NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 647
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Detroit Lions - Miami Dolphins
több mint 2 éve
Tdog
653
Eddig a lions O fal dominal
több mint 2 éve
Az csak 2 lepes volt
több mint 2 éve
az is vicces h ment a sirás h majd csak rövid passzokat kap és bmeg vezeti a ligát 20+ yardos elkapásokbanHill azért hiába került kurva sokba minden pénzt megér eddigUgyanezt akartam
Kúrfürst briareos
10 elso kort is meger, ez egy szar passz volt Tuatol mert TD lehetett volna es nem dobta meg, de Hill tudta h esetleg aluldobja es visszanezett aztan bazmeg 180centisen megfogja 2 ember kozott, elkepeszto
Adirotor
több mint 2 éve
Hill azért hiába került kurva sokba minden pénzt megér eddigUgyanezt akartam
Kúrfürst briareos
10 elso kort is meger, ez egy szar passz volt Tuatol mert TD lehetett volna es nem dobta meg, de Hill tudta h esetleg aluldobja es visszanezett aztan bazmeg 180centisen megfogja 2 ember kozott, elkepeszto
több mint 2 éve
Hill azért hiába került kurva sokba minden pénzt megér eddig
több mint 2 éve
crackstreams.biz/watch/26014
több mint 2 éve
Tdog
653
Valakinek van amugy mukodo streamje? Enyem mindig megakad
több mint 2 éve
Tdog
653
Na egyszer teszek a dolphinsra…
több mint 2 éve
Goffal az a baj higyha az elejen nem hibazik, akkor vegig nyomja majd a jo jatekot
több mint 2 éve
ki gondolta volna, hogy hozzajarulhatunk ahhoz, hogy megszakitsuk a lions TD nelkuilseget.ki gondolta volna #2 , hogy az 1-5-os lions 14-0-ra elhuz.
Ventura
több mint 2 éve
nem ostorozod őket eléggé, do your jobMa lehet kifognak rajtam is, olyan jól kezdtünk 😀 😀Jól bekezdünk ma is 😀 😀megnyugodtam, nyerni fogunk 😀
adamfaragoo
Kúrfürst briareos
adamfaragoo
több mint 2 éve
Szokasos big play jon is
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Ma lehet kifognak rajtam is, olyan jól kezdtünk 😀 😀Jól bekezdünk ma is 😀 😀megnyugodtam, nyerni fogunk 😀
adamfaragoo
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
jezusom, ezt a gyereket
több mint 2 éve
szegeny sanders is aktiv, elso elkapasa, s fumble.
több mint 2 éve
Na mehet a CB draft, Howard kozelebe nem mernek menni az elkapok nehigy herpeszesek legyenektripper, kanko egyutt franko.
Adirotor
több mint 2 éve
Na mehet a CB draft, Howard kozelebe nem mernek menni az elkapok nehigy herpeszesek legyenek
több mint 2 éve
Jól bekezdünk ma is 😀 😀megnyugodtam, nyerni fogunk 😀
adamfaragoo
több mint 2 éve
ki gondolta volna, hogy hozzajarulhatunk ahhoz, hogy megszakitsuk a lions TD nelkuilseget.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Jól bekezdünk ma is 😀 😀
több mint 2 éve
calvin johnson .
több mint 2 éve
18:00
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal