Detroit Lions - Minnesota Vikings
1 napja
Utley
285
Lett 14 W, ezek után nincs miért kétségbe esni! Szezon elején, közepén aláírtad volna.Gondolod a Rams ellen vagy a PO-ban nagyjából bárki ellen sokkal több ideje lesz?Egy olyan meccsből indulsz ki, amikor nincs ideje pislogni sem?!Ez az a Cam Robinson, akit ismerek. 😀 A 4. kör jövőre jól jön majd érte.Azért eddig messze nem volt ennyire katasztrofális... És az elit polcot simogató Darrisaw kiesése után nem tudom kivel pótoltad volna.
iktriad
Összességében az emojid helytálló.
Ez így felsülés, mint a rakétacsapat. Giants elleni elsőkörös PO búcsút érzek jövő héten...
A legjobbkor mutatjuk meg az igazi arcunkat.
Azt hiszem a Darnold kérdés is helyére került. Elértük vele a plafont.
PatrickSKOL
Utley
Tény, hogy ez a Lions másik szint jelenleg bárkinek az NFL-ben. Lassan a takarítónénivel is a védelemben!
Gratulálok.
PatrickSKOL
Gyanítom jobban megvédik a PO-ban…
én egyáltalán nem féltem a Rams ellen!
1 napja
PatrickSKOL
421
Gondolod a Rams ellen vagy a PO-ban nagyjából bárki ellen sokkal több ideje lesz?Egy olyan meccsből indulsz ki, amikor nincs ideje pislogni sem?!Ez az a Cam Robinson, akit ismerek. 😀 A 4. kör jövőre jól jön majd érte.Azért eddig messze nem volt ennyire katasztrofális... És az elit polcot simogató Darrisaw kiesése után nem tudom kivel pótoltad volna.
iktriad
Ez így felsülés, mint a rakétacsapat. Giants elleni elsőkörös PO búcsút érzek jövő héten...
PatrickSKOL
Utley
Tény, hogy ez a Lions másik szint jelenleg bárkinek az NFL-ben. Lassan a takarítónénivel is a védelemben!
Gratulálok.
Szerkesztette: PatrickSKOL
1 napja
GG Lions. És St.Brown maradt 77 yardon, szóval BTJ 3. elkapott yardokban az NFL-ben a rookie szezonjában!
1 napja
Utley
285
Egy olyan meccsből indulsz ki, amikor nincs ideje pislogni sem?!Ez az a Cam Robinson, akit ismerek. 😀 A 4. kör jövőre jól jön majd érte.Azért eddig messze nem volt ennyire katasztrofális... És az elit polcot simogató Darrisaw kiesése után nem tudom kivel pótoltad volna.
iktriad
PatrickSKOL
1 napja
Ott a 4. TD. Hát nem egy Gibbs Jakab produkció. 😀
1 napja
PatrickSKOL
421
Ez az a Cam Robinson, akit ismerek. 😀 A 4. kör jövőre jól jön majd érte.Azért eddig messze nem volt ennyire katasztrofális... És az elit polcot simogató Darrisaw kiesése után nem tudom kivel pótoltad volna.
iktriad
Szerkesztette: PatrickSKOL
1 napja
Ez az a Cam Robinson, akit ismerek. 😀 A 4. kör jövőre jól jön majd érte.
1 napja
IgazPont annyi, hogy ez összejöjjön. És A Lions nem biztos, mert ha van upset rajtatok kívül is, az a csapat megy Detroitba. A Packers és a Commanders is képes lehet erre az upset W-re.Érik a Rams - Vikings 8 nap múlva.Ha jól nézem a playoff águ k:
iktriad
- Rams akitől kikaptunk
- Ha nyerünk Lions akitől kétszer kikaptunk
Mennyi az esély erre egy 14-3 után? 😀
Toca
iktriad
1 napja
Pont annyi, hogy ez összejöjjön. És A Lions nem biztos, mert ha van upset rajtatok kívül is, az a csapat megy Detroitba. A Packers és a Commanders is képes lehet erre az upset W-re.Érik a Rams - Vikings 8 nap múlva.Ha jól nézem a playoff águ k:
iktriad
- Rams akitől kikaptunk
Toca
1 napja
Gibbs mesterhármasa eldöntötte. Most már lehetne ültetni St. Brown-t Dan! 😀Én is elmennék aludni ha nem kellene kelnem mindjart 😀
iktriad
1 napja
Érik a Rams - Vikings 8 nap múlva.Ha jól nézem a playoff águ k:
iktriad
- Rams akitől kikaptunk
1 napja
Gibbs mesterhármasa eldöntötte. Most már lehetne ültetni St. Brown-t Dan! 😀
1 napja
Ott volt Van Ginkel kezében egy pick six.Szerencsenk sincs
iktriad
1 napja
Ott volt Van Ginkel kezében egy pick six.
1 napja
Érik a Rams - Vikings 8 nap múlva.
1 napja
Na ebben lehet ennyi volt?
1 napja
Flores nem nézett Lions meccseket? Na mar csak 3 perc god mode Darnoldig!!
1 napja
Wow, ez tökös volt.
1 napja
Mindjárt 4.negyed akkor jön God mode Darnold!
1 napja
Ne sérüljön már le több LionsösLassan már elfogynak, és akkor már nem marad, aki lesérüljön.
Toca
1 napja
Utley
285
M1-re ezt a “szakértőt”!
1 napja
Ne sérüljön már le több Lionsös
1 napja
Goff és Darnold visszaváltoztak királyfikból békává. 😀Szép puntot dobott!
iktriad