Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 1 éve
na látodZseni 😀 hibatlan erveles kikezdhetetlen logikanem isaz Eagles D az öltözőben maradt, szopacsNem is a Cowboys volt jo… Haters gonna hate
🤘gaben🤘
Blevi
🤘gaben🤘
Blevi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Zseni 😀 hibatlan erveles kikezdhetetlen logikanem isaz Eagles D az öltözőben maradt, szopacsNem is a Cowboys volt jo… Haters gonna hate
🤘gaben🤘
Blevi
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
Mondjuk ja khm....Hát ez GG, Minshew amúgy szarabb mint gondoltam. 😀Nem játszott hibátlanul, de 350 yardot passzolt, jól mozgott a zsebben, rossz döntést nagyon keveset hozott, sok emberen múlt a vereség, rajta speciel biztosan nem
balintbaba
Jakehomer
Prescott's final numbers vs #Eagles:
— Deniz Selman (@denizselman33) December 25, 2022
vs zone: 24/24, 300 yards, 12.5 ypa, 3 TD
vs man: 3/11, 47 yards, 4.3 ypa, 1 INT
Unbelievable. https://t.co/znc9hoWXiI
több mint 1 éve
nem isaz Eagles D az öltözőben maradt, szopacsNem is a Cowboys volt jo… Haters gonna hate
🤘gaben🤘
Blevi
több mint 1 éve
Hát ez GG, Minshew amúgy szarabb mint gondoltam. 😀Nem játszott hibátlanul, de 350 yardot passzolt, jól mozgott a zsebben, rossz döntést nagyon keveset hozott, sok emberen múlt a vereség, rajta speciel biztosan nem
balintbaba
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Invincible
792
Hát ez GG, Minshew amúgy szarabb mint gondoltam. 😀Láthatsz nála szarabb kezdőt is.
balintbaba
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
az Eagles D az öltözőben maradt, szopacsNem is a Cowboys volt jo… Haters gonna hate
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
az Eagles D az öltözőben maradt, szopacs
több mint 1 éve
Sracok jo meccset adtak karacsonyra. Boldogat mindenkinek
több mint 1 éve
Invincible
792
No problem Mr Bush no problem Mr Blair... 😁
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
tamas424
1 757
Jó kis meccs volt
több mint 1 éve
Hát ez GG, Minshew amúgy szarabb mint gondoltam. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Boldog karácsonyt mindenkinek!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Parsons-nak igaza volt
több mint 1 éve
jó szar labda volt
több mint 1 éve
azt mondja a kicsi a múltkor Olsen-re: ez a bácsi gonosznak néz ki 😂
több mint 1 éve
Brown bemutatást mutatott be.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Defense nagyon pussy modban tolja
több mint 1 éve
hogy mi?na lesz 80+ pont?azt nem tudom, de a Sanders over 65,5-öm most kibaszott morcos
🤘gaben🤘
shawnka
több mint 1 éve
Offense mondjuk PO hangulatban vandecemberetek jó szokott lenni, a január meg.....
Blevi
több mint 1 éve
Utley
257
Amikor kell nem csúszik, amikor biztosan megáll az óra (2perc )lefekszik Prescott.. Óriási ütést kaphatott a kobakjára....