Denver Broncos - Miami Dolphins
több mint 4 éve
lock nagy kuka
több mint 4 éve
O# TD megvolt, gondolom ezután jön még egy D# és ST és garbage time-ban mi is szóhoz jutunk 😊
több mint 4 éve
ilyenkor sose értem a CB miért nem löki ki a receivert ?probálni szokták nem mindig sikerül. itt nem volt annyira közel h elég erőt tudjon belevinni és parker lábai is ragadtak lefele, kb felsőtestet tudta csak eltolni
Adirotor
több mint 4 éve
ilyenkor sose értem a CB miért nem löki ki a receivert ?
több mint 4 éve
ahmed felüdülésNekem jobban tetszett amíg terrorista volt egy humorista ölében 😊
briareos
több mint 4 éve
Komolyan ennyire lúzer csapat meg vj alatt is ritkán voltunk. 😀 Komoly. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Sly :s
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ahmed felüdülésgaskin nem fogja visszakapni a kezdőt
briareos
több mint 4 éve
hááát, ez elég véleményesbullshit call volt, mondjuk ki nyugodtan
Adirotor
több mint 4 éve
Áh valaki Michelle Wild-ot emlegette, már csak az a kérdés, hogy a meccsről a kézi vagy a szájmunka jutott eszébesztem a 7. bolygó lesz vazelin nélkül
FLZOLI
több mint 4 éve
hááát, ez elég véleményes
több mint 4 éve
Mondom én gyógy QB-k meccse lesz ez. Na melyik csinál előbb safety-t
több mint 4 éve
neeee A messiás intet dob?na tudtam én h ilyen nem következhet be
briareos
több mint 4 éve
Tua is ügyesSIMMONS
mégse ...
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Áh valaki Michelle Wild-ot emlegette, már csak az a kérdés, hogy a meccsről a kézi vagy a szájmunka jutott eszébe
több mint 4 éve
Safety-be jól állunk, sima ügyInjury update for the Broncos: S Trey Marshall (lower leg) is questionable to return.
— Patrick Smyth (@psmyth12) November 22, 2020
Negritis
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Most már annyira megkérdezném tőle, hogy mit lát a pályán. Totál fogalmatlan.
több mint 4 éve
Igyis úgyis int, úgyhogy tényleg mindegy. 😀A hülyéje bemozog hogy véletlen se lássonmondom én h az se jó ha kimozog, az se jó ha bent marad, az se ha fellép 😀
FLZOLI
Negritis
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
ergo jól csinálta mer most az a rész jön 😀Magyarán az a jó ha áll egy helyben---> a pad előtt Fangio mellettA hülyéje bemozog hogy véletlen se lássonmondom én h az se jó ha kimozog, az se jó ha bent marad, az se ha fellép 😀
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
több mint 4 éve
Injury update for the Broncos: S Trey Marshall (lower leg) is questionable to return.
— Patrick Smyth (@psmyth12) November 22, 2020
több mint 4 éve
Magyarán az a jó ha áll egy helyben---> a pad előtt Fangio mellettA hülyéje bemozog hogy véletlen se lássonmondom én h az se jó ha kimozog, az se jó ha bent marad, az se ha fellép 😀
FLZOLI
Negritis