NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 602
43
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 1 éve
Ezen a meccsen egy percig sem kell aggódnod, se zseb nincs se elkapó akinek mehetne. A szétfőtt tésztára majd visszatérünk, remélem már jövőre.Ha nem szétfőtt tésztából lenne, aggódnék.Ha nem lenne karja igazad is lenne.Fieldsnek lesz 300futott yardja.Jó látni hogy a Bears úgy oldotta meg az örökös QB gondját hogy hagyták a picsába és beraktak még egy RB-t.
Bazzani
MacPhisto
davemayer
MacPhisto
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Ha nem szétfőtt tésztából lenne, aggódnék.Ha nem lenne karja igazad is lenne.Fieldsnek lesz 300futott yardja.Jó látni hogy a Bears úgy oldotta meg az örökös QB gondját hogy hagyták a picsába és beraktak még egy RB-t.
Bazzani
MacPhisto
davemayer
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 1 éve
The Problem strikes
több mint 1 éve
Ha nem lenne karja igazad is lenne.Fieldsnek lesz 300futott yardja.Jó látni hogy a Bears úgy oldotta meg az örökös QB gondját hogy hagyták a picsába és beraktak még egy RB-t.
Bazzani
MacPhisto
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Fieldsnek lesz 300futott yardja.Jó látni hogy a Bears úgy oldotta meg az örökös QB gondját hogy hagyták a picsába és beraktak még egy RB-t.
Bazzani
több mint 1 éve
Jamesont nem tudjuk bevonni a játékba.Goff 1/6 idén ha neki passzol.
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Jó persze nyílván , csak nagyon állva várta aztán nem is nagyon erőlködöttBriskernek nem tudom mi volt itt a terve…Defensive line és Sanborn, vagy aki futás ellen nem ragad be a blokkokba.
Tomcsik
tüsi91
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Briskernek nem tudom mi volt itt a terve…Defensive line és Sanborn, vagy aki futás ellen nem ragad be a blokkokba.
Tomcsik
több mint 1 éve
A Lions O# PO kompatibilis.A Lions D# CFL kompatibilis.
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Nem vitatkozom.Ezt nem tudom a látottak alapján megerősíteni.Annyira gyenge ez a védelem hogy azt elmondani nem lehet. Nem tudom hogy lesz ebből jövőre normális egység.Teljesen reális hogy az legyen. Írok már egy hosszabb irományt amit majd utolsó meccs után berakok csoportba.
davemayer
Nem látok olyan elképesztő komoly gondot. A srácok hátul korrektül játszanak, segítség nélkül. Frontban lesz 6 új ember, ha csak 6 közepes lesz, már rendben leszünk.
tüsi91
davemayer
Elfogadom, hogy ezt gondolod.
Én azt látom, hogy a secondary nem lesz probléma. Hibazgatnak a srácok, de ez egy korrekt munka szinte egész szezonban a secondarytől. Man cover jobb, zónazasban vannak elváltasok, lassú reagálás. Pass rush nélkül.
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Jó nem 3 QB run 3 run akart lenni… Persze lehet az utolsó pont passz játék lett volnaEz most nem tetszett Getsytől. Fields benyelt egy rakat ütést neg sprintet megint vagy 50 yardot. Erre 3 QB run no passHeh?
Tomcsik
Első direct snap Monty. Tippre azért mert Fields levegőt nem kapott.
Második QB run. Eddig működött. A 7. hét előtt az volt a baj h nincs.ilyen. Most az h van. Igazán eldönthetnétek h mi legyen.
Harmadik passz játék volt, csak senki nem volt üresen.
tüsi91
több mint 1 éve
Bears D# sem akar lemaradni
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Mondjuk itt most épp az LB-nek kellett volna menni Charkal, de hát ez nem túl ideális.Ezt nem tudom a látottak alapján megerősíteni.Annyira gyenge ez a védelem hogy azt elmondani nem lehet. Nem tudom hogy lesz ebből jövőre normális egység.Teljesen reális hogy az legyen. Írok már egy hosszabb irományt amit majd utolsó meccs után berakok csoportba.
davemayer
Nem látok olyan elképesztő komoly gondot. A srácok hátul korrektül játszanak, segítség nélkül. Frontban lesz 6 új ember, ha csak 6 közepes lesz, már rendben leszünk.
tüsi91
davemayer
több mint 1 éve
Ezt nem tudom a látottak alapján megerősíteni.Annyira gyenge ez a védelem hogy azt elmondani nem lehet. Nem tudom hogy lesz ebből jövőre normális egység.Teljesen reális hogy az legyen. Írok már egy hosszabb irományt amit majd utolsó meccs után berakok csoportba.
davemayer
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Ez most nem tetszett Getsytől. Fields benyelt egy rakat ütést neg sprintet megint vagy 50 yardot. Erre 3 QB run no passHeh?
Tomcsik
Első direct snap Monty. Tippre azért mert Fields levegőt nem kapott.
Második QB run. Eddig működött. A 7. hét előtt az volt a baj h nincs.ilyen. Most az h van. Igazán eldönthetnétek h mi legyen.
Harmadik passz játék volt, csak senki nem volt üresen.
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Ez most nem tetszett Getsytől. Fields benyelt egy rakat ütést neg sprintet megint vagy 50 yardot. Erre 3 QB run no pass
több mint 1 éve
Borzaszto a Lions D
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Múltkor talán RGIII vagy nem is tudom pontosan ki tweetelte jog abba kéne hagyni a QB-k alul dobott labdáinak a jutalmazását. Ilyen játékok sose kéne hogy PI-ok legyenek. Vagy 5 méterrel mögé volt dobva…