Detroit Lions - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Kérdés az lesz Zenner 2. félidőben megint Houdinit játszik vagy most lesz villanása később is. 😀
Mr.Breaker
Kérdés az lesz Zenner 2. félidőben megint Houdinit játszik vagy most lesz villanása később is. 😀A dallas ellen 2 carryt kapott a második félidőben valamiért
Mr.Breaker
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Kérdés az lesz Zenner 2. félidőben megint Houdinit játszik vagy most lesz villanása később is. 😀
több mint 7 éve
Az ILB gondok is láthatóak voltak mégis szartunk rá évekig. Persze én is reménykedem...Szerintem fog is. Ezt látniuk kell.Rollins pedig tovaszállborzalom , mindenképp érkezni kell cornernek az off seasonba
alatriste
nando89
shagi0206
Liverpool Fc
több mint 7 éve
nando89
3 894
volt egy Haywardunk , elengedtük...😕Szerintem fog is. Ezt látniuk kell.Rollins pedig tovaszállborzalom , mindenképp érkezni kell cornernek az off seasonba
alatriste
nando89
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Szerintem fog is. Ezt látniuk kell.Rollins pedig tovaszállborzalom , mindenképp érkezni kell cornernek az off seasonba
alatriste
nando89
több mint 7 éve
nando89
3 894
Rollins pedig tovaszállborzalom , mindenképp érkezni kell cornernek az off seasonba
alatriste
több mint 7 éve
Rollins pedig tovaszáll
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Olyasmi 😊 Nálkam mondjuk még csak 2:20 van 😊Jó estét az uraknakAkarod mondani reggelt 😊
Tomcsik
nando89
több mint 7 éve
Montynak 1 futása van Ripkowskinak 6. Ha csak a győztes jutna POba élek a gyanúperrel jobban használnánk Montyt, de egyenlőre Ripre nem készültek fel.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Nekem meg pont délután van 😊Jó estét az uraknakAkarod mondani reggelt 😊
Tomcsik
nando89
több mint 7 éve
Ripk javít! 😊
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Let it Rip!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
R. Rodgers-t nem vitte le az első ember!!!Sőt még be is gyorsította
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
R. Rodgers-t nem vitte le az első ember!!!www.youtube.com/watch?v=3GwjfUFyY6M
gamerkr
több mint 7 éve
Sajnos nem a miénkén. DE Löfli mellé még mindig csatlakozhatunk, ha felpezsdülne bennünk a zebra vér.Hát de egyéni véleményeken múlik a bírókén 😊No várj, nem egyéni véleményekről volt szó. Ha rajtam múlna sem látnánk csak szökőévente sárgát a pályákon.Én ezt nem dobnám , minimál kontakt volt .1. rossz ítélet.Ellőkte a Rollinst, aki el is csúszott. Dobható volt, de el is engedtek már ilyet.
nando89
Szükséges semiképp sem volt, Rollins magától is üresen hagyja a WR-t.
alatriste
nando89
alatriste
nando89
Liverpool Fc
több mint 7 éve
R. Rodgers-t nem vitte le az első ember!!!
több mint 7 éve
Valaki odaszólhatna hogy már nem kell döntetlenre játszani.Pszt! Idegenben jó az iksz.
Old Green Bay
több mint 7 éve
nando89
3 894
Hát de egyéni véleményeken múlik a bírókén 😊No várj, nem egyéni véleményekről volt szó. Ha rajtam múlna sem látnánk csak szökőévente sárgát a pályákon.Én ezt nem dobnám , minimál kontakt volt .1. rossz ítélet.Ellőkte a Rollinst, aki el is csúszott. Dobható volt, de el is engedtek már ilyet.
nando89
alatriste
nando89
alatriste
több mint 7 éve
No várj, nem egyéni véleményekről volt szó. Ha rajtam múlna sem látnánk csak szökőévente sárgát a pályákon.Én ezt nem dobnám , minimál kontakt volt .1. rossz ítélet.Ellőkte a Rollinst, aki el is csúszott. Dobható volt, de el is engedtek már ilyet.
nando89
alatriste
nando89
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Valaki odaszólhatna hogy már nem kell döntetlenre játszani.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Mondtam én, hogy ez a tavalyi szezonzáró ismétlése. Az a helyzet, hogy a 6. hellyel nem járnánk sokkal rosszabbul és a Lions se. Nyilván a hazai pálya jó lenne legalább 1 meccsre, de ennyi.
több mint 7 éve
dobható volt sajnosÉn ezt nem dobnám , minimál kontakt volt .1. rossz ítélet.Ellőkte a Rollinst, aki el is csúszott. Dobható volt, de el is engedtek már ilyet.
nando89
alatriste
nando89
We just form a fucking wall.