Detroit Lions - New York Jets
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ne legyél igazságtalan, a vendégszurkolók azért szépen megtöltikOtt annyi üres hely van, hogy szinte otthon érzem magam 😀Nah van még hely a bandwagonon!Szerintem az a bandwagon chargers stadionra fog hasonlítani.
Klaci79
Sixo
Klaci79
több mint 6 éve
fakk, nekem 8kor kelnem kéne 😀Küld be SMS-ben
Löfli
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Ott annyi üres hely van, hogy szinte otthon érzem magam 😀Nah van még hely a bandwagonon!Szerintem az a bandwagon chargers stadionra fog hasonlítani.
Klaci79
Sixo
több mint 6 éve
Nah van még hely a bandwagonon!Szerintem az a bandwagon chargers stadionra fog hasonlítani.
Klaci79
több mint 6 éve
Húha be szép volt!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Nah van még hely a bandwagonon!
több mint 6 éve
Saviour Sam in da house.
több mint 6 éve
Szörnyen jó meccs! 😉😊
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
még szép, hogy utánanézek...de New Jersey 😊Nem detroiti cég a Johnson & Johnson? 😊www.livememe.com/qw7sge9.jpgJohnson névvel Detriotban nem lehet megbukni!Trumainere is igaz a tézis?
Sixo
iktriad
Klaci79
iktriad
több mint 6 éve
Nem detroiti cég a Johnson & Johnson? 😊www.livememe.com/qw7sge9.jpgJohnson névvel Detriotban nem lehet megbukni!Trumainere is igaz a tézis?
Sixo
iktriad
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
www.livememe.com/qw7sge9.jpgJohnson névvel Detriotban nem lehet megbukni!Trumainere is igaz a tézis?
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
csóri jets 😀😀
több mint 6 éve
Johnson névvel Detriotban nem lehet megbukni!ja, David is ott törte el a csuklóját tavaly 😀
Sixo
több mint 6 éve
Az öreg hiba 😊Muszáj nekik...a Lions-ra fogadtamJ-E-T-S 😀Simán myernek?
Klaci79
ThundersNFL
Klaci79
Kerryon végre pályán, meg is indult a Lions O
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
fakk, nekem 8kor kelnem kéne 😀Nálam is ez a helyzet. De NFL szezon idején egy igazi magyar NFL fan kialvatlan a meccsek másnapján.
Löfli
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
fakk, nekem 8kor kelnem kéne 😀inkább nézd milyen cool irányítót szalasztottál el áprilisban 😀
Löfli
több mint 6 éve
Jó látni, hogy Myers 53-as keretet tudott valahol fogni. Kíváncsi leszek mennyire mennek majd neki az XP-k.
több mint 6 éve
fakk, nekem 8kor kelnem kéne 😀