Green Bay Packers - Minnesota Vikings
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Holdingokat oda vissza nem fújják volt egy hülye ítélet az új sapkás szabály miatt de szerintem jól fújnak csak idióta módon hozzuk a buntiketIlyet senki nem állít , csak egyet ha meccs eddigi állásához semmi köze a biráskodásnak a többi fröcsögés meg nevetséges bocs.Tavaly Áron nélkül nem volt bírózás sose... Áronnal nyer a csapat, rögtön jön a bírózás... Vikings, Lions, Bears szurkolók, imádni valóak vagytok!Ja hát persze... Mindenki bicikli csak a sajtfejek helikopter, mindig elfelejtem. Nevetséges. Áronka, mi? Hihetetlen... Hagyjuk is
Rubens
Szabolcs_76
nando89
több mint 6 éve
JéBé
7 034
Eddig bejon amit Pettine muvel, de mennyire bejon.
több mint 6 éve
jossbeaumont
1 180
Daniels "szerelesen" latszott, mi lessz ebbol aQB-vedo baromsagbol. Ipi-apacs, aztan lekapja a kezet rola...
több mint 6 éve
nando89
3 894
Ilyet senki nem állít , csak egyet ha meccs eddigi állásához semmi köze a biráskodásnak a többi fröcsögés meg nevetséges bocs.Tavaly Áron nélkül nem volt bírózás sose... Áronnal nyer a csapat, rögtön jön a bírózás... Vikings, Lions, Bears szurkolók, imádni valóak vagytok!Ja hát persze... Mindenki bicikli csak a sajtfejek helikopter, mindig elfelejtem. Nevetséges. Áronka, mi? Hihetetlen... Hagyjuk is
Rubens
Szabolcs_76
több mint 6 éve
Akkor mea culpa, feszult vagyok ettől a valamitől amit mi játéknak próbálunk eladni ma.Senki nem neked címezi .Tavaly Áron nélkül nem volt bírózás sose... Áronnal nyer a csapat, rögtön jön a bírózás... Vikings, Lions, Bears szurkolók, imádni valóak vagytok!Megkérdeztem miért nem volt IG ha ez szerinted birozas mennyel vissza legozni
Rubens
Toca
nando89
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
NFC North eredménykövető fuck yeah!!!!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Mennyire nemférnek bele az ilyenek 7-20-nál
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Tradwell nyilván két targetet már nem tudod elkapasra váltani vicc.
több mint 6 éve
CharlieF
767
Tavaly Áron nélkül nem volt bírózás sose... Áronnal nyer a csapat, rögtön jön a bírózás... Vikings, Lions, Bears szurkolók, imádni valóak vagytok!Ja hát persze... Mindenki bicikli csak a sajtfejek helikopter, mindig elfelejtem. Nevetséges. Áronka, mi? Hihetetlen... Hagyjuk is
Rubens
több mint 6 éve
nando89
3 894
Senki nem neked címezi .Tavaly Áron nélkül nem volt bírózás sose... Áronnal nyer a csapat, rögtön jön a bírózás... Vikings, Lions, Bears szurkolók, imádni valóak vagytok!Megkérdeztem miért nem volt IG ha ez szerinted birozas mennyel vissza legozni
Rubens
Toca
több mint 6 éve
Rubens
830
Alapvetően nem neked szólt... de hát...Tavaly Áron nélkül nem volt bírózás sose... Áronnal nyer a csapat, rögtön jön a bírózás... Vikings, Lions, Bears szurkolók, imádni valóak vagytok!Megkérdeztem miért nem volt IG ha ez szerinted birozas mennyel vissza legozni
Rubens
Toca
több mint 6 éve
szép volt Gilbert
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
casaubon
2 391
Konkretan a TE labahoz vagta. Az igaz, hogy o epp blokkolt, de nem azt szoktak nezni, hogy mit csinal, hanem hogy jogosult elkapo-e.De, úgy boka/talpmagasságban repült a laszti és két méterrel arrébb állt, de volt ott GB játékos....Közelben senki nem volt.Ez miért nem IGszerintem kívül volt a boxon és a közelben álló playa közelébe vágta
Toca
Gergőbácsi
Boxbol lehet éppen kijött az iga
Toca
csi77
több mint 6 éve
Tavaly Áron nélkül nem volt bírózás sose... Áronnal nyer a csapat, rögtön jön a bírózás... Vikings, Lions, Bears szurkolók, imádni valóak vagytok!Megkérdeztem miért nem volt IG ha ez szerinted birozas mennyel vissza legozni
Rubens
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
ahogy CM futott utána már láttam magam előtt a sárgát
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Danielst sem holdingolták most
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
A D még nem is szerzett TD-t, hajrá
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
nando89
3 894
Tavaly Áron nélkül nem volt bírózás sose... Áronnal nyer a csapat, rögtön jön a bírózás... Vikings, Lions, Bears szurkolók, imádni valóak vagytok!Ennyi , pedig múlthéten a bears se szolhatott semmit abszolut nem volt hazai pálya és ma sem .
Rubens
több mint 6 éve
De, úgy boka/talpmagasságban repült a laszti és két méterrel arrébb állt, de volt ott GB játékos....Közelben senki nem volt.Ez miért nem IGszerintem kívül volt a boxon és a közelben álló playa közelébe vágta
Toca
Gergőbácsi
Boxbol lehet éppen kijött az iga
Toca
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
casaubon
2 391
aha, meg a nem letezo OPI Adamsnel, elotte a be nem fujt DPI Grahamnel, a holding Graham TD-jenel is olyan volt, hogy sokan elengedtek volna... szoval, maradjunk abban, hogy mindig vannak mindket oldalon vitatott esetek.az első félidő utolsó drive-ja és itt is mondjuk szigorú volt a bíráskodás... ahogy szokott lenniNem hiszem hogy szükség lenne a zebrákra, de nem is lenne igazi GB meccs ha nem dobnák meg a 15 yardokat nekik.....ezt az Adams esetre írod?
vsanyi132
Tactful Cactus
vsanyi132
több mint 6 éve
Rubens
830
Tavaly Áron nélkül nem volt bírózás sose... Áronnal nyer a csapat, rögtön jön a bírózás... Vikings, Lions, Bears szurkolók, imádni valóak vagytok!
több mint 6 éve
pecsi92
505
Graham pedig fantasyben kezdő, duplán kár érte 😀
több mint 6 éve
Kérdésre válaszoltam, de ne vedd a lelkedre, nem kell sorolnod. Vissza is adták, kb td volt az előbbi eset. Vedd úgy hogy nem szóltam....Oké akkor mostantól van vmi sorlom én is.. úgy nézki igy kell.az első félidő utolsó drive-ja és itt is mondjuk szigorú volt a bíráskodás... ahogy szokott lenniNem hiszem hogy szükség lenne a zebrákra, de nem is lenne igazi GB meccs ha nem dobnák meg a 15 yardokat nekik.....ezt az Adams esetre írod?
vsanyi132
Tactful Cactus
vsanyi132
nando89
több mint 6 éve
Ezt most megúszta a Vikings, de bakker nyilván nem csak én várnék többet a csapattól....
Hajrá Bad Bones!
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Nem mondom, hogy lezártuk volna a meccset ezzel, de Taylor tényleg gyilkos volt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!