Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Semmi
több mint 5 éve
bohockodasba atment ez an NFL
több mint 5 éve
amari lenyalat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
zsojti
4 063
jones huzz le a picsába...
több mint 5 éve
Antonius
1 700
qrvára túltöltik a boxot, kénytelenek leszünk passzolni
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
zsojti
4 063
jones basszalak orrba
több mint 5 éve
ennél jobb már biztos nem lesz a D idén, szóval ha nyerünk is, O nélkül milyn lenne a szezon?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
mi ez, manikűrözték Prescottot?! 😊a masodik negyedes futasanal ugy megcsaptak, hogy utana percekig mutogattak, hogy probalgatja a dobokezet, es nem igazan erzi a kezfejet, gondolom arra feszengenek azota is
slowmotion
több mint 5 éve
Antonius
1 700
én most már csak Zeke-ben bízom, hogy végig tud futni a pályán egyszer
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Kár ezért pedig egész jók lennénk ha lenne vezetőedzőnk meg irányítónk 😀Hát ez az, pont egy irányítónyira vagyunk a jó csapattól...
Blevi
több mint 5 éve
tûzoltó
853
Már majdnem annyi pontot szereztünk, mint a Saints...
több mint 5 éve
mi ez, manikűrözték Prescottot?! 😊
több mint 5 éve
Kár ezért pedig egész jók lennénk ha lenne vezetőedzőnk meg irányítónk 😀
több mint 5 éve
Wentznek tenyleg nincs lelke 8-D
több mint 5 éve
zsojti
4 063
Ezt ha Ertz elkaoja, az sem változtatott volna semmin, eleve rossz döntés volt ez a passz is sajnoscsak őt keressük 1. sz. opció...nem is nézi meg a tőbbit
MrMiksa
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Ezt ha Ertz elkaoja, az sem változtatott volna semmin, eleve rossz döntés volt ez a passz is sajnos
több mint 5 éve
Mondtam az x-re ment rá az Eagles és Elliott 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Drebin84
33
Komolyan mondom. Sajnálom már a D-t. Ennyi faszányos játék után, ekkora balfasz O-t.
több mint 5 éve
zsojti
4 063
csak ertz...csak ertz nem értem
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Igen ez jó ötlet. Ezt az olyan butákra én is szoktam alkalmazni, mint pl te. 😀Köszi a tippet, megtörtént 😊szerintem engedd e, lehet tényleg fingja nincs magáról..én kb akkor tiltottam is a kis hülyétVannak dolgok, amiket a nevén kell nevezni, kár szépíteniA stílus maga az ember... Nyolc általános azért már megvolt, vagy még küzdesz vele?Én is rád csak azért mert egy kirívóan ordas nagy paraszt voltál 😀Helyes, én sajnos egyáltalán nem emlékszem rád, bocs.Benned soha nem csalódik az ember 😀 Emlékszem a múltkori meccsünkön is mit műveltél itt 😊Nem én kezdtem, öreg. De nyugodtan folytasd csak a büfizést, én addig nézem a meccset, Kösz.Ja, nem tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk "öreg"Néztem öreg, és az ünneplés megakadályozására gondoltam. Te csak kötözködni vagy itt, vagy drukkolni, esetleg...?Úristen ez a szánalmas Dallas D...Te most jöttél vagy nézted is a meccset esetleg?
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
zsojti
MrMiksa
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
Jó játék volt, biztos TD lett volna, ha elkapja.
több mint 5 éve
zsojti
4 063
nagy playek ezek...
több mint 5 éve
Az ott erős offside gyanús volt
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
Seaumalo helyett van Wiz. Sándor
több mint 5 éve
Ez is vicces volt