Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Benne van, hogy ez is olyan lesz, mint az előző meccsJakehomerNem, itt lesz futás is. 😀😀
több mint 9 éve
Benne van, hogy ez is olyan lesz, mint az előző meccs
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Philly Ducks
több mint 9 éve
most kajak elejtette Shady és Sancho vette fel?HighlanderRead option
több mint 9 éve
Idei legszebb drive-unk volt sztem 😀
több mint 9 éve
blowout lesz, 1. negyed utánSixo67na csak megjósolod ennek a meccsnek is a végeredményét!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
jól megették 😊
több mint 9 éve
Sancho futott TD. Megvan az alaphangulat. 😀😀 Egyezzünk ki egy döntetlenben.Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadCharissa >>> ErinJakehomer
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
ki irányít ma? RGIII? 😀
több mint 9 éve
YEAAAHHHHHHHHMICSODA KEZDÉS!!!!
FLY EAGLES!
több mint 9 éve
most kajak elejtette Shady és Sancho vette fel?
több mint 9 éve
eaglesfan1993
233
Sanchez!!! TD!!!!
több mint 9 éve
csak Shady ne lóbálja annyira a labdát mert a szívbajt hozza rám 😊MrMiksaErről már sztem senki nem szoktatja le 😀
több mint 9 éve
20 felett vén.5 évvel fiatalabb, mint Erin... Aki maga is csak 36.iktriadVonn?iktriadNem vénasszonyra fognak beújítani.Sixo67
több mint 9 éve
Molly > mindenki más 😊Erin a lényeg. A többi mellékes, már ami a FOX közvetítő csapatát illeti.iktriadCharissa >>> ErinJakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
csak Shady ne lóbálja annyira a labdát mert a szívbajt hozza rám 😊
több mint 9 éve
5 évvel fiatalabb, mint Erin... Aki maga is csak 36.Vonn?iktriadNem vénasszonyra fognak beújítani.Sixo67
több mint 9 éve
megfuthatta volna simán Sancho sztem
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Amúgy látod Wyatt, az amerikaiak abban is hazudtak, hogy 22:40-kor kezdődik ez a meccsbaggioIlyen ez a nép. Meg szegény pulykákat is állandóan megeszik