NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Denver Broncos - Los Angeles Chargers
több mint 1 éve
- JC6
6 950
nem baj, úgyse jutnak messzire 😀Ez a rossz SEA meg megy a PO-ba, hihetetlenmondjuk a bírók szépen tolják őket itt a végén
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ez a rossz SEA meg megy a PO-ba, hihetetlenmondjuk a bírók szépen tolják őket itt a végén
jobbágy#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
- JC6
6 950
Ez a rossz SEA meg megy a PO-ba, hihetetlen
több mint 1 éve
koncerten voltam, tegnap pizzáztamkét kameraállást mutattak, egyiken sem láttam hogy földet ért volna. ha mégis valamelik porcikája a zsugának súrolta volna, akkor sem mozdult el... szerintem INT, de ezen nem veszünk össze.miért?klasszik stands a visszajátszás alapjánáruló
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
sztem inkább nem volt meg mint igen, de amit a pályán ítéltek azt semmi sem cáfolja vagy igazolja
az meg hogy mit szeretnék mint kimenetel irreleváns ha nem úgy látom
Negritis, a vajda
Pizza kész?
jobbágy#JC6
és rendeltem 😊
több mint 1 éve
a tenyere elsőre igen, de utána már nem tudom hogy az alkarja is teljesen alatta van vagy sincsAlatta volt a keze. Nagyon szép mozdulat volt. Legalább arra adhatott volna egy 9,8ast a zsűrimiért?klasszik stands a visszajátszás alapjánáruló
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
sztem inkább nem volt meg mint igen, de amit a pályán ítéltek azt semmi sem cáfolja vagy igazolja
Negritis, a vajda
Zalán
több mint 1 éve
Ne felejtsük el, hogy végül tőbb td-je Wilsonnak az idényben mint retyije. 😊
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
- JC6
6 950
két kameraállást mutattak, egyiken sem láttam hogy földet ért volna. ha mégis valamelik porcikája a zsugának súrolta volna, akkor sem mozdult el... szerintem INT, de ezen nem veszünk össze.miért?klasszik stands a visszajátszás alapjánáruló
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
Pizza kész?
több mint 1 éve
Alatta volt a keze. Nagyon szép mozdulat volt. Legalább arra adhatott volna egy 9,8ast a zsűrimiért?klasszik stands a visszajátszás alapjánáruló
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
miért?klasszik stands a visszajátszás alapjánáruló
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
klasszik stands a visszajátszás alapján
több mint 1 éve
Ez szerintem int volt amúgy.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Szerintem is megvolt. Még hogy nincs tétje 😉
több mint 1 éve
- JC6
6 950
Nagyon kemény figura ez az öreg Jar Jar Binks 😀😀😀DDDDDDDnagyon bírom ezt az öreg HC-t 😀Rosburg for president !!
jobbágy#JC6
Zalán
több mint 1 éve
Vonster
1 036
Kár érte, szerintem ez megvolt
több mint 1 éve
nagyon bírom ezt az öreg HC-t 😀Rosburg for president !!
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Megérdemelné a kisgyerek. Nagyon akkurátusan futkorászik
több mint 1 éve
- JC6
6 950
nagyon bírom ezt az öreg HC-t 😀
több mint 1 éve
ez nincs meg sajnos
több mint 1 éve
Ja, a negyedik negyedben. Ha leszartak volna teljesen ő kezd.nyilván azért jött chase daniel 😀Hat ahogy elnézem a Chargers nem így gondolja. 😀Nincs tétje a meccsnek, ennyiből nem lehet ezt megmondaniNem, nem ugyanúgy. Világosan látszikKiváncsi lennék hogyan alakult volna a szezon, ha az elejétől Outten hívta volna a játékokat.Szerintem ugyanígy
roberto23
Vonster
Zalán
Vonster
Amúgy nem teljesen értem mi a terv náluk, mert oke, hogy nem akarnak egy esetleges vereséggel menni a PO-ba, de csak ezért kiserteni a sorsot necces.
roberto23
Negritis, a vajda
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
- JC6
6 950
jó sokat pihent a D 😀
több mint 1 éve
- JC6
6 950
lol
több mint 1 éve
Van tétje a meccsnek. Minden egyes játékos statjainak tétje van. Egy ilyen fizikális sportban nincs olyan, hogy nincs tét. Aztán ott van a rivalizálás a csoporttársak között. De nagyon nem mindegy, mit lát egy leendő hc ebben a pillanatban… stb, stbNincs tétje a meccsnek, ennyiből nem lehet ezt megmondaniNem, nem ugyanúgy. Világosan látszikKiváncsi lennék hogyan alakult volna a szezon, ha az elejétől Outten hívta volna a játékokat.Szerintem ugyanígy
roberto23
Vonster
Zalán
Vonster
több mint 1 éve
nyilván azért jött chase daniel 😀Hat ahogy elnézem a Chargers nem így gondolja. 😀Nincs tétje a meccsnek, ennyiből nem lehet ezt megmondaniNem, nem ugyanúgy. Világosan látszikKiváncsi lennék hogyan alakult volna a szezon, ha az elejétől Outten hívta volna a játékokat.Szerintem ugyanígy
roberto23
Vonster
Zalán
Vonster
Amúgy nem teljesen értem mi a terv náluk, mert oke, hogy nem akarnak egy esetleges vereséggel menni a PO-ba, de csak ezért kiserteni a sorsot necces.
roberto23
több mint 1 éve
Hat ahogy elnézem a Chargers nem így gondolja. 😀Nincs tétje a meccsnek, ennyiből nem lehet ezt megmondaniNem, nem ugyanúgy. Világosan látszikKiváncsi lennék hogyan alakult volna a szezon, ha az elejétől Outten hívta volna a játékokat.Szerintem ugyanígy
roberto23
Vonster
Zalán
Vonster