Green Bay Packers - Detroit Lions
1 napja
Kampman
28 166
Borzasztó, ez viszont még Favre-tól se volt soha, ő legalább előrehajította vaktában az INT-ek előtt.Innentől szerintem is eldőlt.
Fura, inkább úgy tudtam elképzelni, hogy tönkrevernek minket, hogy átgázol rajtunk a támadósoruk, de igazából a miénk nagyon szar (mínusz Jacobs)
1 napja
Rubens
811
Kicsit kezdem sokallani azt a szerződést....
1 napja
Gyors TD drive, és jöhetnek még1x
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
gerappa
99
Na joejt
1 napja
hát ez jó fost volt.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 napja
Ekkora faszságot geci
1 napja
nando89
3 865
pfff..hát igy kb el is dőlt..
1 napja
Akkoss
203
Kerby a parancsnok
1 napja
Jezusfaszom...
1 napja
Ez most nagyon szép volt a D-től.
1 napja
Goff-nak lesz incomplete passza?Finally
gamerkr
1 napja
Tudom, hogy nem ő találta ki, de az általad említett 2010-es években az is kiderült, hogy népfelkelés lenne abból, ha befednék a Lembót.Nem ő találta ezt ki, már 2010-es évek elején is olvastam kinti Packers fórumokon, hogy hát istenigazából ezt az offense-t egy dome-ban lehetne igazán jól játszani, stb.Nem Maka, sosem költözünk dome-ba.Az amcsi közvetítést nézem streamen, de sejtem, mit mondott. Asszem, ez a kérdés már eldőlt...
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
1 napja
Goff-nak lesz incomplete passza?
1 napja
Kampman
28 166
Nem ő találta ezt ki, már 2010-es évek elején is olvastam kinti Packers fórumokon, hogy hát istenigazából ezt az offense-t egy dome-ban lehetne igazán jól játszani, stb.Nem Maka, sosem költözünk dome-ba.Az amcsi közvetítést nézem streamen, de sejtem, mit mondott. Asszem, ez a kérdés már eldőlt...
Kampman
nagylaza, főpohárnok
1 napja
TD-k kellenek, meg sokkal kevesebb zászlóHa több pontot szerzünk, mint a DET, akkor nyerünk.
Kampman
1 napja
Nem Maka, sosem költözünk dome-ba.Az amcsi közvetítést nézem streamen, de sejtem, mit mondott. Asszem, ez a kérdés már eldőlt...
Kampman
1 napja
Kampman
28 166
Legyen intő példa a Vikings esete, kinti stadionban játszva 4 SB részvétel, azóta 0.
1 napja
Ezt a qb összehasonlítást azért előbb is lehevehették volna a képről...🙄
1 napja
A Lionsbol Branch DQ-d olyanert, amit Olave elszenvedett. Itt nem 3-4 vedo utotte szet az elkapot, csak 2. Az egyik mellbeverte miutan a labda mar nem volt ott, de a masik helmet to helmet volt. A DQ mellett 15 yard buntetes is volt. Ennyi a CAR elleni meccs biroirol, es a CAR playakrol is. Ott semmit sem fujtak. No bounty es no agyatlan feka viselkedes.... Itt befujtak a birok, meg ha erosnek is tunik, de jogos volt.
1 napja
casaubon
2 256
8 zaszlo, 3 drop eddig
1 napja
Kampman
28 166
Nem Maka, sosem költözünk dome-ba.
1 napja
Utley
257
Ne reklamálj, hanem takarodj!Nyugalom, még meccsben vagytok!😁