Green Bay Packers - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Tdog
653
Az finom trukk volt
több mint 2 éve
Nocsak. Watson.
több mint 2 éve
WatsonTudja hogy kell kezdeni az nfl pályafutást. LEAP
több mint 2 éve
NDSU Powa!!!
több mint 2 éve
szana szét szopatták a védelmünket 😕idáig vezettünk, game over
több mint 2 éve
qpee1
114
mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy szeptember végén inkább ittam, mint meccset néztem 😀köszi 15 éve nézem az nfl-t és még ezt nem hallottam és nem láttamtudja valaki mi az a horvát címer és zászló belinek a ruháján?ha megnézed mindenki viseli a származásának az országának a zászlaját
qpee1
NB2
qpee1
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
vannak pozitívumok is: stabil a stream, és vannak még söreim.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Azért szépen lehoztuk 0 ponttal az első negyedet.Nyugi mi már nem hiszem hogy szerzünk többet ma...
nagylaza, főpohárnok
Mármint támadó oldalon, saját térfélről indulva...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Azért szépen lehoztuk 0 ponttal az első negyedet.két safety-vel már jók vagyunk
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
qpee1
114
köszi 15 éve nézem az nfl-t és még ezt nem hallottam és nem láttamtudja valaki mi az a horvát címer és zászló belinek a ruháján?ha megnézed mindenki viseli a származásának az országának a zászlaját
qpee1
NB2
több mint 2 éve
Azért szépen lehoztuk 0 ponttal az első negyedet.
több mint 2 éve
tudja valaki mi az a horvát címer és zászló belinek a ruháján?ha megnézed mindenki viseli a származásának az országának a zászlaját
qpee1
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
tudja valaki mi az a horvát címer és zászló belinek a ruháján?Heritage hét van, és mindenki a származásának megfelelően viseli az adott ország zászlóját a sisakon, ruhán bárhol.
qpee1
több mint 2 éve
Én csak a megváltó halált várnám az biztos, de nem is az a dolgom hogy velük kergetőzzem.. 😛Azért ezt illett volna megdobni még ha így sem lett volna meg a first down...Egy 120 kg fekával a seggedben nem biztos,hogy te is pontos lennél
Castleai01
ThundersNFL a Jobbágy
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
qpee1
114
tudja valaki mi az a horvát címer és zászló belinek a ruháján?
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Belichicknek jó ez a horvát válogatott mezeNem Matt Patricia?
Meg Patricianak az olasz
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Azért ezt illett volna megdobni még ha így sem lett volna meg a first down...Egy 120 kg fekával a seggedben nem biztos,hogy te is pontos lennél
Castleai01
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Ettől a pizza-pizza reklámtól idegrángást kapok.
több mint 2 éve
Az első passzát Garyvel a seggében elizgulta
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
amúgy is több sebből vérzünk és akkor ezekkel a k...a büntikkel még szopatjuk is magunkat
több mint 2 éve
Azért ezt illett volna megdobni még ha így sem lett volna meg a first down...
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Az a csávó, aki Bostick mezben ült az imént a lelátón, annak a lelkében mi dúl?th.bing.com/th/id/R.04636cd6f3785880813f9730be2ec615?rik=cHVZwMxCRNiRtg&riu=http%3a%2f%2fnatuko3.net%2fgazou2%2fetc2%2f001.jpg&ehk=hRq3909ts%2fHgVxJJm1yFrZz8OZkKmf5AWPHPlHwYzmw%3d&risl=&pid=ImgRaw&r=0
Valaki segítsen!
I'm confused.
akdestroyer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Az a csávó, aki Bostick mezben ült az imént a lelátón, annak a lelkében mi dúl?Rokon.
Valaki segítsen!
I'm confused.
akdestroyer