Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
hmmm. ez a Jared Jewellery a Kay Jewellery csődbűntény utáni jogutódja vajon?
több mint 9 éve
Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.hát kb.Fucuegy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
több mint 9 éve
hallod, lehet, hogy azt jobban is ismeri...hülye amerikaiaknak egyébként egy embere sincs, aki nem hajlítgatja összevissza a himnuszukat?Király Lindamustaine
vagy Rádió gyerekkórusa vagy ilyesmislowmotion
több mint 9 éve
Márk bajuszkája még mindig cuki 😀Gondolom 1-je óta. Tolja gondolom a no shave novembert. 😀
vajon mennyi ideje növesztheti? 😀Stez
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Akárhogy nézem, továbbra is 2.30-at írnak ezek az amcsik, szóval sajnos nem 😕mondom elkezdikbaggioMondom a meccsetWyattígy van, elkezdik itt és itt:Wow, neked elkezdik 1.30-kor a meccset? Micsoda befolyás 😀Wyattmár akinek várni kellbaggiona elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejeznibaggioÉs az miért lenne jó, ha egy órát kellene várni a harmadikra?Wyatt
baggio
több mint 9 éve
mi a baja eaglesmcnabbel?Márk kijelentette, hogy vele nem hajlandó.Sixo67Kíváncsi vagyok Matuz K. hogy oldja meg első igazi Sport Tvs NFL meccsét.iktriadMiért nem Csabi közvetít egyébként?mustaine
több mint 9 éve
....csak a Dallast oda-vissza!E-A-G-L-E-S! EAGLES!
több mint 9 éve
hülye amerikaiaknak egyébként egy embere sincs, aki nem hajlítgatja összevissza a himnuszukat?Király Linda
vagy Rádió gyerekkórusa vagy ilyesmislowmotion
több mint 9 éve
mondom elkezdikMondom a meccsetWyattígy van, elkezdik itt és itt:Wow, neked elkezdik 1.30-kor a meccset? Micsoda befolyás 😀Wyattmár akinek várni kellbaggiona elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejeznibaggioÉs az miért lenne jó, ha egy órát kellene várni a harmadikra?Wyatt
baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Márk kijelentette, hogy vele nem hajlandó.Kíváncsi vagyok Matuz K. hogy oldja meg első igazi Sport Tvs NFL meccsét.iktriadMiért nem Csabi közvetít egyébként?mustaine
több mint 9 éve
A 3 gyerek meg a sok egyéb teendő alaposan lefoglalja. Én is hiányolom.Kíváncsi vagyok Matuz K. hogy oldja meg első igazi Sport Tvs NFL meccsét.iktriadMiért nem Csabi közvetít egyébként?mustaine
több mint 9 éve
hülye amerikaiaknak egyébként egy embere sincs, aki nem hajlítgatja összevissza a himnuszukat?vagy Rádió gyerekkórusa vagy ilyesmi
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Mondom a meccsetígy van, elkezdik itt és itt:Wow, neked elkezdik 1.30-kor a meccset? Micsoda befolyás 😀Wyattmár akinek várni kellbaggiona elkezdődhetne már a meccs, hogy 01:30-ra be tudják fejeznibaggioÉs az miért lenne jó, ha egy órát kellene várni a harmadikra?Wyatt
baggio
több mint 9 éve
Márk bajuszkája még mindig cuki 😀Hát pödörni még nem lehet.
vajon mennyi ideje növesztheti? 😀Stez
több mint 9 éve
ittlegyé, és tudod a dolgod 😀😀nincs valami hivatalos jelentés ano állapotáról?Highlanderfrom first hand, ano is doneano92
több mint 9 éve
www.aprovilag.hu/Tv/a5Uz1ND9MXtgpx.htmlha innen nem akkor
www.aprovilag.hu/sport2_tv-online-elo-adas.html
élő adás- 5mp után skip ad és már nézhető
Liverpool Fc
több mint 9 éve
cricfree.sx/sky-sports-1-live-stream-01.phpnem a legjobb minőség, de nézhető, amíg valaki passzol jobbat 😊
több mint 9 éve
Bocsi , új albérlet nincs még tv , nem tud valaki egy streamet ahol meg tudnám nézni? életmentő lenne 😀Koadam1030Belépő hozzászólásnak remek 😉
www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284935&part=sports
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok Matuz K. hogy oldja meg első igazi Sport Tvs NFL meccsét.iktriadMiért nem Csabi közvetít egyébként?
több mint 9 éve
Én magyar típusú Hálaadást nyomok: pulyka helyett boci. Igaz, ezt inni kell. Sydney Durso kapjon sok képernyőidőt, akkor jók vagyunk.
több mint 9 éve
persze, mert még mindig nem tudta farbatúrni Aikmant, és most már kezd kiborulni a bilihát kb.Fucuegy 100-as skálán Joe Buck mennyire van bebaszva? 😀Fucu110? 😀Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Nem igaz h már Márkék is Sanchezről beszélnek 😀😀 😀😀 😀😀 Kajak emiatt tiszta szar lesz, annyian basztatják.
több mint 9 éve
nincs valami hivatalos jelentés ano állapotáról?Highlanderfrom first hand, ano is done
több mint 9 éve
2 blowout lesz, 1. negyed után jössz vissza.Sixo67ennyire nyerne a Texas?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal