NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Denver Broncos - Cincinnati Bengals
több mint 2 éve
meme
2 102
előbb is kérhettem volna.....ideje lenne burnak is villantanija a zsenijéből.....tessék ....
meme
Negritis
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Eddig a Bengals is csak szórakozott 😀
több mint 2 éve
- JC6
6 951
LOL
több mint 2 éve
ideje lenne burnak is villantanija a zsenijéből.....tessék ....
meme
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
meme
2 102
ideje lenne burnak is villantanija a zsenijéből.....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Úgy éreztem, ilyenkor mindig a másik csapat esik összehaha szép jinx
Szipeter
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Túltárgyaltuk Teddynek jobbulást 🙂
több mint 2 éve
Úgy éreztem, ilyenkor mindig a másik csapat esik összeegyébként statisztikák szerint asszem nem
Szipeter
több mint 2 éve
- JC6
6 951
csak az a baj, hogy mellélőtt, kétszer is a nagy Bibliatudós. na de off végeszerintem a Teddys dolgot akarta idézniAtyám!Bocs 2Pt, ha elolvasod megèrted ès legalább nem írsz le hülyeséget mègha gondolod is 😏nem értemLèci nèzz utána az 1Pt 1 /,5-11 környékének, lehet nem ártana neked....Ó bazmeg.. Jöhet lock.. Oda a pofrancokat, most visz be minket 😀
Zalán
#JC6
dande
#JC6
dande
Annyit írtam, hogy Lock ma bevisz a PO-ba.
Atyám.
Dicsértessék.
#JC6
Heisman
több mint 2 éve
Szipeter
1 650
Úgy éreztem, ilyenkor mindig a másik csapat esik össze
több mint 2 éve
Akkor még nem lehetett tudni, hogy ennyire komoly. és előtte sokat baromkodtunk itt, hogy Teddy beleaszarik. Épp azt mutatta meg, hogy amúgy nem. erre jött a reflektElhiszem, de ez szerintem ebben a szituban túlzás volt kicsit.Nem komolyan írtaTe tényleg ennyire bunkó vagy?mi történt ami ennyi cink? nekem nem tűnt fel semmiszarik az egészbe aztán most színészkedik egyet hogy mindenki sajnálja
feje mikor földet ért?
Negritis
#JC6
roberto23
Zalán
Mindegy, lényeg, hogy ne legyen komoly.
roberto23
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
szerintem a Teddys dolgot akarta idézniAtyám!Bocs 2Pt, ha elolvasod megèrted ès legalább nem írsz le hülyeséget mègha gondolod is 😏nem értemLèci nèzz utána az 1Pt 1 /,5-11 környékének, lehet nem ártana neked....Ó bazmeg.. Jöhet lock.. Oda a pofrancokat, most visz be minket 😀
Zalán
#JC6
dande
#JC6
dande
Atyám.
Dicsértessék.
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
nem azzal a résszel van gond, te is tudodAtyám!Bocs 2Pt, ha elolvasod megèrted ès legalább nem írsz le hülyeséget mègha gondolod is 😏nem értemLèci nèzz utána az 1Pt 1 /,5-11 környékének, lehet nem ártana neked....Ó bazmeg.. Jöhet lock.. Oda a pofrancokat, most visz be minket 😀
Zalán
#JC6
dande
#JC6
dande
Atyám.
Dicsértessék.
#JC6
és nem ma dől el a PO
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
- JC6
6 951
Atyám!Bocs 2Pt, ha elolvasod megèrted ès legalább nem írsz le hülyeséget mègha gondolod is 😏nem értemLèci nèzz utána az 1Pt 1 /,5-11 környékének, lehet nem ártana neked....Ó bazmeg.. Jöhet lock.. Oda a pofrancokat, most visz be minket 😀
Zalán
#JC6
dande
#JC6
dande
Atyám.
Dicsértessék.
több mint 2 éve
Bocs 2Pt, ha elolvasod megèrted ès legalább nem írsz le hülyeséget mègha gondolod is 😏nem értemLèci nèzz utána az 1Pt 1 /,5-11 környékének, lehet nem ártana neked....Ó bazmeg.. Jöhet lock.. Oda a pofrancokat, most visz be minket 😀
Zalán
#JC6
dande
#JC6
dande
5Éppen ezért minden igyekezetetekkel törekedjetek arra, hogy a hitetekben mutassátok meg az igaz emberséget, az igaz emberségben ismeretet, 6az ismeretben önuralmat, az önuralomban állhatatosságot, az állhatatosságban kegyességet, 7a kegyességben testvéri szeretetet, a testvéri szeretetben pedig minden ember iránti szeretetet. 8Mert ha ezek megvannak és gyarapodnak bennetek, nem lesztek a mi Urunk Jézus ismeretében sem tétlenek, sem terméketlenek. 9Akiben pedig ezek nincsenek meg, az vak, rövidlátó, és elfeledkezett arról, hogy régi bűneiből megtisztult. 10Ezért tehát, testvéreim, igyekezzetek még jobban megerősíteni elhívatásotokat és kiválasztásotokat, mert ha ezt teszitek, nem fogtok megbotlani soha. 11És így dicsőségesen fogtok bemenni a mi Urunk és Üdvözítőnk, Jézus Krisztus örök országába.
több mint 2 éve
Erre semmi szükség egyébiránt, ha már szabály
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Elhiszem, de ez szerintem ebben a szituban túlzás volt kicsit.Nem komolyan írtaTe tényleg ennyire bunkó vagy?mi történt ami ennyi cink? nekem nem tűnt fel semmiszarik az egészbe aztán most színészkedik egyet hogy mindenki sajnálja
feje mikor földet ért?
Negritis
#JC6
roberto23
Zalán
Mindegy, lényeg, hogy ne legyen komoly.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
fuckhuhhh, aszittem hogy a td-t vették el
Negritis
több mint 2 éve
Bocs 2Pt, ha elolvasod megèrted ès legalább nem írsz le hülyeséget mègha gondolod is 😏nem értemLèci nèzz utána az 1Pt 1 /,5-11 környékének, lehet nem ártana neked....Ó bazmeg.. Jöhet lock.. Oda a pofrancokat, most visz be minket 😀
Zalán
#JC6
dande
#JC6
több mint 2 éve
fuck
több mint 2 éve
bibliára gondolt szerintemnem értemLèci nèzz utána az 1Pt 1 /,5-11 környékének, lehet nem ártana neked....Ó bazmeg.. Jöhet lock.. Oda a pofrancokat, most visz be minket 😀
Zalán
#JC6
dande
#JC6
több mint 2 éve
tudjuknem értemLèci nèzz utána az 1Pt 1 /,5-11 környékének, lehet nem ártana neked....Ó bazmeg.. Jöhet lock.. Oda a pofrancokat, most visz be minket 😀
Zalán
#JC6
dande
#JC6
több mint 2 éve
Tim Reliable Patrick
több mint 2 éve
PATRIIIIIIIICK CSILLAG
több mint 2 éve
- JC6
6 951
nem értemLèci nèzz utána az 1Pt 1 /,5-11 környékének, lehet nem ártana neked....Ó bazmeg.. Jöhet lock.. Oda a pofrancokat, most visz be minket 😀
Zalán
#JC6
dande