Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 9 éve
Méltó befejezés. mennyi volt a spread?baggioBiztos nem voltak 14 pontos underdogok Cutlerék.
több mint 9 éve
jó lezárása a meccsnek 😀😀
több mint 9 éve
Jay ez fantasyben nem jött jól ám, baszod!
több mint 9 éve
anarfa
477
Szegény Cutler 😀😀
több mint 9 éve
na ez szánalmas voltgabenez meg kínos
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
anarfa
477
😀😀😀
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
Igen Stez pont ugyanezt írtam az LB sor a legnagyobb gyengeségünk a fal Bem rossz secondary so so ha Conte meg Mundy egészséges de LB sor mintha nem is lenne...
több mint 9 éve
😀
több mint 9 éve
mennyi volt a spread?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
na ez szánalmas volt
több mint 9 éve
Senki sem tartotta talentumnak, megmondták, hogy nem rossz gyerek, de sokat kell még fejlődnie, főleg emberezésben. Talentum, lol. Konkrétan egy NFL szintű LB-je sincsen a Bearsnek, mindegyik rohangál, mint pók a falon, rendre LB zünákba dobálta a labdát Stafford fél órán keresztül, de Fuller, meg Vereen, meg a többiek a szarok.Stez = Stafford
Ők is szarok, de kicsit nézzük már nyitott szemmel a meccset. Ezzel az LB sorral én szétdobálom ezt a védelmet, ha Megatron az elkapóm.Stez
több mint 9 éve
Egyezzünk meg annyiban, hogy mindenki szar.
több mint 9 éve
anarfa
477
Na vasárnap szurkolhatunk a Patsnek, ha már minket jól elvertek, Rodgerséket se kíméljék
több mint 9 éve
Senki sem tartotta talentumnak, megmondták, hogy nem rossz gyerek, de sokat kell még fejlődnie, főleg emberezésben. Talentum, lol. Konkrétan egy NFL szintű LB-je sincsen a Bearsnek, mindegyik rohangál, mint pók a falon, rendre LB zünákba dobálta a labdát Stafford fél órán keresztül, de Fuller, meg Vereen, meg a többiek a szarok.Hatalmas talentumnak tartották, meg odákat zengtek róla,nem is várom, hogy most csodát tegyen, de egy zonázni megtaníthatták volna, mert láthatóan fogalma nincs róla mi az.hpeter93Mert egy 4. körös rookiera 12 meccs után valóban azt lehet mondani, hogy bust volt.A fal totál azét van esve... Mondjuk van sok sérült... Viszont az hogy Downfielden ennyire nem tudjuk levédekezni az elkapókat...szépen berajzolták a 2 S meg a 2 CB trapéz alakban... A trapéz közepén Megatron és az 5 méteres körzetében senki...TomcsikMert Veeren is nagy bust volt, ahogy a draft 75%hpeter93
Ahogy az összes többire is.Stez
Ők is szarok, de kicsit nézzük már nyitott szemmel a meccset. Ezzel az LB sorral én szétdobálom ezt a védelmet, ha Megatron az elkapóm.
több mint 9 éve
Csak egy ex-jaguár (átmeneti) HC kellett a tradicionálisan remek Bears D totális leamortizálásához.Hatalmas talentumnak tartották, meg odákat zengtek róla,nem is várom, hogy most csodát tegyen, de egy zonázni megtaníthatták volna, mert láthatóan fogalma nincs róla mi az.hpeter93a védelemben mintha senki se tudná, szerintem a Bears-t a legrosszabb nézni idén az NFL-ben (ami tőlem azért tényleg durva kritika), brutális outcoaching minden mérkőzésen az ellenféltől...baggio
több mint 9 éve
Ha akarnak QBt draftolni az 1. körben, akkor jobban teszi a Titans, ha ott kikap.Hát ha Bortles bekezd 2 gyors picksix-el , Mettenberger meg csak 2 3&out , akkor 14-0 és eldőlt.Sixo67Hát még a Jags - Titans 😊ShilkorOtt azért nagyobb esély van a szoros meccsre. És mi akkor leszünk először és utoljára idén prime time meccsen.iktriad
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
A baj az hogy ez nem csak az ő hibájuk, jobbára a trapéz közepén egy visszalépő LB- nek kéne lennie. Csak ugye a mi LB ink nem tudnak zónázni, fogalmatlan ok pass coverben. Ne várjuk már hogy a 4. Körös rookie szedje le Megatront 1:1- ben....
több mint 9 éve
Hatalmas talentumnak tartották, meg odákat zengtek róla,nem is várom, hogy most csodát tegyen, de egy zonázni megtaníthatták volna, mert láthatóan fogalma nincs róla mi az.hpeter93a védelemben mintha senki se tudná, szerintem a Bears-t a legrosszabb nézni idén az NFL-ben (ami tőlem azért tényleg durva kritika), brutális outcoaching minden mérkőzésen az ellenféltől...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nem fognak, viszont Scholes be van oltva az esti meccseken a jó játék ellen. A Saints-Bears lehet jó meccs, ahogy a New Orleans otthon játszik mostanság.előtte Miami-Jets, utána New Orleans-CHICAGO, reméljük a Cincy legalább nem pukkad ki a 16. hétrebaggioLesz Packers- Falcons MNF is, az milyen jó meccs lesz....iktriadjó meccs volt... a negyedik negyed elejéigDexxter Tailorinkább míg a Lions meg nem szerezte a vezetést
de a jövő héten megint prime-time Chicago meccs, juhé!baggio
több mint 9 éve
Hatalmas talentumnak tartották, meg odákat zengtek róla,nem is várom, hogy most csodát tegyen, de egy zonázni megtaníthatták volna, mert láthatóan fogalma nincs róla mi az.Mert egy 4. körös rookiera 12 meccs után valóban azt lehet mondani, hogy bust volt.A fal totál azét van esve... Mondjuk van sok sérült... Viszont az hogy Downfielden ennyire nem tudjuk levédekezni az elkapókat...szépen berajzolták a 2 S meg a 2 CB trapéz alakban... A trapéz közepén Megatron és az 5 méteres körzetében senki...TomcsikMert Veeren is nagy bust volt, ahogy a draft 75%hpeter93
Ahogy az összes többire is.Stez
több mint 9 éve
Hát ha Bortles bekezd 2 gyors picksix-el , Mettenberger meg csak 2 3&out , akkor 14-0 és eldőlt.Hát még a Jags - Titans 😊ShilkorOtt azért nagyobb esély van a szoros meccsre. És mi akkor leszünk először és utoljára idén prime time meccsen.iktriad
több mint 9 éve
előtte Miami-Jets, utána New Orleans-CHICAGO, reméljük a Cincy legalább nem pukkad ki a 16. hétreLesz Packers- Falcons MNF is, az milyen jó meccs lesz....iktriadjó meccs volt... a negyedik negyed elejéigDexxter Tailorinkább míg a Lions meg nem szerezte a vezetést
de a jövő héten megint prime-time Chicago meccs, juhé!baggio
---