
végülis Romo vs Sancho csataSanchez clutch, csak mellé még szar is (volt sokáig). Dallasnak drukkolnék, hogy a sok Boys sucks majmolónak meg Romo haternek szar legyen, Phillynek mert menő sportstown, meg mert Sanchez. Nem sok időm van dönteni 😀
Romo, aki ánkláccs meg Sanchez, aki nem tud nyerni.
akkor most az dönti el a meccset, hogy melyik védelem csinál több picksixet?slowmotion
több mint 9 éve
már akinek várni kellna elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejeznibaggioÉs az miért lenne jó, ha egy órát kellene várni a harmadikra?Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
értem, köszi 😀Én szeretem az NBA-t de már vége lehetne ennek a műsornak 😀dande22.40-kor lesz csak kirúgás, mondták az amcsikHöri