NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
1
1
2:15, Aréna4
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 1 éve
- JC6
6 887
azányat milyen hosszú punt volt ez
több mint 1 éve
shagi0206
10 893
Patríciának csak izzadnia kell 😀
több mint 1 éve
pff-n valszeg van, nincs oda előfizetésemArra van stat, hogy a labdabirtoklásaink hány százaléka harmadik és out az összeshez képest, és ez történelmileg milyen eredmény ?negri mindjárt küldi, pill, csak süt egy pizzát úgy izgul
Zalán
jobbágy#JC6
és mint mondtam nem sütök ma pizzát mert rendeltem
de teát minjá főzök 1et
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
- JC6
6 887
kegyetlen jó nézni ezt a D-t, kár hogy szart sem pihennek
több mint 1 éve
😋Arra van stat, hogy a labdabirtoklásaink hány százaléka harmadik és out az összeshez képest, és ez történelmileg milyen eredmény ?negri mindjárt küldi, pill, csak süt egy pizzát úgy izgul
Zalán
jobbágy#JC6
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
- JC6
6 887
Arra van stat, hogy a labdabirtoklásaink hány százaléka harmadik és out az összeshez képest, és ez történelmileg milyen eredmény ?negri mindjárt küldi, pill, csak süt egy pizzát úgy izgul
Zalán
több mint 1 éve
- JC6
6 887
botrány volt ez a drive 😀
több mint 1 éve
Arra van stat, hogy a labdabirtoklásaink hány százaléka harmadik és out az összeshez képest, és ez történelmileg milyen eredmény ?
több mint 1 éve
Ez a drive már jobban emlékeztetett az idei O-ra, de legalább visszajöttünk a meccsbe, csak a D fárad...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Tdog
653
Na back to normal😀
több mint 1 éve
- JC6
6 887
legalább a D# pihen 1 perc 20-at
több mint 1 éve
gyönyörű play 😀kabaré hogy minden 3&long LOSra megy
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Dulcich majdnem összehozta, de 3&11-re checkdown pass...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
persze, de ettől még nekem szimpatikusabb egy olyan edző aki besimeri a hibáit mint egy olyan aki a játékosokat belöki a busz alá vagy valaki aki azt se tudja hol van3-10. Ès történelmi mélységben az O. Akkor is az volt, amikor még nem volt ennyi sérült. Konkrétan 21 pontot még nem szereztünk idèn. Pl. nézd meg a Friscot, harmadik qb-val nem lassítanak. Ez egy ilyen sport. Minden csapat tele van sérültekkel. Mindettől függetlenül de, benne van, hogy 7 éve a liga top3 lúzerei vagyunk. És ebben benne van nagyon erősen Elway, Paton, az a faszkalap Ellis. És most azért is zabosabb, mert sikerült megoldani, hogy a következő két évben minden így maradjon. És még a draftctlit is elégettük, amivel húzhattunk volna végre fenn egy qb-t, akiben legalább két évig bízni lehetne.vajon ha nem 100 év szopás és a várva várt QB trade után jön ez az év akkor is ilyen zabosak lennénk rá?Én ezzel azért vitatkoznék. Szerintem teljesen hülyére vesz a nyilatkozataival mindenkit Denverben.parádé amúgy hogy sérülések ide vagy oda, Hackett alá tudta múlni a VJ, "Tremendous Job" duótrajta legalább látni hogy zavarja a sikertelenség és próbálkozik bármivel is ellene
Heisman nádor
nem mások a hülyék hanem felvállalja
ettől még nem lesz jobb, de szimpatikusabb
és igen ennyi sérülése egyiknek se volt
Negritis, a vajda
De amit a legjobban nem bírok benne, hogy előhozza belőlem a rejtett rasszistát. Vajon ha felcserélnénk a fizimiskájukat VJ-vel, akkor is Hackett lenne a szimpatikusabb a saját eredményeik mellett? Vajon ha Hackett lenne olyan vén boomer mint Fangio, és Fangio olyan kis szimpi, yuppie, aki a dobot veri a Nuggets meccsen, akkor is Fangiot köpködnénk ilyen eredmények mellett?
Évek óta ilyen rengeteg sérültünk van, és a másik kettő delikvensnek nem volt soha 250 milliós qb-ja. S nem volt ilyen védelme sem. Mind a három mehet a faszba. És mivel az utóbbi kettő már a múlt, nálam Hackett a legalja a háromból. Nem téveszt meg ez a két td. Mindegyik onnan indul, hogy a D labdát szerez, ezt is ők intézték. Míg a Kansas garbage-ban nyomja a második félidő végén. Most szerintem gyors három td-vel kidühöngik magukat..
Zalán
és ennyi sérülés sztem sose volt támadósorban
Negritis, a vajda
Zalán
több mint 1 éve
- JC6
6 887
gyönyörű play 😀
több mint 1 éve
3-10. Ès történelmi mélységben az O. Akkor is az volt, amikor még nem volt ennyi sérült. Konkrétan 21 pontot még nem szereztünk idèn. Pl. nézd meg a Friscot, harmadik qb-val nem lassítanak. Ez egy ilyen sport. Minden csapat tele van sérültekkel. Mindettől függetlenül de, benne van, hogy 7 éve a liga top3 lúzerei vagyunk. És ebben benne van nagyon erősen Elway, Paton, az a faszkalap Ellis. És most azért is zabosabb, mert sikerült megoldani, hogy a következő két évben minden így maradjon. És még a draftctlit is elégettük, amivel húzhattunk volna végre fenn egy qb-t, akiben legalább két évig bízni lehetne.vajon ha nem 100 év szopás és a várva várt QB trade után jön ez az év akkor is ilyen zabosak lennénk rá?Én ezzel azért vitatkoznék. Szerintem teljesen hülyére vesz a nyilatkozataival mindenkit Denverben.parádé amúgy hogy sérülések ide vagy oda, Hackett alá tudta múlni a VJ, "Tremendous Job" duótrajta legalább látni hogy zavarja a sikertelenség és próbálkozik bármivel is ellene
Heisman nádor
Negritis, a vajda
De amit a legjobban nem bírok benne, hogy előhozza belőlem a rejtett rasszistát. Vajon ha felcserélnénk a fizimiskájukat VJ-vel, akkor is Hackett lenne a szimpatikusabb a saját eredményeik mellett? Vajon ha Hackett lenne olyan vén boomer mint Fangio, és Fangio olyan kis szimpi, yuppie, aki a dobot veri a Nuggets meccsen, akkor is Fangiot köpködnénk ilyen eredmények mellett?
Évek óta ilyen rengeteg sérültünk van, és a másik kettő delikvensnek nem volt soha 250 milliós qb-ja. S nem volt ilyen védelme sem. Mind a három mehet a faszba. És mivel az utóbbi kettő már a múlt, nálam Hackett a legalja a háromból. Nem téveszt meg ez a két td. Mindegyik onnan indul, hogy a D labdát szerez, ezt is ők intézték. Míg a Kansas garbage-ban nyomja a második félidő végén. Most szerintem gyors három td-vel kidühöngik magukat..
Zalán
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
- JC6
6 887
meccs van öcsém
több mint 1 éve
27-0 után a vezetésért támadhatunk xD
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
és ott a 3&out
több mint 1 éve
Én ma jöttem rá, hogy hetedik éve nem nézek focit. Csak ezt a szenvedést. Nem nézek más meccseket, nincs rá időm sajnos. Nem is tudom, milyen ma egy jó amerikai foci mérkőzés. Milyen izgulni a győzelemért. Hogy td-szerzünk vagy kapunk, pont ugyanolyan a pulzusom. És alacsony. Most, befutott ez a csodafutó, szép teljesitmény, de pötyögök továbbKÁROGÓÉn ezzel azért vitatkoznék. Szerintem teljesen hülyére vesz a nyilatkozataival mindenkit Denverben.parádé amúgy hogy sérülések ide vagy oda, Hackett alá tudta múlni a VJ, "Tremendous Job" duótrajta legalább látni hogy zavarja a sikertelenség és próbálkozik bármivel is ellene
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Zalán
NEKED SEMMI SEM JÓ
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
vajon ha nem 100 év szopás és a várva várt QB trade után jön ez az év akkor is ilyen zabosak lennénk rá?Én ezzel azért vitatkoznék. Szerintem teljesen hülyére vesz a nyilatkozataival mindenkit Denverben.parádé amúgy hogy sérülések ide vagy oda, Hackett alá tudta múlni a VJ, "Tremendous Job" duótrajta legalább látni hogy zavarja a sikertelenség és próbálkozik bármivel is ellene
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Zalán
több mint 1 éve
shagi0206
10 893
Mi a franc? Season high pontszám lesz? 😀
több mint 1 éve
- JC6
6 887
szegény Mack a 20-astól botladozott de a szíve vitte 😀😀😀
több mint 1 éve
- JC6
6 887