Denver Broncos - Los Angeles Chargers
több mint 4 éve
Védem a mundért? Egyetlen ítéletet védtem, aminél te egyszerűen képtelen vagy a jelek szerint elfogadni, hogy az az egy pont nem volt szar. Inkább azt mondod magyarázkodok, meg rinyálok. Szerintem te vagy a kurvára szánalmas, mert annyit nem vagy képes elismerni, hogy nem tudsz megvédeni és elengedni egy szarszágot, amit leírtál. Szóval kurvára ne szóljál be nekem te, mert nem tudom mire vagy ennyire nagyra...Hallod, olvasd már végig miket rinyálsz, miközben véded a mundért. El volt ez baszva, mások szépen el tudják fogadni, tedd ezt te is. És kurvára ne szóljál be a leereszkedő hangnemért ezek utánMi volt a leereszkedő? Az "ennyi..."? Mert akkor tényleg sajnálom, hogy megsértettem a lelked.Gratulálj, te egy picit sem vagy leereszkedő 3 hsz óta, de ez persze ne zavarjonMit? Azt ne magyarázzam meg, hogy nem vagy képes elfogadni, hogy valamit te se tudsz jól?Nem, szimplán el kell fogadni, hogy oké, ez van, most így dobta a gép, minden csapat javára és ellen is van ilyen meccs, csak ne magyarázzuk meg...Nem kell megmagyarázni? Zseniális vagy, de tényleg, csak gratulálni tudok...Nem kell magyarázni, amit felesleges. A Chargers elbaszta ezt a meccset 15-ször, de ha nincsenek a bírók, így sem kapnak ki rendes játékidőben. Egészen undorító volt ez a végjátékA LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
2, Az a 1st annál sokkal többel nem volt meg, mint ahová letették
3, A DPI véleményes, de azt is visszanézték, de gondolom lefizettünk mindenkit
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
Nem mondom, hogy nem tévedtek a bírók, de ott pont nem, te meg annyira nem vagy képes, hogy leírd, hogy "bocs", inkább elkezdesz leereszkedően okoskodni. Tényleg, csak gratulálni tudok...
StormST
Wyatt
Vagy azzal, hogy magyarázkodtam, vagyis magyaráztam, de neked az magyarázkodás volt? Gondolom mert nem adtam neked igazat...
StormST
Wyatt
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Így van, ennyi, nekünk is volt ilyen mindkét oldalon, ez benne van. Csak ne magyarázzuk meg feleslegesenNyilván én is utálom, ha véleményes bírói ítéletek döntenek el egy meccset, de álltunk már a f@sz másik végén is idén. Ez van. Ez a meccs nem oszt, nem szoroz egyik csapatnak sem.Mert én bírom ezt az elbaszott Chargerst, és kibaszottul idegesít, hogy amikor már magukat megverik 100-szor egy meccsen, de valahogy mégis ott az esély, akkor így belenyúlnak többször is a végénDe ha így van nem értem ezt a rinyalast. Komolyan, 4-8as csapat vagyunk, miért fáj ez ennyire?Nem, szimplán el kell fogadni, hogy oké, ez van, most így dobta a gép, minden csapat javára és ellen is van ilyen meccs, csak ne magyarázzuk meg...Nem kell megmagyarázni? Zseniális vagy, de tényleg, csak gratulálni tudok...Nem kell magyarázni, amit felesleges. A Chargers elbaszta ezt a meccset 15-ször, de ha nincsenek a bírók, így sem kapnak ki rendes játékidőben. Egészen undorító volt ez a végjátékA LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
roberto23
Wyatt
roberto23
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Hallod, olvasd már végig miket rinyálsz, miközben véded a mundért. El volt ez baszva, mások szépen el tudják fogadni, tedd ezt te is. És kurvára ne szóljál be a leereszkedő hangnemért ezek utánMi volt a leereszkedő? Az "ennyi..."? Mert akkor tényleg sajnálom, hogy megsértettem a lelked.Gratulálj, te egy picit sem vagy leereszkedő 3 hsz óta, de ez persze ne zavarjonMit? Azt ne magyarázzam meg, hogy nem vagy képes elfogadni, hogy valamit te se tudsz jól?Nem, szimplán el kell fogadni, hogy oké, ez van, most így dobta a gép, minden csapat javára és ellen is van ilyen meccs, csak ne magyarázzuk meg...Nem kell megmagyarázni? Zseniális vagy, de tényleg, csak gratulálni tudok...Nem kell magyarázni, amit felesleges. A Chargers elbaszta ezt a meccset 15-ször, de ha nincsenek a bírók, így sem kapnak ki rendes játékidőben. Egészen undorító volt ez a végjátékA LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
Nem mondom, hogy nem tévedtek a bírók, de ott pont nem, te meg annyira nem vagy képes, hogy leírd, hogy "bocs", inkább elkezdesz leereszkedően okoskodni. Tényleg, csak gratulálni tudok...
