Dallas Cowboys - Washington Redskins
több mint 10 éve
tessék sixo, játszál en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_cities_by_population
több mint 10 éve
bírom mikor egy évekkel fiatalabb QB instruálja az oldalvonalnál a kezdőt, mint most RG McCoytHöriképzelem a tipikus konzervatív texasi Longhorns fanok arcát ezen képsorok láttán
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
egonj
149
remélem ez is marad a vége. van esély rá ugye? nyugtassatok megHighlander
3-0? Azért az meglepő lenne.
HTTR
több mint 10 éve
De Shipley szakkommentátorkodik már, ha jól tudom ugye?Nem komentátorkodik ő a Big Twelve Networkkön (van olyan egyáltalán? 😀)baggionincsiktriad
több mint 10 éve
Kampman
28 290
remélem ez is marad a vége. van esély rá ugye? nyugtassatok megHighlandertermészetesen, jerry jones tipszmikszel
több mint 10 éve
remélem ez is marad a vége. van esély rá ugye? nyugtassatok megHighlandernincsen, még tuti szerez pontokat a Washington
több mint 10 éve
remélem ez is marad a vége. van esély rá ugye? nyugtassatok meg
több mint 10 éve
Vezet a Skins! Ő már a SEC Network munkatársa. Meg néha beengedik rádiózni szerdánként Jacksonvilleben.láttam eleget Texas-ban. Miért nincs még leigazolva Shipley?Hörihamar összeroppanthatja ellenfelét a remek Skins, ez már a sakcből és a returnből látszódottHöri
Még nem is láttad a virtuóz QB-nket. Csak az a kérdés McCoy-nál hogy fussa vagy passzolja a td-ket.egonj
Majd Tebow-val jön csomagban.egonj
több mint 10 éve
bírom mikor egy évekkel fiatalabb QB instruálja az oldalvonalnál a kezdőt, mint most RG McCoyt
több mint 10 éve
egonj
149
láttam eleget Texas-ban. Miért nincs még leigazolva Shipley?Hörihamar összeroppanthatja ellenfelét a remek Skins, ez már a sakcből és a returnből látszódottHöri
Még nem is láttad a virtuóz QB-nket. Csak az a kérdés McCoy-nál hogy fussa vagy passzolja a td-ket.egonj
Majd Tebow-val jön csomagban.
HTTR
több mint 10 éve
nincsNem komentátorkodik ő a Big Twelve Networkkön (van olyan egyáltalán? 😀)iktriadláttam eleget Texas-ban. Miért nincs még leigazolva Shipley?Hörihamar összeroppanthatja ellenfelét a remek Skins, ez már a sakcből és a returnből látszódottHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Longhorn Network vanNem komentátorkodik ő a Big Twelve Networkkön (van olyan egyáltalán? 😀)iktriadláttam eleget Texas-ban. Miért nincs még leigazolva Shipley?Hörihamar összeroppanthatja ellenfelét a remek Skins, ez már a sakcből és a returnből látszódottHöri
több mint 10 éve
Nem szakkomentátorkodik ő a Big Twelve Networkkön (van olyan egyáltalán? 😀).láttam eleget Texas-ban. Miért nincs még leigazolva Shipley?Hörihamar összeroppanthatja ellenfelét a remek Skins, ez már a sakcből és a returnből látszódottHöri
Kvázi kollegák vagytok. 😀😀
több mint 10 éve
xtaki
3 441
morris tavaly jol futott...iden?
több mint 10 éve
láttam eleget Texas-ban. Miért nincs még leigazolva Shipley?hamar összeroppanthatja ellenfelét a remek Skins, ez már a sakcből és a returnből látszódottHöri
több mint 10 éve
egonj
149
hamar összeroppanthatja ellenfelét a remek Skins, ez már a sakcből és a returnből látszódottHöri
Még nem is láttad a virtuóz QB-nket. Csak az a kérdés McCoy-nál hogy fussa vagy passzolja a td-ket.
HTTR
több mint 10 éve
Na térképezzük fel a jövőheti ellenfelet 😀DannyÉn is elsősorban a Dallast scoutolom ma. 😀
több mint 10 éve
Danny
1 717
Na térképezzük fel a jövőheti ellenfelet 😀
több mint 10 éve
Dallas fanokat kérdem - Jeremy Mincey mennyire vált itt be?Ez már majdnem McAffe szintű tackle. 😀😀
több mint 10 éve
hamar összeroppanthatja ellenfelét a remek Skins, ez már a sakcből és a returnből látszódott
több mint 10 éve
xtaki
3 441
jofele visszahordas volt...
több mint 10 éve
Vödör zsák.
több mint 10 éve
xtaki
3 441
micsoda porges 😊
több mint 10 éve
xtaki