NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 560
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional vasárnap
több mint 2 éve
Nem mindegy😏😏😏😏Arians nem hiszi el, hogy Brady meg a vegen kepes nyerni.Nem Brady nyer, a Rams veszíthet, csúnyán.
ulpianus
Cypress
több mint 2 éve
De látod, azóta se váltottam be. Én vagy az élő Winrar aktiváció. 😀10 éve is ezt mondtad...Akkor ebből már nem lesz címvédés.iktriadA következő szezontól tényleg elkezdek jinxvédelmi pénzt szedni!
iktriad
Löfli
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Arians nem hiszi el, hogy Brady meg a vegen kepes nyerni.Nem Brady nyer, a Rams veszíthet, csúnyán.
ulpianus
több mint 2 éve
Jobb is így. Nincs helyünk a döntőben.#FireMcVay #FireSnead #FireKroenke #FireMe
Stream-em is lehalt. Gép kikapcs. Jóéjt!
több mint 2 éve
Kampman
28 299
Az egész ott kezdődött, hogy bria felkelt.
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Vegre nem csak a Falcons 28:3 rol beszelnenek😀😎😎Érthető, de azért ez sovány vigasz nektek 😊
Tdog
több mint 2 éve
arra gondoltam hogy ha első playre csinálnak egy first down-t az még kevésez nem igy van. az utolso sikeres firstdown is eleg ra.az a baj hogy 3 futásból kéne egy firstHa a Rams hoz egy first down-t akkor is vége.és fog? Az elmúlt drivejaik alapján nem vennék rá mérget.
Cypress
shagi0206
Negritis
gabor25
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mr.Breaker
1 903
Csak, hogy jöjjön az xMi a fa... Oké, nem is az a kérdés, hogy a redditen van ilyen topik, hanem hogy erre te hogy és miért találtál rá? 😂😂
https://www.reddit.com/r/donathannalabkepek/
MirrMurr
több mint 2 éve
Na, bocsi Rams drukkerek. Mentem aludni mielőtt teljes kudarcot okozok. Ez katasztrófa. Miért nem fogadtam rá, hogy ez lesz ha idejövök...
több mint 2 éve
Tdog
653
Vegre nem csak a Falcons 28:3 rol beszelnenek😀😎😎
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ez nem igy van. az utolso sikeres firstdown is eleg ra.az a baj hogy 3 futásból kéne egy firstHa a Rams hoz egy first down-t akkor is vége.és fog? Az elmúlt drivejaik alapján nem vennék rá mérget.
Cypress
shagi0206
Negritis
több mint 2 éve
Arians nem hiszi el, hogy Brady meg a vegen kepes nyerni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
10 éve is ezt mondtad...Akkor ebből már nem lesz címvédés.iktriadA következő szezontól tényleg elkezdek jinxvédelmi pénzt szedni!
iktriad
több mint 2 éve
Ha nem a Bucs lenne az ellenfél, mostmár nagyon szurkolnék, hogy szopjon ki ez a Rams
több mint 2 éve
Az a helyzet hogy a másik nagyarc ekvèjnek is kijárna ez
több mint 2 éve
Ok, ezek után már kevésbé ciki és szar a hajnali
több mint 2 éve
Nem hiszem el bazdmeg ezt a meccset. A faszomat, hogy kényelmes vezetésnél elkezd beszarni a Rams, és nem képes SEMMIT csinálni negyedeken át.Görcsös, "jaj csak el ne basszuk" foci, amiből jönnek folyamatosan az elbaszások.
Folytatni kellett volna amit csináltak az elején, nem befosni a gatyába.
több mint 2 éve
Ha van toke Ariansnak, ramegy majd a kettesre, es 28-27re behuzzakEz lesz
Stez
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Ha a Rams normálisan játszik a 4. negyedben is, a Bucsnak semmi esélye nem lett volna, helyette ha egyenlítenek, és a végén még nyernek is, megint Brady lesz felszopva. Persze, meg kell a saját részét is csinálni hozzá, de ehhez az esetleges győzelemhez nem neki lesz legnagyobb részben érdeme.
több mint 2 éve
Mákos geci, choker Rams,
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv