NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
01:45 Alabama @ LSU - abc
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Minden idők egyik legalcsonyabb színvonalú meccse ez a mai...A tavalyi derbyjük is legendásan ótvarra sikeredett. 😀
Cypress
több mint 5 éve
zsojti
4 063
ahhh...
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Minden idők egyik legalcsonyabb színvonalú meccse ez a mai...
több mint 5 éve
most már az Offense is megrázhatná magát
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Prescott istenem és hosszabbítani akarunk vele
több mint 5 éve
MrMiksa
3 733
Én is rád csak azért mert egy kirívóan ordas nagy paraszt voltál 😀Helyes, én sajnos egyáltalán nem emlékszem rád, bocs.Benned soha nem csalódik az ember 😀 Emlékszem a múltkori meccsünkön is mit műveltél itt 😊Nem én kezdtem, öreg. De nyugodtan folytasd csak a büfizést, én addig nézem a meccset, Kösz.Ja, nem tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk "öreg"Néztem öreg, és az ünneplés megakadályozására gondoltam. Te csak kötözködni vagy itt, vagy drukkolni, esetleg...?Úristen ez a szánalmas Dallas D...Te most jöttél vagy nézted is a meccset esetleg?
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Dak ma magyon gáz
több mint 5 éve
Bennett nagyon utál minket, amiért kitettük a hülye öcsikéjét
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Helyes, én sajnos egyáltalán nem emlékszem rád, bocs.Benned soha nem csalódik az ember 😀 Emlékszem a múltkori meccsünkön is mit műveltél itt 😊Nem én kezdtem, öreg. De nyugodtan folytasd csak a büfizést, én addig nézem a meccset, Kösz.Ja, nem tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk "öreg"Néztem öreg, és az ünneplés megakadályozására gondoltam. Te csak kötözködni vagy itt, vagy drukkolni, esetleg...?Úristen ez a szánalmas Dallas D...Te most jöttél vagy nézted is a meccset esetleg?
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Ekkora egy szerencsétlent... Lassan Mark Sanchez-i szinten van.
több mint 5 éve
ha nyerünk az csak azért lesz, mert dak egy ordas nagy balfékmondom
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
ha nyerünk az csak azért lesz, mert dak egy ordas nagy balfék, kurvaszarok vagyunk támadásban, pedig a d erőn felül nyomja, de ezt nem lehetz végig bírniNe hagyd abba! 😀
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
zsojti
4 063
D!!
több mint 5 éve
MrMiksa
3 733
Benned soha nem csalódik az ember 😀 Emlékszem a múltkori meccsünkön is mit műveltél itt 😊Nem én kezdtem, öreg. De nyugodtan folytasd csak a büfizést, én addig nézem a meccset, Kösz.Ja, nem tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk "öreg"Néztem öreg, és az ünneplés megakadályozására gondoltam. Te csak kötözködni vagy itt, vagy drukkolni, esetleg...?Úristen ez a szánalmas Dallas D...Te most jöttél vagy nézted is a meccset esetleg?
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
több mint 5 éve
zsojti
4 063
tök üres
több mint 5 éve
ha nyerünk az csak azért lesz, mert dak egy ordas nagy balfék, kurvaszarok vagyunk támadásban, pedig a d erőn felül nyomja, de ezt nem lehetz végig bírni
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Nem én kezdtem, öreg. De nyugodtan folytasd csak a büfizést, én addig nézem a meccset, Kösz.Ja, nem tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk "öreg"Néztem öreg, és az ünneplés megakadályozására gondoltam. Te csak kötözködni vagy itt, vagy drukkolni, esetleg...?Úristen ez a szánalmas Dallas D...Te most jöttél vagy nézted is a meccset esetleg?
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
több mint 5 éve
zsojti
4 063
hol akartunk rajta véekezni????????
több mint 5 éve
Bradham bazmeg, vidd már le.ahhoz meg kellene próbálnia használni a kezeit is
csipkelli
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
Bradham bazmeg, vidd már le.
több mint 5 éve
MrMiksa
3 733
Ja, nem tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk "öreg"Néztem öreg, és az ünneplés megakadályozására gondoltam. Te csak kötözködni vagy itt, vagy drukkolni, esetleg...?Úristen ez a szánalmas Dallas D...Te most jöttél vagy nézted is a meccset esetleg?
Cypress
MrMiksa
Cypress
több mint 5 éve
Csak nem volt világos mire írtadNéztem öreg, és az ünneplés megakadályozására gondoltam. Te csak kötözködni vagy itt, vagy drukkolni, esetleg...?Úristen ez a szánalmas Dallas D...Te most jöttél vagy nézted is a meccset esetleg?
Cypress
MrMiksa
Cypress
több mint 5 éve
zsojti
4 063
azé' nagy arcuk volt a zöld támadóknak, amikor egész meccsen semmit nem csináltaknem értem miért kell ez..tavaly 13-3 nál z még talán ok, de idén ....
remélem, a Philly D azért odaszólt nekik
slowmotion
több mint 5 éve
Dak még két ilyet jó?