Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
FunHun
1 482
Nem tudtam. Szép gesztus tőle.Elég viccesnek tűnt ez a visszavonultatott 18-as mez...Tripucka maga ajánlotta fel, hogy lemond a visszavonultatásról
Azt hittem, hogy a visszavonultatott mezszámot pont ezért nem adják már ki újra. Értem én hogy PM mindent megért, de így vicces és lehet, hogy egyedi is 😊
FunHun
Assurbanapli
több mint 5 éve
A Broncos D-nek fel vad adva a lecke.
több mint 5 éve
lol, de ezt , hogy nem látta flacco, vagy miért nem reagált rá amikor látja, hogy az orrába jön a védő mégsem tesz semmit a fumble ellen, csak áll
több mint 5 éve
FunHun
1 482
Ellenben a Chiefs D harapósabbnak tűnik, mint az előző 2 meccsen.meglepően könnyen jöttek át 😕Ez D még nem ég olyan lángon mint a múlt héten.
Negritis
Rambovits
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
Elég viccesnek tűnt ez a visszavonultatott 18-as mez...Tripucka maga ajánlotta fel, hogy lemond a visszavonultatásról
Azt hittem, hogy a visszavonultatott mezszámot pont ezért nem adják már ki újra. Értem én hogy PM mindent megért, de így vicces és lehet, hogy egyedi is 😊
FunHun
több mint 5 éve
Rambovits
118
Bolles megint kezdi
több mint 5 éve
FunHun
1 482
Elég viccesnek tűnt ez a visszavonultatott 18-as mez...Azt hittem, hogy a visszavonultatott mezszámot pont ezért nem adják már ki újra. Értem én hogy PM mindent megért, de így vicces és lehet, hogy egyedi is 😊
több mint 5 éve
Rambovits
118
meglepően könnyen jöttek át 😕Ez D még nem ég olyan lángon mint a múlt héten.
Negritis
több mint 5 éve
Na ennek ugorj neki még egyszer.LOL igen. Amúgy Víziló nálam a szakkom. power rankingsemen. 😊Gyulát is belevéve?!Továbbra is tartom, hogy ő a legjobb magyar NFL szakkommentátor.igen, szerintem is messze Höri a legjobb azok közül, akik szoktak kommentálniöcsém és a szomszédok alszanak szóval inkább nem ugrálok a TV előtt 😀Sokkal jobban szeretem az eredeti kommentárt, sok okosságot mondanak 😊most nem streamen nézem, mert a sport 2 is adjabent is vanEzek szerint te vagy 1 perccel előrébb jársz 😀
Assurbanapli
Rambovits
Assurbanapli
Rambovits
és jah én is jobban szeretem az eredetit, brá Höri miatt lehet megérné
Negritis
Assurbanapli
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Gyula felbukkanása már a kommentet is értelmetlenné varázsolja.
több mint 5 éve
Dühös voltam magamra amiért elfelejtettem fantasyben Mecole Hardmant lecserélni Courtland Suttonre, de úgy nézem lehet jobb is.
több mint 5 éve
meglepően könnyen jöttek át 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mahomes ma újra egészségesnek tűnik.
több mint 5 éve
LOL igen. Amúgy Víziló nálam a szakkom. power rankingsemen. 😊Gyulát is belevéve?!Továbbra is tartom, hogy ő a legjobb magyar NFL szakkommentátor.igen, szerintem is messze Höri a legjobb azok közül, akik szoktak kommentálniöcsém és a szomszédok alszanak szóval inkább nem ugrálok a TV előtt 😀Sokkal jobban szeretem az eredeti kommentárt, sok okosságot mondanak 😊most nem streamen nézem, mert a sport 2 is adjabent is vanEzek szerint te vagy 1 perccel előrébb jársz 😀
Assurbanapli
Rambovits
Assurbanapli
Rambovits
Negritis
Assurbanapli
iktriad
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Mi a gond Makával?Maka és Höri vannak mostMakától falra mászok kicsit szóval marad az angol 😀
Assurbanapli
nameg TVelőttről nehezen kommentelek
Negritis
Felkészült, lelkes, érthetően fogalmaz.
