Denver Broncos - Oakland Raiders
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Julius Thomasszal mi van? Nagyon eltűnt.xrace77múlt héten látszott, h a bokája nagyon akadályozza irányváltásban, mióta visszatért kb csak fade route-ból volt elkapása... nem véletlen.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Julius Thomasszal mi van? Nagyon eltűnt.xrace77Hetek óta a PO-ra rejtegetjük...
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
xrace77
4 515
Julius Thomasszal mi van? Nagyon eltűnt.
több mint 9 éve
deyell
11 702
azt hogy puntoltMit mutatott? nem láttam.SurdaMiért Punt?????? Janinak jó lett volna @)Surdacsak bemutatta Sparano, hogy miért kell kirúgni.deyell
choose life
több mint 9 éve
Surda
3 297
Mit mutatott? nem láttam.Miért Punt?????? Janinak jó lett volna @)Surdacsak bemutatta Sparano, hogy miért kell kirúgni.deyell
több mint 9 éve
Sanders 100 elkapás
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
deyell
11 702
Miért Punt?????? Janinak jó lett volna @)Surdacsak bemutatta Sparano, hogy miért kell kirúgni.
choose life
több mint 9 éve
xrace77
4 515
Woodson milyen szép díszkíséretet adott Welkernek. Kösz. 😀😀
több mint 9 éve
Arról nem is beszélve, h Hillman mennyit ér pass playeknél Ballhoz képest...Broncossal kapcsaolatban azon rohogok, hogy Moreno helyett Ballra tették le a voksot, mint no1 rb,de de Hillman es CJ is jobban tolja, mint Ball (mar amikor nem serult)PariBall-ban van potenciál, nem is kevés, CJ és Hillman ismerte a rendszert, de szerintem simán lenyomhatja őket jövőre, ha egészséges marad...StormST
No nem mintha Ball vs Moreno lett volna a kérdés az offseasonben...
több mint 9 éve
Broncossal kapcsaolatban azon rohogok, hogy Moreno helyett Ballra tették le a voksot, mint no1 rb,de de Hillman es CJ is jobban tolja, mint Ball (mar amikor nem serult)PariBall-ban van potenciál, nem is kevés, CJ és Hillman ismerte a rendszert, de szerintem simán lenyomhatja őket jövőre, ha egészséges marad...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Surda
3 297
Miért Punt?????? Janinak jó lett volna @)
több mint 9 éve
Surda
3 297
Ezt megvették |8
több mint 9 éve
Surda
3 297
:[] :[] :[] :[] :[] :[] :[] :[] :[] :[]
több mint 9 éve
b+b+b+b+b+b+b+b+b+b+b+
több mint 9 éve
deyell
11 702
Penalty on Cardinals DT Tommy Kelly gives 49ers a first down. =)))
choose life
több mint 9 éve
Felpuhult a defense, kezdjük nyalni a yardokat.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
nédda, megint haladunk😊
több mint 9 éve
deyell
11 702
szerintem ez siman ert volna zaszlot, de mind1Paricsak ha Hayden csinálja
choose life
több mint 9 éve
Surda
3 297
No Flag?
több mint 9 éve
szerintem ez siman ert volna zaszlot, de mind1
több mint 9 éve
Surda
3 297
kellene tőle még egy év.hát annyit nem, hogy Woodson esetleg komolyabban megsérüljön + elmenjen a kedve az egésztől és visszavonuldeyellKhalil Mack, Charles Woodson are 2014 last original starting Raiders DB, LB.Ér ennyit???????? ez a meccs?Surda
és mindkettő sérülten játszikdeyell
több mint 9 éve
Broncossal kapcsaolatban azon rohogok, hogy Moreno helyett Ballra tették le a voksot, mint no1 rb,de de Hillman es CJ is jobban tolja, mint Ball (mar amikor nem serult)Parimajdnem mint nalunk Murray>DMC+MJD