Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
11 napja
Ez challangelheto am?Bazmeg, hogy mi a faszért nem csellendzselt a kócs, szájba szarta a védelmetPedig mutatták neki, hogy hozzáért
slowmotion
KeyG
11 napja
Bazmeg, hogy mi a faszért nem csellendzselt a kócs, szájba szarta a védelmetPedig mutatták neki, hogy hozzáért
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 napja
Bele is ert errol ennyit 😀 team zebraNem azt mondtam hogy jogos, hanem azt hogy mit lehetett volna inkább fújni, az hogy a bírók mit mondtak, hát vakegerek na 😀Gondoltam h szerinted jogos 😀 miert 19es szamotmondtak akkorEz miert roughing?Inkább a fejre pacsi nem kellett volna
Blevi
dande2
Blevi
dande2
11 napja
Bazmeg, hogy mi a faszért nem csellendzselt a kócs, szájba szarta a védelmet
11 napja
Mondtam szunetre alszunk
11 napja
Nem azt mondtam hogy jogos, hanem azt hogy mit lehetett volna inkább fújni, az hogy a bírók mit mondtak, hát vakegerek na 😀Gondoltam h szerinted jogos 😀 miert 19es szamotmondtak akkorEz miert roughing?Inkább a fejre pacsi nem kellett volna
Blevi
dande2
Blevi
11 napja
Ejj kár èrte, az a szembe sütő nap Jerry Jerry 😄
11 napja
Gondoltam h szerinted jogos 😀 miert 19es szamotmondtak akkorEz miert roughing?Inkább a fejre pacsi nem kellett volna
Blevi
dande2
11 napja
Ez miert roughing?Inkább a fejre pacsi nem kellett volna
Blevi
11 napja
Ezt köszi....
11 napja
megköszönhetjük
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 napja
Ez miert roughing?
11 napja
De megintmièrt ezek a gatya hívasok.......
11 napja
az öreg run-run-passzt előveszi a mester 😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 napja
Na AJnak megvan a TD jöhet Barkley
11 napja
Valami piros szarba, agyrem. Pedig szep az Eagles uniform ez meg elbassza a dripet.AJ Brownt a cipoje miatt el kellene tiltaniSzínes cipőben játszik? Itt engededtek az utóbbi időben a no fun leauge felfogáson az utóbbi 1-2 évben.
Hendrix
balintbaba
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 napja
Dallas megnyeriFaszt eletunkert jatszunk szoval felidoben alvas
Hendrix
11 napja
Eddig jó
11 napja
Missed tackelek nem kellenek
11 napja
Akkor egy Eagles TDről lemearadtunk, remèljük nèhanyat mèg látunk ma 🤪
11 napja
AJ Brownt a cipoje miatt el kellene tiltaniSzínes cipőben játszik? Itt engededtek az utóbbi időben a no fun leauge felfogáson az utóbbi 1-2 évben.
Hendrix
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 napja
Alexa play everybody hurts
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain