NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
1
1
2:15, Aréna4
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 1 éve
AZTA KURVA 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mekkora meccs Lett itt! Hihihi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
- JC6
6 887
RW-től kiégek
több mint 1 éve
Buta sack, ez megint RW hibája volt...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
sikeres 3&1 ?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
- JC6
6 887
KÁROGÓÉn ezzel azért vitatkoznék. Szerintem teljesen hülyére vesz a nyilatkozataival mindenkit Denverben.parádé amúgy hogy sérülések ide vagy oda, Hackett alá tudta múlni a VJ, "Tremendous Job" duótrajta legalább látni hogy zavarja a sikertelenség és próbálkozik bármivel is ellene
Heisman nádor
nem mások a hülyék hanem felvállalja
ettől még nem lesz jobb, de szimpatikusabb
és igen ennyi sérülése egyiknek se volt
Negritis, a vajda
De amit a legjobban nem bírok benne, hogy előhozza belőlem a rejtett rasszistát. Vajon ha felcserélnénk a fizimiskájukat VJ-vel, akkor is Hackett lenne a szimpatikusabb a saját eredményeik mellett? Vajon ha Hackett lenne olyan vén boomer mint Fangio, és Fangio olyan kis szimpi, yuppie, aki a dobot veri a Nuggets meccsen, akkor is Fangiot köpködnénk ilyen eredmények mellett?
Évek óta ilyen rengeteg sérültünk van, és a másik kettő delikvensnek nem volt soha 250 milliós qb-ja. S nem volt ilyen védelme sem. Mind a három mehet a faszba. És mivel az utóbbi kettő már a múlt, nálam Hackett a legalja a háromból. Nem téveszt meg ez a két td. Mindegyik onnan indul, hogy a D labdát szerez, ezt is ők intézték. Míg a Kansas garbage-ban nyomja a második félidő végén. Most szerintem gyors három td-vel kidühöngik magukat..
Zalán
NEKED SEMMI SEM JÓ
több mint 1 éve
Én ezzel azért vitatkoznék. Szerintem teljesen hülyére vesz a nyilatkozataival mindenkit Denverben.parádé amúgy hogy sérülések ide vagy oda, Hackett alá tudta múlni a VJ, "Tremendous Job" duótrajta legalább látni hogy zavarja a sikertelenség és próbálkozik bármivel is ellene
Heisman nádor
nem mások a hülyék hanem felvállalja
ettől még nem lesz jobb, de szimpatikusabb
és igen ennyi sérülése egyiknek se volt
Negritis, a vajda
De amit a legjobban nem bírok benne, hogy előhozza belőlem a rejtett rasszistát. Vajon ha felcserélnénk a fizimiskájukat VJ-vel, akkor is Hackett lenne a szimpatikusabb a saját eredményeik mellett? Vajon ha Hackett lenne olyan vén boomer mint Fangio, és Fangio olyan kis szimpi, yuppie, aki a dobot veri a Nuggets meccsen, akkor is Fangiot köpködnénk ilyen eredmények mellett?
Évek óta ilyen rengeteg sérültünk van, és a másik kettő delikvensnek nem volt soha 250 milliós qb-ja. S nem volt ilyen védelme sem. Mind a három mehet a faszba. És mivel az utóbbi kettő már a múlt, nálam Hackett a legalja a háromból. Nem téveszt meg ez a két td. Mindegyik onnan indul, hogy a D labdát szerez, ezt is ők intézték. Míg a Kansas garbage-ban nyomja a második félidő végén. Most szerintem gyors három td-vel kidühöngik magukat..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
ezzel csak annyi a baj, hogy rosszabb lesz a pickünk minden niners győzelemmelEgyébként amekkora verést a Tampa/GOAT kap, sehol nem vagytok.szar az a tampa
ulpianus
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
A komplett D biztató.Figyi! Ez az offenc xar. Alig van pályán. És második legjobbak. Ezen akkor el is lehet gondolkozni.
Zalán
több mint 1 éve
- JC6
6 887
Egyébként amekkora verést a Tampa/GOAT kap, sehol nem vagytok.szar az a tampa
ulpianus
több mint 1 éve
elaludtam, mi van itt?2 judit td
jobbágy#JC6
jewell és ps2 int
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egyébként amekkora verést a Tampa/GOAT kap, sehol nem vagytok.
több mint 1 éve
- JC6
6 887
elaludtam, mi van itt?
több mint 1 éve
Comeback is on!!!A komplett D biztató.
ja persze, de arra gondoltam hogy max emiatt érdemes nézni a csapatot, hogy egyenként ki játszik bíztatóanPS2 mekkora play. Annyit legalább láthattunk kikre lehet építeni jövőreSzerintem az eddig sem volt kérdés, hogy Surtainre lehet
Heisman nádor
shagi0206
Heisman nádor
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Jeudy a kedvenc elkapóim egyike. Szezon elõtt vártam a nagy összhangot Wilsonnal. Megjött. (Titkon reméltem, mikor WRt kerestünk, elhozzuk. Mielõtt a Broncos rájön, hogyan használja. 😛)
több mint 1 éve
Vonster
1 023
Oh nyugi, 3. negyedben nem szokásunk pontot szerezni, illetve ott még annyira sem mint amúgy 😀14 pont???? Mekkora királyok vagyunkÉs ez még csak az 1. félidő 😀
Vonster
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 893
14 pont???? Mekkora királyok vagyunkÉs ez még csak az 1. félidő 😀
Vonster
több mint 1 éve
Vonster
1 023
14 pont???? Mekkora királyok vagyunk
több mint 1 éve
Comeback is on!!!ja persze, de arra gondoltam hogy max emiatt érdemes nézni a csapatot, hogy egyenként ki játszik bíztatóanPS2 mekkora play. Annyit legalább láthattunk kikre lehet építeni jövőreSzerintem az eddig sem volt kérdés, hogy Surtainre lehet
Heisman nádor
shagi0206
több mint 1 éve
RW 3-9 & 7-27-nél jött rá, hogy tud futni? Kissé későnek érzem...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
shagi0206
10 893
PS2 mekkora play. Annyit legalább láthattunk kikre lehet építeni jövőreSzerintem az eddig sem volt kérdés, hogy Surtainre lehet
Heisman nádor
több mint 1 éve
PS2 mekkora play. Annyit legalább láthattunk kikre lehet építeni jövőre
több mint 1 éve
szép judittólVolt benne egy halvány OPI, de legalább megcsinálta utána az elkapást 😀
Negritis, a vajda
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!