StormST
Wyatt
Vagy azzal, hogy magyarázkodtam, vagyis magyaráztam, de neked az magyarázkodás volt? Gondolom mert nem adtam neked igazat...
StormST
több mint 4 éve
Nyilván én is utálom, ha véleményes bírói ítéletek döntenek el egy meccset, de álltunk már a f@sz másik végén is idén. Ez van. Ez a meccs nem oszt, nem szoroz egyik csapatnak sem.Mert én bírom ezt az elbaszott Chargerst, és kibaszottul idegesít, hogy amikor már magukat megverik 100-szor egy meccsen, de valahogy mégis ott az esély, akkor így belenyúlnak többször is a végénDe ha így van nem értem ezt a rinyalast. Komolyan, 4-8as csapat vagyunk, miért fáj ez ennyire?Nem, szimplán el kell fogadni, hogy oké, ez van, most így dobta a gép, minden csapat javára és ellen is van ilyen meccs, csak ne magyarázzuk meg...Nem kell megmagyarázni? Zseniális vagy, de tényleg, csak gratulálni tudok...Nem kell magyarázni, amit felesleges. A Chargers elbaszta ezt a meccset 15-ször, de ha nincsenek a bírók, így sem kapnak ki rendes játékidőben. Egészen undorító volt ez a végjátékA LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
roberto23
Wyatt
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Mi volt a leereszkedő? Az "ennyi..."? Mert akkor tényleg sajnálom, hogy megsértettem a lelked.Gratulálj, te egy picit sem vagy leereszkedő 3 hsz óta, de ez persze ne zavarjonMit? Azt ne magyarázzam meg, hogy nem vagy képes elfogadni, hogy valamit te se tudsz jól?Nem, szimplán el kell fogadni, hogy oké, ez van, most így dobta a gép, minden csapat javára és ellen is van ilyen meccs, csak ne magyarázzuk meg...Nem kell megmagyarázni? Zseniális vagy, de tényleg, csak gratulálni tudok...Nem kell magyarázni, amit felesleges. A Chargers elbaszta ezt a meccset 15-ször, de ha nincsenek a bírók, így sem kapnak ki rendes játékidőben. Egészen undorító volt ez a végjátékA LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Mert én bírom ezt az elbaszott Chargerst, és kibaszottul idegesít, hogy amikor már magukat megverik 100-szor egy meccsen, de valahogy mégis ott az esély, akkor így belenyúlnak többször is a végénDe ha így van nem értem ezt a rinyalast. Komolyan, 4-8as csapat vagyunk, miért fáj ez ennyire?Nem, szimplán el kell fogadni, hogy oké, ez van, most így dobta a gép, minden csapat javára és ellen is van ilyen meccs, csak ne magyarázzuk meg...Nem kell megmagyarázni? Zseniális vagy, de tényleg, csak gratulálni tudok...Nem kell magyarázni, amit felesleges. A Chargers elbaszta ezt a meccset 15-ször, de ha nincsenek a bírók, így sem kapnak ki rendes játékidőben. Egészen undorító volt ez a végjátékA LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
roberto23
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Gratulálj, te egy picit sem vagy leereszkedő 3 hsz óta, de ez persze ne zavarjonMit? Azt ne magyarázzam meg, hogy nem vagy képes elfogadni, hogy valamit te se tudsz jól?Nem, szimplán el kell fogadni, hogy oké, ez van, most így dobta a gép, minden csapat javára és ellen is van ilyen meccs, csak ne magyarázzuk meg...Nem kell megmagyarázni? Zseniális vagy, de tényleg, csak gratulálni tudok...Nem kell magyarázni, amit felesleges. A Chargers elbaszta ezt a meccset 15-ször, de ha nincsenek a bírók, így sem kapnak ki rendes játékidőben. Egészen undorító volt ez a végjátékA LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
több mint 4 éve
