Dallas Cowboys - Washington Redskins
több mint 10 éve
tessék sixo, játszál en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_cities_by_population
több mint 10 éve
DiSun Dzsekszont nem küldik át fémdetektorokon amikor kijön az alagútból? Félek lelövi / ledöfi szegény Carrt...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Nekem hiteles , komoly embernek tűnt :-/Azt hittem Miskolc méretű, de New York-nál akkor is kisebb.Sixo67Ne higgy ám iktriadnak, ő csak a szigorúan vett városhatárokra gondol, de a Miami metro area milliókkal nagyobb Jacksonville-nélbaggio
több mint 10 éve
Azt hittem Miskolc méretű, de New York-nál akkor is kisebb.Sixo67Ne higgy ám iktriadnak, ő csak a szigorúan vett városhatárokra gondol, de a Miami metro area milliókkal nagyobb Jacksonville-nél
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ki a 7-es? xDSixo67Cé Ronaldo. Nálunk meg Henne.
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
anno nem sokon múlt, hogy most nálunk dobáljonmaradjunk már kulturált keretek között, nem stadionban vagyunk 😛KampmanNem is, ez egy virtuális drukkerkocsma.
Mennyien sírnak Cutler miatt. Simán elfogadná őt a liga fele kezdő QBnak.iktriad
akkorisredskins
több mint 10 éve
Chicagoból Ortont is kiutálták, most derült ki , hogy pro-bowl QB.maradjunk már kulturált keretek között, nem stadionban vagyunk 😛KampmanNem is, ez egy virtuális drukkerkocsma.
Mennyien sírnak Cutler miatt. Simán elfogadná őt a liga fele QBnak.iktriad
több mint 10 éve
maradjunk már kulturált keretek között, nem stadionban vagyunk 😛KampmanNem is, ez egy virtuális drukkerkocsma.
Mennyien sírnak Cutler miatt. Simán elfogadná őt a liga fele kezdő QBnak.
több mint 10 éve
Azt hittem Miskolc méretű, de New York-nál akkor is kisebb.Ne bassz?Sixo67Jacksonville népesebb, mint Miami. 😀iktriadSzerintem hozzátok fog jönni, Jets-ben már volt, amúgy sem szereti a nagy városokat.Sixo67már megint megdöntöttek egy Favre rekordot, provokáljátok csak, mindjárt jön vissza...KampmanMár minden le van zsírozva a Jetsszel, már csak a helyi sideline riportereket/beat writereket cserélik le idősebb hölgyekre(Andrea Kremer korosztály), nehogy Brett papa megint olyan fotókat küldjön el MMSben, amiket nem kéne.iktriad
Benne van a top10 legnagyobb népességű városban.egonj
több mint 10 éve
Meg Frisco. 😀😀😀Jacksonville népesebb, mint Miami. 😀iktriadSzerintem hozzátok fog jönni, Jets-ben már volt, amúgy sem szereti a nagy városokat.Sixo67már megint megdöntöttek egy Favre rekordot, provokáljátok csak, mindjárt jön vissza...KampmanMár minden le van zsírozva a Jetsszel, már csak a helyi sideline riportereket/beat writereket cserélik le idősebb hölgyekre(Andrea Kremer korosztály), nehogy Brett papa megint olyan fotókat küldjön el MMSben, amiket nem kéne.iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
No offense. 😀
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
egonj
149
Ne bassz?Sixo67Jacksonville népesebb, mint Miami. 😀iktriadSzerintem hozzátok fog jönni, Jets-ben már volt, amúgy sem szereti a nagy városokat.Sixo67már megint megdöntöttek egy Favre rekordot, provokáljátok csak, mindjárt jön vissza...KampmanMár minden le van zsírozva a Jetsszel, már csak a helyi sideline riportereket/beat writereket cserélik le idősebb hölgyekre(Andrea Kremer korosztály), nehogy Brett papa megint olyan fotókat küldjön el MMSben, amiket nem kéne.iktriad
Benne van a top10 legnagyobb népességű városban.
