Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 6 éve
Tomcsik
8 004
Trubisky bennt hagyott 2TD-t, Fuller elejtette a színtiszta intet, aztán meg beszélünk egy 75 yardos TD-t. 17 pontos előnyt elszórakozunk. 3&1-nél a red zoneban Howard fennt sincs a pályán???!!! És még a fogadásom is elbasszák. Hihetetlen... Sebaj Bears én így szeretlek...
több mint 6 éve
nando89
3 865
Ne menjünk bele van Aaron ha majd nem lesz megbeszéljük , de azt azért csak látod h félidőben történt vmi mert a bears o csinált két fieldgolt..én a védelemmel is elégedett vok főleg a cb-kelHOL VAGY PEP!!!itt és tartom , hogy az O fal közepe nagyon gyenge és ez a meccs is abban erősit meg, hogy Arod nélkül sehol nem lenne ez a csapat. Nem ember
nando89
Pep71
több mint 6 éve
Kampman
28 166
Az első félidő a tavalyi szezon legsötétebb pillanatait idézte, aztán a második valami egészen fantasztikus volt.
több mint 6 éve
salsa99
140
Respekt a Bearsnek, jó kis divízió lesz ez!!!
több mint 6 éve
Gratulálok. Nem tudom talán eddig ez volt a legrosszabb veresség amit kaptunk tőletek. Trubisky nem lesz megváltó, ezt a meccset simán nyerni kelett volna. Hihetetlen szar playhívások, pontatlan labdák. Nem értem miért kelett átállni erre a screen és szarra és nem azt játszani amit az első 2 driveban. Kibaszott csalódott vagyok és akkor még finom voltam...le a kalappal, óriási meccs volt.
Tomcsik
Sok sikert, ez a D-line fog még izzasztó helyzeteket okozni, NFCN kívül is!
több mint 6 éve
Gratulálok ismét a Packersnek.Mack kemény volt. Az elején Nagy is tetszett, de hagyta magát megveretni.
tüsi91
Köszi srácok a követést.
Liverpool Fc fan
több mint 6 éve
Pep71
2 538
HOL VAGY PEP!!!itt és tartom , hogy az O fal közepe nagyon gyenge és ez a meccs is abban erősit meg, hogy Arod nélkül sehol nem lenne ez a csapat. Nem ember
nando89
több mint 6 éve
Tomcsik
8 004
Gratulálok. Nem tudom talán eddig ez volt a legrosszabb veresség amit kaptunk tőletek. Trubisky nem lesz megváltó, ezt a meccset simán nyerni kelett volna. Hihetetlen szar playhívások, pontatlan labdák. Nem értem miért kelett átállni erre a screen és szarra és nem azt játszani amit az első 2 driveban. Kibaszott csalódott vagyok és akkor még finom voltam...
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Gratulálok ismét a Packersnek.
több mint 6 éve
Elfogult vagyok az OL játékosok iránt, de akkor is meg kell jegyezni. Bulagat a 2. félidőben nem verték meg. Mack 2 nagy játékánál (fumble-int) nem ő hibázott. Az első félidőben verték meg, de összességében nem zárt rossz napot Mack-el szemben.
Liverpool Fc fan
több mint 6 éve
nando89
3 865
8 down is kivédekezve. Grat Pettine! Ez új volt.Ez kurva nagy munka volt ,
alatriste
több mint 6 éve
8 down is kivédekezve. Grat Pettine! Ez új volt.Ezt teszi egy Joshua jackson.
alatriste
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 822
HOL VAGY PEP!!!na, megértem, hogy szomorú volt.
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
8 down is kivédekezve. Grat Pettine! Ez új volt.
Liverpool Fc fan
több mint 6 éve
DaddyBear
888
Ez a kemény...
több mint 6 éve
nando89
3 865
HOL VAGY PEP!!!
több mint 6 éve
nando89
3 865