(Nekem annyi, hogy túl sok az angol szakkifejezés, de ez itt nem hiszem bárkit zavarna rajtam kívül.)
több mint 5 éve
faszom ez a futás nem hiányzott
több mint 5 éve
ott van höri kompenzálásnakMaka és Höri vannak mostMakától falra mászok kicsit szóval marad az angol 😀
Assurbanapli
Negritis
több mint 5 éve
Maka és Höri vannak mostMakától falra mászok kicsit szóval marad az angol 😀
Assurbanapli
több mint 5 éve
Gyulát is belevéve?!Továbbra is tartom, hogy ő a legjobb magyar NFL szakkommentátor.igen, szerintem is messze Höri a legjobb azok közül, akik szoktak kommentálniöcsém és a szomszédok alszanak szóval inkább nem ugrálok a TV előtt 😀Sokkal jobban szeretem az eredeti kommentárt, sok okosságot mondanak 😊most nem streamen nézem, mert a sport 2 is adjabent is vanEzek szerint te vagy 1 perccel előrébb jársz 😀
Assurbanapli
Rambovits
Assurbanapli
Rambovits
Negritis
Assurbanapli
iktriad
több mint 5 éve
hát ritka az értelmes a kinti kommentátorok közül, 1-2 lehet elvétve találni mint pl romoMa azért erős a magyar kommentátor páros is. Szvsz jobb, mint Aikman és Buck.Sokkal jobban szeretem az eredeti kommentárt, sok okosságot mondanak 😊most nem streamen nézem, mert a sport 2 is adjabent is vanEzek szerint te vagy 1 perccel előrébb jársz 😀
Assurbanapli
Rambovits
Assurbanapli
Rambovits
iktriad
több mint 5 éve
Továbbra is tartom, hogy ő a legjobb magyar NFL szakkommentátor.igen, szerintem is messze Höri a legjobb azok közül, akik szoktak kommentálniöcsém és a szomszédok alszanak szóval inkább nem ugrálok a TV előtt 😀Sokkal jobban szeretem az eredeti kommentárt, sok okosságot mondanak 😊most nem streamen nézem, mert a sport 2 is adjabent is vanEzek szerint te vagy 1 perccel előrébb jársz 😀
Assurbanapli
Rambovits
Assurbanapli
Rambovits
Negritis
Assurbanapli
több mint 5 éve
Hát ezért kár volt kétpontosra menni 😀Mondjuk ha előre tudod, hogy elesel, akkor leülsz.
roberto23
EV alapján megérte rámenni.
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
Maka és Höri vannak most
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
igen, szerintem is messze Höri a legjobb azok közül, akik szoktak kommentálniöcsém és a szomszédok alszanak szóval inkább nem ugrálok a TV előtt 😀Sokkal jobban szeretem az eredeti kommentárt, sok okosságot mondanak 😊most nem streamen nézem, mert a sport 2 is adjabent is vanEzek szerint te vagy 1 perccel előrébb jársz 😀
Assurbanapli
Rambovits
Assurbanapli
Rambovits
Negritis
több mint 5 éve
öcsém és a szomszédok alszanak szóval inkább nem ugrálok a TV előtt 😀Sokkal jobban szeretem az eredeti kommentárt, sok okosságot mondanak 😊most nem streamen nézem, mert a sport 2 is adjabent is vanEzek szerint te vagy 1 perccel előrébb jársz 😀
Assurbanapli
Rambovits
Assurbanapli
Rambovits
több mint 5 éve
Ma azért erős a magyar kommentátor páros is. Szvsz jobb, mint Aikman és Buck.Sokkal jobban szeretem az eredeti kommentárt, sok okosságot mondanak 😊most nem streamen nézem, mert a sport 2 is adjabent is vanEzek szerint te vagy 1 perccel előrébb jársz 😀
Assurbanapli
Rambovits
Assurbanapli
Rambovits
Szerkesztette: iktriad