Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
Gregoryra minden heten marad egy aktualis bukjuk el a meccset flag
több mint 5 éve
Dupla TOP dupla mgtett yard 😀
több mint 5 éve
Kösz
több mint 5 éve
Gregory azért nem túl okos..
több mint 5 éve
zsojti
4 063
későn persze
több mint 5 éve
jókor jött a zászló
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Agyondomináljuk a meccset és kikapunk nevetséges amit Prescott előad ma inkább ma is ...
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Köszi a tippet, megtörtént 😊szerintem engedd e, lehet tényleg fingja nincs magáról..én kb akkor tiltottam is a kis hülyétVannak dolgok, amiket a nevén kell nevezni, kár szépíteniA stílus maga az ember... Nyolc általános azért már megvolt, vagy még küzdesz vele?Én is rád csak azért mert egy kirívóan ordas nagy paraszt voltál 😀Helyes, én sajnos egyáltalán nem emlékszem rád, bocs.Benned soha nem csalódik az ember 😀 Emlékszem a múltkori meccsünkön is mit műveltél itt 😊Nem én kezdtem, öreg. De nyugodtan folytasd csak a büfizést, én addig nézem a meccset, Kösz.Ja, nem tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk "öreg"Néztem öreg, és az ünneplés megakadályozására gondoltam. Te csak kötözködni vagy itt, vagy drukkolni, esetleg...?Úristen ez a szánalmas Dallas D...Te most jöttél vagy nézted is a meccset esetleg?
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
zsojti
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Anyukád a hülye, faszikám.szerintem engedd e, lehet tényleg fingja nincs magáról..én kb akkor tiltottam is a kis hülyétVannak dolgok, amiket a nevén kell nevezni, kár szépíteniA stílus maga az ember... Nyolc általános azért már megvolt, vagy még küzdesz vele?Én is rád csak azért mert egy kirívóan ordas nagy paraszt voltál 😀Helyes, én sajnos egyáltalán nem emlékszem rád, bocs.Benned soha nem csalódik az ember 😀 Emlékszem a múltkori meccsünkön is mit műveltél itt 😊Nem én kezdtem, öreg. De nyugodtan folytasd csak a büfizést, én addig nézem a meccset, Kösz.Ja, nem tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk "öreg"Néztem öreg, és az ünneplés megakadályozására gondoltam. Te csak kötözködni vagy itt, vagy drukkolni, esetleg...?Úristen ez a szánalmas Dallas D...Te most jöttél vagy nézted is a meccset esetleg?
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
zsojti
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
egész szép tackle-t csinált JefferyAz elzárás nem szabálytalan?
slowmotion
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Tisztára olyan feeling-en kezd lenni, mint tavaly a Seahawks ellen. Ott is agyondomináltuk a meccset, aztán pár hiba egy meghatározó játékostól és sima szopás lett a vége
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Prescott bénázása miatt fog visszanyalni a fagyi.
több mint 5 éve
zsojti
4 063
szerintem engedd e, lehet tényleg fingja nincs magáról..én kb akkor tiltottam is a kis hülyétVannak dolgok, amiket a nevén kell nevezni, kár szépíteniA stílus maga az ember... Nyolc általános azért már megvolt, vagy még küzdesz vele?Én is rád csak azért mert egy kirívóan ordas nagy paraszt voltál 😀Helyes, én sajnos egyáltalán nem emlékszem rád, bocs.Benned soha nem csalódik az ember 😀 Emlékszem a múltkori meccsünkön is mit műveltél itt 😊Nem én kezdtem, öreg. De nyugodtan folytasd csak a büfizést, én addig nézem a meccset, Kösz.Ja, nem tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk "öreg"Néztem öreg, és az ünneplés megakadályozására gondoltam. Te csak kötözködni vagy itt, vagy drukkolni, esetleg...?Úristen ez a szánalmas Dallas D...Te most jöttél vagy nézted is a meccset esetleg?
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
több mint 5 éve
egész szép tackle-t csinált Jeffery
több mint 5 éve
nekiment, mert tudta ha nincs meg akkor prescott visszaadja 😀 dehát rossz szöget választott xd
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Vannak dolgok, amiket a nevén kell nevezni, kár szépíteniA stílus maga az ember... Nyolc általános azért már megvolt, vagy még küzdesz vele?Én is rád csak azért mert egy kirívóan ordas nagy paraszt voltál 😀Helyes, én sajnos egyáltalán nem emlékszem rád, bocs.Benned soha nem csalódik az ember 😀 Emlékszem a múltkori meccsünkön is mit műveltél itt 😊Nem én kezdtem, öreg. De nyugodtan folytasd csak a büfizést, én addig nézem a meccset, Kösz.Ja, nem tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk "öreg"Néztem öreg, és az ünneplés megakadályozására gondoltam. Te csak kötözködni vagy itt, vagy drukkolni, esetleg...?Úristen ez a szánalmas Dallas D...Te most jöttél vagy nézted is a meccset esetleg?
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
mi???????????????????????MM-díjas hívás
zsojti
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
zsojti
4 063
huhh
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
turbóember
több mint 5 éve
ott bazdmeg!
több mint 5 éve
Mindent elbír a Dallas D
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Ahogy mondod.Minden idők egyik legalcsonyabb színvonalú meccse ez a mai...A tavalyi derbyjük is legendásan ótvarra sikeredett. 😀
Cypress
Mr.Breaker
több mint 5 éve
zsojti
4 063
mi???????????????????????
több mint 5 éve
Cypress
3 228
A stílus maga az ember... Nyolc általános azért már megvolt, vagy még küzdesz vele?Én is rád csak azért mert egy kirívóan ordas nagy paraszt voltál 😀Helyes, én sajnos egyáltalán nem emlékszem rád, bocs.Benned soha nem csalódik az ember 😀 Emlékszem a múltkori meccsünkön is mit műveltél itt 😊Nem én kezdtem, öreg. De nyugodtan folytasd csak a büfizést, én addig nézem a meccset, Kösz.Ja, nem tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk "öreg"Néztem öreg, és az ünneplés megakadályozására gondoltam. Te csak kötözködni vagy itt, vagy drukkolni, esetleg...?Úristen ez a szánalmas Dallas D...Te most jöttél vagy nézted is a meccset esetleg?
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
Cypress
MrMiksa
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Minden idők egyik legalcsonyabb színvonalú meccse ez a mai...attól azért még távol van
Cypress
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!