Mit? Azt ne magyarázzam meg, hogy nem vagy képes elfogadni, hogy valamit te se tudsz jól?Nem, szimplán el kell fogadni, hogy oké, ez van, most így dobta a gép, minden csapat javára és ellen is van ilyen meccs, csak ne magyarázzuk meg...Nem kell megmagyarázni? Zseniális vagy, de tényleg, csak gratulálni tudok...Nem kell magyarázni, amit felesleges. A Chargers elbaszta ezt a meccset 15-ször, de ha nincsenek a bírók, így sem kapnak ki rendes játékidőben. Egészen undorító volt ez a végjátékA LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
több mint 4 éve
De ha így van nem értem ezt a rinyalast. Komolyan, 4-8as csapat vagyunk, miért fáj ez ennyire?Nem, szimplán el kell fogadni, hogy oké, ez van, most így dobta a gép, minden csapat javára és ellen is van ilyen meccs, csak ne magyarázzuk meg...Nem kell megmagyarázni? Zseniális vagy, de tényleg, csak gratulálni tudok...Nem kell magyarázni, amit felesleges. A Chargers elbaszta ezt a meccset 15-ször, de ha nincsenek a bírók, így sem kapnak ki rendes játékidőben. Egészen undorító volt ez a végjátékA LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Nem, szimplán el kell fogadni, hogy oké, ez van, most így dobta a gép, minden csapat javára és ellen is van ilyen meccs, csak ne magyarázzuk meg...Nem kell megmagyarázni? Zseniális vagy, de tényleg, csak gratulálni tudok...Nem kell magyarázni, amit felesleges. A Chargers elbaszta ezt a meccset 15-ször, de ha nincsenek a bírók, így sem kapnak ki rendes játékidőben. Egészen undorító volt ez a végjátékA LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
több mint 4 éve
Nem kell megmagyarázni? Zseniális vagy, de tényleg, csak gratulálni tudok...Nem kell magyarázni, amit felesleges. A Chargers elbaszta ezt a meccset 15-ször, de ha nincsenek a bírók, így sem kapnak ki rendes játékidőben. Egészen undorító volt ez a végjátékA LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Nem kell magyarázni, amit felesleges. A Chargers elbaszta ezt a meccset 15-ször, de ha nincsenek a bírók, így sem kapnak ki rendes játékidőben. Egészen undorító volt ez a végjátékA LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
több mint 4 éve
A LT bemozdult, amikor a védőnk már lépett visszafelé. Ha az RT mozog be, akkor offside, de ha a másik oldal, akkor false start. Ennyi...Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ja, ha az expert szerint az volt, akkor nincs kérdés, kár, hogy kb a labda vonala mögött volt a védőtök, az RT jelezte is, és erre bedobtak egy totál nonszensz zászlót. A vége meg röhej1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
StormST
több mint 4 éve
1, Az expert szerint false start volt, inkább neki hiszek, mint neked...Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Amit csak az utolsó 3 percben műveltek a zebrák, azért rosszabb helyeken eltemetik a föld alá. A kamu false start, a kamu nincs meg a first down, a kamu DPI...Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
StormST
több mint 4 éve
Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegKb ugyan annyira volt DPI, mint amiket ellenünk fújták már kétszer. Ez van. Belefér.
Wyatt
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 4 éve
Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegRofl
Wyatt
több mint 4 éve
Az mi undorító hazai pálya volt bazdmegnem is esik jól
Wyatt
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
Megvan 😀 igeeen
több mint 4 éve
Nem volt DPI, de a védő tudhatta, hogy erre megyünk rá, ilyenkor okosabban kéne odamenni...
több mint 4 éve
Lock szerényebben is adhatná...
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Sima rúgás. Szép munka MekkElek! 😀