Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 9 éve
Miért nem kétpontos?
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Na ez volt a jump ball.Azért megnézném mekkora volt a másik. Na mindegy.
Blevi
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Na ez volt a jump ball.
több mint 9 éve
Ebből se lesz TDNyugodtság van. Td van.
hpeter93
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Jeffery többet árt mint használJó időzítés 😊
Delete
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
From the NFL rulebook: If a passive player is pushed or blocked into any kick or fumble, or into a backward (cont)Mivan? Rálökték a labdára!Oké. De ebbe mi nem volt szabályos? Senki nem ért hozzá, élő labda volt. Ketten karatéztak. De majd ilyenkor pont nem a labda felé löki a védő. Minek ment oda a Lions játékos?
Bazzani
tüsi91
több mint 9 éve
Ha ez legális bazmeg, akkor két védő kapjon fel egy támadót és faltörő kosként bassza rá minden kickre a kurvák vére folyjon már patakokban bazmegSzabályos, ezért kell eltakarodni a labda környékéről is, ha a returner nem kapja el.
MacPhisto
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Lions és a hazai pálya egy mondatban :'DÉn a hazai pályára alapoztam nem a szabályra, bocsühümMivan? Rálökték a labdára!Nyugi visszakapjátok, egyértelmű
Bazzani
hpeter93
MacPhisto
hpeter93
több mint 9 éve
a mi veretes ST-nk is beszopta már ezt egyszer-kétszer, szóval tuti változtatnak a szabályokon.Nem sajnos.Mivan? Rálökték a labdára!Nyugi visszakapjátok, egyértelmű
Bazzani
hpeter93
Ez egy vicc szabály.
Bazzani
több mint 9 éve
Én a hazai pályára alapoztam nem a szabályra, bocsühümMivan? Rálökték a labdára!Nyugi visszakapjátok, egyértelmű
Bazzani
hpeter93
MacPhisto
több mint 9 éve
ühümMivan? Rálökték a labdára!Nyugi visszakapjátok, egyértelmű
Bazzani
hpeter93
több mint 9 éve
Nem sajnos.Mivan? Rálökték a labdára!Nyugi visszakapjátok, egyértelmű
Bazzani
hpeter93
Ez egy vicc szabály.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Mivan? Rálökték a labdára!Oké. De ebbe mi nem volt szabályos? Senki nem ért hozzá, élő labda volt. Ketten karatéztak. De majd ilyenkor pont nem a labda felé löki a védő. Minek ment oda a Lions játékos?
Bazzani
több mint 9 éve
1. Martellus év végén cut/trade2. Szerintem ezt visszavonják, annyira röhejes volt. Szerintem ha rálöknek, az ér. Tudtommal. Lehet rosszul tudom.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Mivan? Rálökték a labdára!Nyugi visszakapjátok, egyértelmű
Bazzani
több mint 9 éve
Ja rálökik? mi a fasz????? mi a FASZ??????Ebből is új szabály lesz.
MacPhisto
több mint 9 éve
Ha ez legális bazmeg, akkor két védő kapjon fel egy támadót és faltörő kosként bassza rá minden kickre a kurvák vére folyjon már patakokban bazmeg
több mint 9 éve
Marty-B elngedesé nagy hiba volt a dallasi FO-tó. Ohh wait...
több mint 9 éve
Ja rálökik? mi a fasz????? mi a FASZ??????
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
6. red zone túra. Amszterdami kurva negyedbe nem jár ennyiszer még a megszállott sem.
több mint 9 éve
ez a legröhejesebb labdaszerzések egyike, amit életemben láttam. A legröhejesebb.
- Abe Simpson