Green Bay Packers - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
3and out!!!
több mint 7 éve
Amúgy értem hogy hideg van, fagyos a talaj stb, de nincs olyan festék Green Bay-ben amivel normálisan ki lehet rajzolni a pályát? Viccet félretéve, amúgy is totál értelmetlen hogy nem telepítenek műfüvet. Tudja ennek az okát valaki?focisták nem divatmajmok
Volford
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Az összes Lacy etetésére megy el.Amúgy értem hogy hideg van, fagyos a talaj stb, de nincs olyan festék Green Bay-ben amivel normálisan ki lehet rajzolni a pályát? Viccet félretéve, amúgy is totál értelmetlen hogy nem telepítenek műfüvet. Tudja ennek az okát valaki?nincs rá pénz
Volford
petey
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
DRC lesérült egyből, faszom kivan
több mint 7 éve
Amúgy értem hogy hideg van, fagyos a talaj stb, de nincs olyan festék Green Bay-ben amivel normálisan ki lehet rajzolni a pályát? Viccet félretéve, amúgy is totál értelmetlen hogy nem telepítenek műfüvet. Tudja ennek az okát valaki?nincs rá pénz
Volford
több mint 7 éve
ozibozi
17 139
Amúgy értem hogy hideg van, fagyos a talaj stb, de nincs olyan festék Green Bay-ben amivel normálisan ki lehet rajzolni a pályát? Viccet félretéve, amúgy is totál értelmetlen hogy nem telepítenek műfüvet. Tudja ennek az okát valaki?tradíciók?
Volford
több mint 7 éve
Nyílván nincs probléma, de szerintem minde hova beférne!😊
több mint 7 éve
Amúgy értem hogy hideg van, fagyos a talaj stb, de nincs olyan festék Green Bay-ben amivel normálisan ki lehet rajzolni a pályát? Viccet félretéve, amúgy is totál értelmetlen hogy nem telepítenek műfüvet. Tudja ennek az okát valaki?
több mint 7 éve
HNDT
106
A képességei megkérdőjelezhetetlenek, a stílusa meg...Szeretnél te olyan WR-t.Ellenünk is egy csomót dropolt OBJ, szerintem kiégett.Adná az ég
mustaine
HNDT
Coolearie
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
na most derül ki a lényeg..nem rossz punter ez
Szesze
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Eli jól kezdett, ez mindenképpen fontos volt, most a D-n a sor és akkor elkezdek bizakodni 😊
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Szerintem a Redskinsnél nincsenek elkapó problémák.Szeretnél te olyan WR-t.Ellenünk is egy csomót dropolt OBJ, szerintem kiégett.Adná az ég
mustaine
HNDT
Coolearie
több mint 7 éve
Minek? Ott van nekünk Agholor.Ellenünk is egy csomót dropolt OBJ, szerintem kiégett.Azért adjatok érte egy hátsó körös picket, egyszer ti is lehettek lovagiasak.
mustaine
alatriste
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Szeretnél te olyan WR-t.Ellenünk is egy csomót dropolt OBJ, szerintem kiégett.Adná az ég
mustaine
HNDT
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Ellenünk is egy csomót dropolt OBJ, szerintem kiégett.Az időjárási körülmények segítenek benne 😊
mustaine
több mint 7 éve
Ellenünk is egy csomót dropolt OBJ, szerintem kiégett.Azért adjatok érte egy hátsó körös picket, egyszer ti is lehettek lovagiasak.
mustaine
Liverpool Fc
több mint 7 éve
na most derül ki a lényeg..
több mint 7 éve
Ellenünk is egy csomót dropolt OBJ, szerintem kiégett.
több mint 7 éve
pánik időkérés, szerencsére jókor
több mint 7 éve
kicsit több fegyelmet fiúk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
a plázacica
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
ozibozi
17 139
lukas kezűt leültetni