Denver Broncos - Tennessee Titans
2 hónapja
Linket tudtok tesók? Ami nem fagy le percenként és nincs tele reklámmal az oldalon?nflwebcast.com/tennessee-titans-live-stream-online-free/
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
Linket tudtok tesók? Ami nem fagy le percenként és nincs tele reklámmal az oldalon?www.dazn.com/
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Linket tudtok tesók? Ami nem fagy le percenként és nincs tele reklámmal az oldalon?
2 hónapja
Igen nem volt visszajátszás, így nehéz eldönteni kinek a hibájából, de volt ütemhiba, hogy Badie fordult későn vagy Nix dobta korán, azt ennyiből max az edzői stáb tudja eldönteni.Badie-t nagyon erőltetnénk ezekkel a passz játékokkal de teljesen offMondjuk itt a passz is szar volt, de nagyon nem jó az összhang közte és Nix között, az látszik...
Negritis, a vajda
StormST

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 hónapja
a teljesen off-t nem Badiere értettem hanem a playreBadie-t nagyon erőltetnénk ezekkel a passz játékokkal de teljesen offMondjuk itt a passz is szar volt, de nagyon nem jó az összhang közte és Nix között, az látszik...
Negritis, a vajda
StormST
Badie se jó, de Nix is szarul passzol
2 hónapja
Badie-t nagyon erőltetnénk ezekkel a passz játékokkal de teljesen offMondjuk itt a passz is szar volt, de nagyon nem jó az összhang közte és Nix között, az látszik...
Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Badie-t nagyon erőltetnénk ezekkel a passz játékokkal de teljesen off
2 hónapja
Nyilván ne foglalkozzunk azzal a ténnyel, hogy Sutton futott és ugrott, hogy elkpja a labdát, ami a kezébe ment, a védő meg nem az elkapóhoz ment, hanem megállt és hozzá ment a labda. Egyébként minden jó... 😀Nem tudott beleállni rendesen, ezért dobott egy falevelet és azért volt ideje az egyik közelben tartózkodó védőnek odaérnie az elkapóhoz. Ilyenkor szerintem az pont nem jó, ha pont odadobja ahol a WR áll, mert akkor az elkapó amíg repül a labda áll egy helyben és várja, amíg a védők mozgásból érnek oda.De most akkor mi a baj? Hogy nem állt bele? Vagy hogy nem gondolta, hogy a védő megáll a semmi közepén, hogy leszedje? Mert szerintem a passz maga pontos volt...Látnia kellett, hogy ott van valaki aki könnyen odaérhet. Ráadásul egy falevelet dobott, nem küldte meg, mint egy Favre szokta volt.Jah én inkább Suttont venném elő, hogy egy fejjel kisebb védő hogy veszi ki a kezéből a lasztit.Ez de buta döntés volt Nixtől. Futtában kitámasztás nélkül ...Szerintem ez inkább volt jó védekezés, mint amennyire szar passz. Nem azért lett pick, mert pontatlan volt, hanem mert a védő rájött mit akar...
Sixo
StormST
empty taxi
Sixo
StormST
Sixo

2 hónapja
futni továbbra se tudunk
2 hónapja
Nem tudott beleállni rendesen, ezért dobott egy falevelet és azért volt ideje az egyik közelben tartózkodó védőnek odaérnie az elkapóhoz. Ilyenkor szerintem az pont nem jó, ha pont odadobja ahol a WR áll, mert akkor az elkapó amíg repül a labda áll egy helyben és várja, amíg a védők mozgásból érnek oda.De most akkor mi a baj? Hogy nem állt bele? Vagy hogy nem gondolta, hogy a védő megáll a semmi közepén, hogy leszedje? Mert szerintem a passz maga pontos volt...Látnia kellett, hogy ott van valaki aki könnyen odaérhet. Ráadásul egy falevelet dobott, nem küldte meg, mint egy Favre szokta volt.Jah én inkább Suttont venném elő, hogy egy fejjel kisebb védő hogy veszi ki a kezéből a lasztit.Ez de buta döntés volt Nixtől. Futtában kitámasztás nélkül ...Szerintem ez inkább volt jó védekezés, mint amennyire szar passz. Nem azért lett pick, mert pontatlan volt, hanem mert a védő rájött mit akar...
Sixo
StormST
empty taxi
Sixo
StormST
2 hónapja
kirúgta a kezéből, vagy mi volt ez ?
2 hónapja
nem egy szép meccs
2 hónapja
De most akkor mi a baj? Hogy nem állt bele? Vagy hogy nem gondolta, hogy a védő megáll a semmi közepén, hogy leszedje? Mert szerintem a passz maga pontos volt...Látnia kellett, hogy ott van valaki aki könnyen odaérhet. Ráadásul egy falevelet dobott, nem küldte meg, mint egy Favre szokta volt.Jah én inkább Suttont venném elő, hogy egy fejjel kisebb védő hogy veszi ki a kezéből a lasztit.Ez de buta döntés volt Nixtől. Futtában kitámasztás nélkül ...Szerintem ez inkább volt jó védekezés, mint amennyire szar passz. Nem azért lett pick, mert pontatlan volt, hanem mert a védő rájött mit akar...
Sixo
StormST
empty taxi
Sixo

2 hónapja
Látnia kellett, hogy ott van valaki aki könnyen odaérhet. Ráadásul egy falevelet dobott, nem küldte meg, mint egy Favre szokta volt.Jah én inkább Suttont venném elő, hogy egy fejjel kisebb védő hogy veszi ki a kezéből a lasztit.Ez de buta döntés volt Nixtől. Futtában kitámasztás nélkül ...Szerintem ez inkább volt jó védekezés, mint amennyire szar passz. Nem azért lett pick, mert pontatlan volt, hanem mert a védő rájött mit akar...
Sixo
StormST
empty taxi
2 hónapja
Jah én inkább Suttont venném elő, hogy egy fejjel kisebb védő hogy veszi ki a kezéből a lasztit.Ez de buta döntés volt Nixtől. Futtában kitámasztás nélkül ...Szerintem ez inkább volt jó védekezés, mint amennyire szar passz. Nem azért lett pick, mert pontatlan volt, hanem mert a védő rájött mit akar...
Sixo
StormST

Madden hates me.
2 hónapja
Ez de buta döntés volt Nixtől. Futtában kitámasztás nélkül ...2 jó játék is jött belőle korábban, szal ebből több várható idén
Sixo
2 hónapja
Ez de buta döntés volt Nixtől. Futtában kitámasztás nélkül ...Szerintem ez inkább volt jó védekezés, mint amennyire szar passz. Nem azért lett pick, mert pontatlan volt, hanem mert a védő rájött mit akar...
Sixo

2 hónapja
Az parádés pick volt a védőtől.

Madden hates me.
2 hónapja
b+ Bo
2 hónapja
Azt nem láttam.Ebben a driveban teljesen vállalható Ward. Egy elit D ellen ráadásul, noname csapattársakkal.az első drive sztem jobb volt
Sixo
Negritis, a vajda
2 hónapja
Ebben a driveban teljesen vállalható Ward. Egy elit D ellen ráadásul, noname csapattársakkal.az első drive sztem jobb volt
Sixo
2 hónapja
Ebben a driveban teljesen vállalható Ward. Egy elit D ellen ráadásul, noname csapattársakkal.