NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 565
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Divisional vasárnap
több mint 2 éve
hát nem örülnék Tominak, de ha ezt behúzzák akkor a Rams zárkózzon be az öltözőbe egy csomag zsilettpengével.
több mint 2 éve
Ezt mi a faszert nem neztek vissza??????
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Fujj.Brady igazából ezt élvezi.nem, azt élvezi amikor szájon csókolja a fiát
warr_b
briareos
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
ez a miami szurkolo miatt van aki felébredt 😒😒www.youtube.com/watch?v=YnzgdBAKyJo
nordas89
több mint 2 éve
Milyen 4&1?
több mint 2 éve
úgyis megcsinálja negyedikre
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
nordas89
87
ez a miami szurkolo miatt van aki felébredt 😒😒
több mint 2 éve
Komolyan mondom, kezdek Bradynek szurkolni. Ide jutottam.A sőtét oldal mindig csábító! 😀
Assurbanapli
több mint 2 éve
Brady igazából ezt élvezi.nem, azt élvezi amikor szájon csókolja a fiát
warr_b
több mint 2 éve
Kampman
28 300
Asszem nekem is az volt életem egyetlen Pats szurkolása.Komolyan mondom, kezdek Bradynek szurkolni. Ide jutottam.Na azt már soha 😀 Na jó, 1x volt rá példa, nem akartam, hogy a Seahawks a mi stadionunkban nyerjen SB-t, akkor a Patsnek szurkoltam.
Assurbanapli
shagi0206
több mint 2 éve
Az egész ott kezdődött, hogy bria felkelt.totally unrelated az év hátralévő részét Tampa Palms Golf & Country Clubban fogom tölteni diamond tagként
Kampman
több mint 2 éve
Brady igazából ezt élvezi.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Komolyan mondom, kezdek Bradynek szurkolni. Ide jutottam.Na azt már soha 😀 Na jó, 1x volt rá példa, nem akartam, hogy a Seahawks a mi stadionunkban nyerjen SB-t, akkor a Patsnek szurkoltam.
Assurbanapli
több mint 2 éve
Löfli te el ne menj WCzni 😏🥳De látod, azóta se váltottam be. Én vagy az élő Winrar aktiváció. 😀10 éve is ezt mondtad...Akkor ebből már nem lesz címvédés.iktriadA következő szezontól tényleg elkezdek jinxvédelmi pénzt szedni!
iktriad
Löfli
iktriad
több mint 2 éve
Mióta ide járok fórumozni tudom, hogy mély az internet. Köszönöm ennek a remek közösségnek ❤️Csak, hogy jöjjön az xMi a fa... Oké, nem is az a kérdés, hogy a redditen van ilyen topik, hanem hogy erre te hogy és miért találtál rá? 😂😂
https://www.reddit.com/r/donathannalabkepek/
MirrMurr
Mr.Breaker
több mint 2 éve
A ramsnek eszebe jut idot kerni?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Minden második r/hungary threadbe be van linkelve.Csak, hogy jöjjön az xMi a fa... Oké, nem is az a kérdés, hogy a redditen van ilyen topik, hanem hogy erre te hogy és miért találtál rá? 😂😂
MirrMurr
Mr.Breaker
Azért nem annyira hú de nagy find.
több mint 2 éve
Tdog
653
Hat az.. de 27:3 nal tudtam hogy en ezt mar egyszer lattam 😭Vegre nem csak a Falcons 28:3 rol beszelnenek😀😎😎Érthető, de azért ez sovány vigasz nektek 😊
Tdog
shagi0206
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
Komolyan mondom, kezdek Bradynek szurkolni. Ide jutottam.
több mint 2 éve
David Hasselhoff?
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Most jön egy INT és vége.
több mint 2 éve
Kampman
28 300
Ilyenre ugyanúgy nem illik rákérdezni, mint nőknél a korukra/súlyukra és politikusoknál az első millióra.Csak, hogy jöjjön az xMi a fa... Oké, nem is az a kérdés, hogy a redditen van ilyen topik, hanem hogy erre te hogy és miért találtál rá? 😂😂
MirrMurr
Mr.Breaker