Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
Nekimennek úgyis
több mint 1 éve
www.thestreameast.to/nfl/dallas-cowboys-philadelphia-eagles-2/akinek nem jön be a magyar közvetítés, tökéletes stream
több mint 1 éve
Invincible
792
Ki vezet a végén?
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Amúgy | nem |😀Btw a kommentátorok kurvára Dallasz szurkolok..Minden második Cowboys meccset ők közvetítik idén. Pártatlanok.
Eazzy
gyeek
Szopkodják őket rendesen
Eazzy
És nekem legyszi hidd el 😅
több mint 1 éve
Megfogtuk JJt-t Henryt stb...Lambet nem tudjuk ...
több mint 1 éve
Lamb szivatja oket nice
több mint 1 éve
TO nélkül esèlye nem lesz a Dnek....
több mint 1 éve
majd jövőre elfelejtikNagyon szigoru lett az agyrazkodasKi ez a fodzsi szagkommentátor Maka mellett? Bírom, hogy Budapestről megmonnya, hogy Davis már nem jön vissza. 😀Pedig igaza lesz.
balintbaba
csipkelli
Blevi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Nagyon szigoru lett az agyrazkodasKi ez a fodzsi szagkommentátor Maka mellett? Bírom, hogy Budapestről megmonnya, hogy Davis már nem jön vissza. 😀Pedig igaza lesz.
balintbaba
csipkelli
több mint 1 éve
Picsba már.....
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Ki ez a fodzsi szagkommentátor Maka mellett? Bírom, hogy Budapestről megmonnya, hogy Davis már nem jön vissza. 😀Pedig igaza lesz.
balintbaba
több mint 1 éve
Ki ez a fodzsi szagkommentátor Maka mellett? Bírom, hogy Budapestről megmonnya, hogy Davis már nem jön vissza. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Reddicket keveset használjuk.
több mint 1 éve
Uhh ez csunya volt
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Baszki, Davisnak koccant a feje.
több mint 1 éve
Davis ebben a feketében nem is tűnik annyira dagadtnak.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Nem akarják smittynek az 1000 yardotAhogy adja magát a játèk majd remèljük meg lesz az.
tûzoltó
több mint 1 éve
tûzoltó
853
Nem akarják smittynek az 1000 yardot
több mint 1 éve
QB-sneak tudomány!szerintem az egyik legnagyobb fokmérő egy csapatnál a 4. és rövid
csipkelli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Èrjünk már rendesen oda Dakhoz úgy hogy ne tudjanak aztán haladni ès akkor jó lehet 😊
több mint 1 éve
Invincible
792
JÓ A MECCS!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Mármint hogy te magyar kommentárral nézed? 😊Szerintem is amatőr vagyok, de végre bem kell streamet vadászni keg ujra inditgatni, gamepassre meg csoro vagyok…
gyeek
Na de nem csak Hurts hanem Minshew is adja a qb sneaket
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
MrMiksa
3 731
Nagyon változatos playeket láthattunk
több mint 1 éve
Lenyomtuk a torkukon. 😀😀
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
QB-sneak tudomány!