Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
nfl_lover
912
azért ezt mekkora nézni 😊
több mint 9 éve
ebben mi volt a vicc, elmagyarázod?ennél a meccsnél is eltaláltam amúgy, hogy mikor dőlt el, szóval beírom a harmadikra is: MOST (lehet átkapcsolni a TCU @ Texas-ra vagy az LSU @ Texas A&M-re 1:30-kor)baggioIlyenkor NFL-t kell nézni, NHL megy még márciusban isWyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
annyira élvezet nézni ezt a totális dominanciát, imádom ezt a csapatot
több mint 9 éve
😀😀 😀😀 😀😀ennél a meccsnél is eltaláltam amúgy, hogy mikor dőlt el, szóval beírom a harmadikra is: MOST (lehet átkapcsolni a TCU @ Texas-ra vagy az LSU @ Texas A&M-re 1:30-kor)baggioIlyenkor NFL-t kell nézni, NHL megy még márciusban isWyatt
több mint 9 éve
mik ezek a dobások pajti? szvsz tényleg sérültnfl_lovervagy csak most jött rá, hogy Sammel együtt tusolt
több mint 9 éve
az igen, na ebből kéne egy gif
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
ennél a meccsnél is eltaláltam amúgy, hogy mikor dőlt el, szóval beírom a harmadikra is: MOST (lehet átkapcsolni a TCU @ Texas-ra vagy az LSU @ Texas A&M-re 1:30-kor)baggioIlyenkor NFL-t kell nézni, NHL megy még márciusban is
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
huhuuuuuuuuuuu
több mint 9 éve
nfl_lover
912
mik ezek a dobások pajti? szvsz tényleg sérült
több mint 9 éve
Azért ne engedjünk túl hamar TD-t, kb 8 percig le kéne pörgetnidande#goodfranchiseproblems
több mint 9 éve
éljen a kozmetikázás!slowmotionNa megvan már, kit választanál? 😊
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
széééép, de most se flecseren múlt
több mint 9 éve
Azért ne engedjünk túl hamar TD-t, kb 8 percig le kéne pörgetni
több mint 9 éve
ennél a meccsnél is eltaláltam amúgy, hogy mikor dőlt el, szóval beírom a harmadikra is: MOST (lehet átkapcsolni a TCU @ Texas-ra vagy az LSU @ Texas A&M-re 1:30-kor)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
éljen a kozmetikázás!
több mint 9 éve
nfl_lover
912
költői túlzás, de az is egy izgalmas meccs voltÚgy a kezdőrúgásokig egész izgalmasak is voltak ezek a "szoros" hálaadásnapi meccsek eddig. 😀nfl_loverbocs, mintha a Bears vezetett volna 14-3-ra...slowmotion