NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
a szeparáció és a jó draft megvolt nálunk azt hiszemsemmi szeparácio , tuti h jön wr a következő 3 napban.gondoltuk a draft előtt is 😀
nando89
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Pep71
2 591
igaz, sajnos, nem az O#-n ment el a mai.nem marad CB-jük és így sima L..mi nem az ő védelmük ellen harcolunk hanem a sajátunk ellen
Pep71
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
nem marad CB-jük és így sima L..mi nem az ő védelmük ellen harcolunk hanem a sajátunk ellen
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Pep71
2 591
semmi szeparácio , tuti h jön wr a következő 3 napban.gondoltuk a draft előtt is 😀
nando89
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
semmi szeparácio , tuti h jön wr a következő 3 napban.persze
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Pep71
2 591
nem marad CB-jük és így sima L..
több mint 4 éve
nando89
3 894
semmi szeparácio , tuti h jön wr a következő 3 napban.
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
zazt mondja Gb challenged DDDCsapatot tévesztett, van ilyen.
Pep71
nagylaza
van ilyen bíró? a Lambeau-n?azt mondja Gb challenged DDDCsapatot tévesztett, van ilyen.
Pep71
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
azt mondja Gb challenged DDDCsapatot tévesztett, van ilyen.
Pep71
több mint 4 éve
Pep71
2 591
azt mondja Gb challenged DDD
több mint 4 éve
Mi jön még?
több mint 4 éve
nando89
3 894
öljük az orát , de tanárian.
több mint 4 éve
Ervin vajon sérülése miatt nem hord vissza?
több mint 4 éve
Amost mostanában már nagyon ekézték a szakírók, most azért életjeleket mutat
több mint 4 éve
nando89
3 894
Elfogult vagyok, nem vitás. Ahogy ti is. Ha megadják bosszankodnék, így örülök. Skol Vikings 😊Ezzel nincs is baj , ez egy bullshit call volt azt ennyi.
vsanyi132
több mint 4 éve
Nagy mellény a gyenge Vikingek ellen. Megérdemeljük. (A zebráktól függetlenül.)
több mint 4 éve
Elfogult vagyok, nem vitás. Ahogy ti is. Ha megadják bosszankodnék, így örülök. Skol Vikings 😊
több mint 4 éve
egy tisztességes random Bears / Lions fan megmagyaráz mindent, ha a sporikról van szó😀 😀 😀 😀 😀 😀a zebrák akkor is velünk vannak mikor nem , ez nfc north belépő tétel.
nem ezen múlt, de azért megmosolyogtató call
gamerkr
nando89
több mint 4 éve
Rubens
830
Nem volt elkapható a labda, mögé ment, ha nincs kontakt akkor sem fogta volna meg. Szerintem.Mint a TD-tek előtti DPI?
vsanyi132
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Ha a vallan landol a labda, es kozben lefogjak a kezet, az hogy a f...ba nem elkaphato???Ne legyel mar...
több mint 4 éve
SBL
2 213
Nem volt elkapható a labda, mögé ment, ha nincs kontakt akkor sem fogta volna meg. Szerintem.Azért nem mögé mert egy kicsit megtolták. Nem?
vsanyi132
több mint 4 éve
Rubens
830
Az O is csak addig tud haladni, amíg valamilyen szinten kontroll alatt a meccs, utána jönnek azössze vissza hívások,meg dobálások...
több mint 4 éve
nando89
3 894
Nem volt elkapható a labda, mögé ment, ha nincs kontakt akkor sem fogta volna meg. Szerintem.Igen , szerinted.
vsanyi132
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Nem volt elkapható a labda, mögé ment, ha nincs kontakt akkor sem fogta volna meg. Szerintem.Hat, mas streamet nezunk mi ketten...
vsanyi132
De a gyozelmet megerdemlitek!
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Nem volt elkapható a labda, mögé ment, ha nincs kontakt akkor sem fogta volna meg. Szerintem.😀😀😀 oké, köszi. nem ezen múlt, de azért ne legyél túl elfogult 😀
vsanyi132