Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
2 hónapja
Ez challangelheto am?Bazmeg, hogy mi a faszért nem csellendzselt a kócs, szájba szarta a védelmetPedig mutatták neki, hogy hozzáért
slowmotion
KeyG
2 hónapja
Bazmeg, hogy mi a faszért nem csellendzselt a kócs, szájba szarta a védelmetPedig mutatták neki, hogy hozzáért
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Bele is ert errol ennyit 😀 team zebraNem azt mondtam hogy jogos, hanem azt hogy mit lehetett volna inkább fújni, az hogy a bírók mit mondtak, hát vakegerek na 😀Gondoltam h szerinted jogos 😀 miert 19es szamotmondtak akkorEz miert roughing?Inkább a fejre pacsi nem kellett volna
Blevi
dande2
Blevi
dande2
2 hónapja
Bazmeg, hogy mi a faszért nem csellendzselt a kócs, szájba szarta a védelmet
2 hónapja
Mondtam szunetre alszunk
2 hónapja
Nem azt mondtam hogy jogos, hanem azt hogy mit lehetett volna inkább fújni, az hogy a bírók mit mondtak, hát vakegerek na 😀Gondoltam h szerinted jogos 😀 miert 19es szamotmondtak akkorEz miert roughing?Inkább a fejre pacsi nem kellett volna
Blevi
dande2
Blevi
2 hónapja
Ejj kár èrte, az a szembe sütő nap Jerry Jerry 😄
2 hónapja
Gondoltam h szerinted jogos 😀 miert 19es szamotmondtak akkorEz miert roughing?Inkább a fejre pacsi nem kellett volna
Blevi
dande2
2 hónapja
megköszönhetjükNa helyes 😉
eaglesmcnabb
2 hónapja
Ez miert roughing?Inkább a fejre pacsi nem kellett volna
Blevi
2 hónapja
Ezt köszi....
2 hónapja
megköszönhetjük
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Ez miert roughing?
2 hónapja
De megintmièrt ezek a gatya hívasok.......
2 hónapja
az öreg run-run-passzt előveszi a mester 😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
Na AJnak megvan a TD jöhet Barkley
2 hónapja
Valami piros szarba, agyrem. Pedig szep az Eagles uniform ez meg elbassza a dripet.AJ Brownt a cipoje miatt el kellene tiltaniSzínes cipőben játszik? Itt engededtek az utóbbi időben a no fun leauge felfogáson az utóbbi 1-2 évben.
Hendrix
balintbaba
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Dallas megnyeriFaszt eletunkert jatszunk szoval felidoben alvas
Hendrix
2 hónapja
Eddig jó
2 hónapja
Missed tackelek nem kellenek
2 hónapja
Akkor egy Eagles TDről lemearadtunk, remèljük nèhanyat mèg látunk ma 🤪
2 hónapja
AJ Brownt a cipoje miatt el kellene tiltaniSzínes cipőben játszik? Itt engededtek az utóbbi időben a no fun leauge felfogáson az utóbbi 1-2 évben.
Hendrix
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
Alexa play everybody hurts
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain