Denver Broncos - Oakland Raiders
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Julius Thomasszal mi van? Nagyon eltűnt.xrace77múlt héten látszott, h a bokája nagyon akadályozza irányváltásban, mióta visszatért kb csak fade route-ból volt elkapása... nem véletlen.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Julius Thomasszal mi van? Nagyon eltűnt.xrace77Hetek óta a PO-ra rejtegetjük...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Julius Thomasszal mi van? Nagyon eltűnt.
több mint 10 éve
azt hogy puntoltMit mutatott? nem láttam.SurdaMiért Punt?????? Janinak jó lett volna @)Surdacsak bemutatta Sparano, hogy miért kell kirúgni.deyell
sit back jollyin

több mint 10 éve
Mit mutatott? nem láttam.Miért Punt?????? Janinak jó lett volna @)Surdacsak bemutatta Sparano, hogy miért kell kirúgni.deyell
több mint 10 éve
Sanders 100 elkapás
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Miért Punt?????? Janinak jó lett volna @)Surdacsak bemutatta Sparano, hogy miért kell kirúgni.
sit back jollyin

több mint 10 éve
Woodson milyen szép díszkíséretet adott Welkernek. Kösz. 😀😀
több mint 10 éve
Arról nem is beszélve, h Hillman mennyit ér pass playeknél Ballhoz képest...Broncossal kapcsaolatban azon rohogok, hogy Moreno helyett Ballra tették le a voksot, mint no1 rb,de de Hillman es CJ is jobban tolja, mint Ball (mar amikor nem serult)PariBall-ban van potenciál, nem is kevés, CJ és Hillman ismerte a rendszert, de szerintem simán lenyomhatja őket jövőre, ha egészséges marad...StormST
No nem mintha Ball vs Moreno lett volna a kérdés az offseasonben...
több mint 10 éve
Broncossal kapcsaolatban azon rohogok, hogy Moreno helyett Ballra tették le a voksot, mint no1 rb,de de Hillman es CJ is jobban tolja, mint Ball (mar amikor nem serult)PariBall-ban van potenciál, nem is kevés, CJ és Hillman ismerte a rendszert, de szerintem simán lenyomhatja őket jövőre, ha egészséges marad...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Miért Punt?????? Janinak jó lett volna @)
több mint 10 éve
Ezt megvették |8
több mint 10 éve
:[] :[] :[] :[] :[] :[] :[] :[] :[] :[]
több mint 10 éve
b+b+b+b+b+b+b+b+b+b+b+
több mint 10 éve
Penalty on Cardinals DT Tommy Kelly gives 49ers a first down. =)))
sit back jollyin

több mint 10 éve
Felpuhult a defense, kezdjük nyalni a yardokat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
nédda, megint haladunk😊
több mint 10 éve
szerintem ez siman ert volna zaszlot, de mind1Paricsak ha Hayden csinálja
sit back jollyin

több mint 10 éve
No Flag?
több mint 10 éve
szerintem ez siman ert volna zaszlot, de mind1
több mint 10 éve
kellene tőle még egy év.hát annyit nem, hogy Woodson esetleg komolyabban megsérüljön + elmenjen a kedve az egésztől és visszavonuldeyellKhalil Mack, Charles Woodson are 2014 last original starting Raiders DB, LB.Ér ennyit???????? ez a meccs?Surda
és mindkettő sérülten játszikdeyell
több mint 10 éve
Broncossal kapcsaolatban azon rohogok, hogy Moreno helyett Ballra tették le a voksot, mint no1 rb,de de Hillman es CJ is jobban tolja, mint Ball (mar amikor nem serult)Parimajdnem mint nalunk Murray>DMC+MJD