NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 667
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Valamiért olyan szinten akadnak ezek a linkek nálam...Linket küldjön valaki plsreddit.nflbite.com/game/green-bay-packers-vs-chicago-bears-live-stream-3/
tüsi91
nagylaza, főpohárnok
ötletem sincs hogy miért.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Szép estét mindenkinek, kivéve a packers drukkerek 😛😁Divat drukker mind ébren sincsenek a derbire XD Vagy csak tudják Rodgers megint lesímáz minket így inkább alszanak…
davemayer
több mint 2 éve
Jó estét, hajrá Packers!
több mint 2 éve
Szép estét mindenkinek, kivéve a packers drukkerek 😛😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Mielőtt mennek a végső csatába Mordor kapujából akkor mondta XDHa Gimli mondta akkor máris több az esély, a kedvenc karakterem volt a trilógiából. 😃A Bearsre tettem mert ma minden előfordulhat. Go Macik!Ahogy Gimli mondaná csekély az esély a sikerre szinte biztos meghalunk… Mire várunk még? 😊
KeyG
Tomcsik
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Ha Gimli mondta akkor máris több az esély, a kedvenc karakterem volt a trilógiából. 😃A Bearsre tettem mert ma minden előfordulhat. Go Macik!Ahogy Gimli mondaná csekély az esély a sikerre szinte biztos meghalunk… Mire várunk még? 😊
KeyG
Tomcsik
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Linket küldjön valaki plsreddit.nflbite.com/game/green-bay-packers-vs-chicago-bears-live-stream-3/
tüsi91
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
A Bearsre tettem mert ma minden előfordulhat. Go Macik!Ahogy Gimli mondaná csekély az esély a sikerre szinte biztos meghalunk… Mire várunk még? 😊
KeyG
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Linket küldjön valaki pls
több mint 2 éve
Kötelező a győzelem. Go Pack Go!
több mint 2 éve
KeyG
9 496
A Bearsre tettem mert ma minden előfordulhat. Go Macik!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers