Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
Hogy jön ide Varázsbajusz? Bár ez a titulus Hennere is igaz volt egykor.Matt Moore beállásával tényleg egyelő erők küzdelme lenne a meccs.nah ,azért nem add fel ez a minshew projektet ilyen hamar
Apropó, hol van Chad Henne?
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
ha tényleg vissza kellett rakni a térdét ki tudjajó, de nem hiszem, hogy a szezonját veszélyeztetnéelég stabilan sétálBe az öltözőbe...
Assurbanapli
FunHun
Assurbanapli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Matt Moore beállásával tényleg egyelő erők küzdelme lenne a meccs.IR-en...
iktriad
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
jó, de nem hiszem, hogy a szezonját veszélyeztetnéelég stabilan sétálBe az öltözőbe...
Assurbanapli
FunHun
több mint 5 éve
Matt Moore beállásával tényleg egyelő erők küzdelme lenne a meccs.nah ,azért nem add fel ez a minshew projektet ilyen hamar
iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Különben most kezdtem nézni és egyelőre elég jónak tűnik szemre a Denver D 😊
több mint 5 éve
Matt Moore beállásával tényleg egyelő erők küzdelme lenne a meccs. Apropó, hol van Chad Henne?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mahomsnak sajnos nagyon úgy néz ki hogy nyek ..........
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
elég stabilan sétál
több mint 5 éve
Mondjuk én tuti nem a bokafájós QB-mat tolnám, ahol valszeg 5-10 ember eshet rá, de Green tudja...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
FunHun
1 482
Ebből semmi nem látszik, de a térde lesz... 😕
több mint 5 éve
Simmons eddig kurvajó
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
mahomes lesérül?
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
elbuktunk egy fake puntot, és mindjárt kapunk érteFangio elkezdett trükközni. 2pontos, fake punt, mi lesz még?Mi történt ?
Assurbanapli
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Jó estét mindenkinek. A gyerek nem akar aludni 😊 Hát akkor nagy sajnálattal de leültem meccset nézni 😀úgy is van, fogd a gyerekre
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Jó estét mindenkinek. A gyerek nem akar aludni 😊 Hát akkor nagy sajnálattal de leültem meccset nézni 😀
több mint 5 éve
Egyébként a legszörnyűbb, hogy megint nincs futás védelem. Mahomes-nak passzolnia sem kell...
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Fangio elkezdett trükközni. 2pontos, fake punt, mi lesz még?Mi történt ?
Assurbanapli
több mint 5 éve
Fangio elkezdett trükközni. 2pontos, fake punt, mi lesz még?a 2 pontossal már korábban is próbálkoztunk
Assurbanapli
több mint 5 éve
Fangio elkezdett trükközni. 2pontos, fake punt, mi lesz még?nem hinném, hogy az offense playeket ő hívná
Assurbanapli