HTTR
több mint 10 éve
Kampman
28 290
maradjunk már kulturált keretek között, nem stadionban vagyunk 😛Seggszagvill pont rohadt nagy. 😊gyeekSzerintem hozzátok fog jönni, Jets-ben már volt, amúgy sem szereti a nagy városokat.Sixo67már megint megdöntöttek egy Favre rekordot, provokáljátok csak, mindjárt jön vissza...KampmanMár minden le van zsírozva a Jetsszel, már csak a helyi sideline riportereket/beat writereket cserélik le idősebb hölgyekre(Andrea Kremer korosztály), nehogy Brett papa megint olyan fotókat küldjön el MMSben, amiket nem kéne.iktriad
több mint 10 éve
Ne cukkolj, mert Bortles nem fog nektek ajándék picksixeket dobni jövő vasárnap! 😀😀Seggszagvill pont rohadt nagy. 😊gyeekSzerintem hozzátok fog jönni, Jets-ben már volt, amúgy sem szereti a nagy városokat.Sixo67már megint megdöntöttek egy Favre rekordot, provokáljátok csak, mindjárt jön vissza...KampmanMár minden le van zsírozva a Jetsszel, már csak a helyi sideline riportereket/beat writereket cserélik le idősebb hölgyekre(Andrea Kremer korosztály), nehogy Brett papa megint olyan fotókat küldjön el MMSben, amiket nem kéne.iktriad
több mint 10 éve
Ne bassz?Jacksonville népesebb, mint Miami. 😀iktriadSzerintem hozzátok fog jönni, Jets-ben már volt, amúgy sem szereti a nagy városokat.Sixo67már megint megdöntöttek egy Favre rekordot, provokáljátok csak, mindjárt jön vissza...KampmanMár minden le van zsírozva a Jetsszel, már csak a helyi sideline riportereket/beat writereket cserélik le idősebb hölgyekre(Andrea Kremer korosztály), nehogy Brett papa megint olyan fotókat küldjön el MMSben, amiket nem kéne.iktriad
több mint 10 éve
Seggszagvill pont rohadt nagy. 😊Szerintem hozzátok fog jönni, Jets-ben már volt, amúgy sem szereti a nagy városokat.Sixo67már megint megdöntöttek egy Favre rekordot, provokáljátok csak, mindjárt jön vissza...KampmanMár minden le van zsírozva a Jetsszel, már csak a helyi sideline riportereket/beat writereket cserélik le idősebb hölgyekre(Andrea Kremer korosztály), nehogy Brett papa megint olyan fotókat küldjön el MMSben, amiket nem kéne.iktriad
több mint 10 éve
Jacksonville népesebb, mint Miami. 😀Szerintem hozzátok fog jönni, Jets-ben már volt, amúgy sem szereti a nagy városokat.Sixo67már megint megdöntöttek egy Favre rekordot, provokáljátok csak, mindjárt jön vissza...KampmanMár minden le van zsírozva a Jetsszel, már csak a helyi sideline riportereket/beat writereket cserélik le idősebb hölgyekre(Andrea Kremer korosztály), nehogy Brett papa megint olyan fotókat küldjön el MMSben, amiket nem kéne.iktriad
több mint 10 éve
Szerintem hozzátok fog jönni, Jets-ben már volt, amúgy sem szereti a nagy városokat.már megint megdöntöttek egy Favre rekordot, provokáljátok csak, mindjárt jön vissza...KampmanMár minden le van zsírozva a Jetsszel, már csak a helyi sideline riportereket/beat writereket cserélik le idősebb hölgyekre(Andrea Kremer korosztály), nehogy Brett papa megint olyan fotókat küldjön el MMSben, amiket nem kéne.iktriad
több mint 10 éve
Jah.Rossz challenge, a segge már földet ért...gyeekHa egy betyárcsimbók leér az már down by contactnak számít?Sixo67
több mint 10 éve
Rossz challenge, a segge már földet ért...gyeekHa egy betyárcsimbók leér az már down by contactnak számít?
több mint 10 éve
már megint megdöntöttek egy Favre rekordot, provokáljátok csak, mindjárt jön vissza...KampmanMár minden le van zsírozva a Jetsszel, már csak a helyi sideline riportereket/beat writereket cserélik le idősebb hölgyekre(Andrea Kremer korosztály), nehogy Brett papa megint olyan fotókat küldjön el MMSben, amiket nem kéne.
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Akkor viszont nem Favre tartja a rekordot, tehát jön visszamár megint megdöntöttek egy Favre rekordot, provokáljátok csak, mindjárt jön vissza...Kampmannem volt rekord, 5. volt a listánHöri
több mint 10 éve
És politikusnak.és edzőnekhanyadik éve közvetít már, de még mindig mondjuk el az új nézőknek...egy real-barcán miért nem mondják el az új nézőknek, hogy mi a les?nfl_loverMert minden magyar születésétől fogva soccer expertnek számít!iktriad
De egyébknét ezek nem zavarnak, mondja el.ulpianus