Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
közben Slippery Rock is történelmet írtők mit csináltak?
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
de jó bejátszás volt, nagyon szépen dolgozik ma az ol
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Izgalmasabb lenne ha Favre is jött volna, akkor a Bears szopat.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
nando89
3 894
Korán van még az óra gyilkoláshoz ..😊
több mint 4 éve
Adams amúgy 100y felett. 😊
Liverpool Fc
több mint 4 éve
James007
1 854
22 yardos punt? Azért ott is van baj..
több mint 4 éve
SBL
2 213
Nekem már nem kell sok.Na, most nem elaludni, leereszteni9-kor? Annyit még nem ittunk.
casaubon
Tactful Cactus
több mint 4 éve
közben Slippery Rock is történelmet írt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Rubens
830
Nagyon sok éve volt hogy a harmadik negyed geci erős volt mindig... most olyan deja vu feeling van 😊
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Na, most nem elaludni, leereszteni9-kor? Annyit még nem ittunk.
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
James007
1 854
Azért Jones is ott van szerintem idén a top10 MVP várományos között, még ha nem is az első 5-ben.
több mint 4 éve
SBL
2 213
Na, most nem elaludni, leereszteniNo Brake, Full Gas.
casaubon
De legalább is fél gáz
több mint 4 éve
Na, most nem elaludni, leereszteniÍgy van. Savage, második intés
casaubon
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
nando89
3 894
Na a Dallas-nak se sokszor drukkoltam még...Én majd inkább a chargersnek fogok , h pont annyira csapják meg a vikingeket ahogy minket
Tactful Cactus
több mint 4 éve
casaubon
2 391
Na, most nem elaludni, leereszteni
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Na a Dallas-nak se sokszor drukkoltam még...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
jó szóval előtte, mert elkapás után wtf volt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
hát ez még közel sem volt , esélyes az idei MM külön díjraés Neginek nincs is szemtengely-ferdülése
nando89
Jones TD
több mint 4 éve
nando89
3 894
hát ez még közel sem volt , esélyes az idei MM külön díjra
több mint 4 éve
Kadar Holman sem az aranylábú válogatottjaink miatt az, aki, hanem Kááádáááár eeeelvtárs miattéljen a Bolgár Kommunista Párt főtitkára, Kumerovilyen komcsi csapat vagyunk, játszott már nálunk egy KGB fedőnevű játékos is
Gergőbácsi
Kampman
több mint 4 éve
SBL
2 213
MOst is. Kumerow of Green Bay.éljen a Bolgár Kommunista Párt főtitkára, Kumerovilyen komcsi csapat vagyunk, játszott már nálunk egy KGB fedőnevű játékos is
Gergőbácsi
Kampman
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
ezt MM dobta de a Nyugdíj-szigetekről???
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Szoros a meccs, elővettük a titkos fegyvereketpasszjáték?
SBL
Liverpool Fc