Green Bay Packers - Tampa Bay Buccaneers
10 hónapja
Rubens
811
Most megmutatja Love, mit tud kezdeni -10 -zel...MLF mindjárt előveszi ujra AJ-t ami működött az elején, csak már -10 van...
félelmetes produktum ez eddig
gamerkr
10 hónapja
SBL
2 209
Közben mindenki az egekig magasztalja MLF-t.Nagyon szenvedünk.10 pontból 7 nek a védelem rakta le az alapjait, ez egy rakás fos produktum megint....
nagylaza, főpohárnok
Rubens
10 hónapja
Rubens
811
Joe Barry takarodjon mar el innen a budos f@szomba. Bárcsak ..Takarodjon... És az O "mit csinál" ma is?
gerappa
10 hónapja
Tactful Cactus
13 822
kissé hektikus az év, azt se tudom kit szidjak, hülye egy csapat ez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
nando89
3 865
Kabaré ez a védelem , amíg Barry itt van nem lehetnek komoly célok , bármennyi tehetséges fiatalunk van .
10 hónapja
Most megmutatja Love, mit tud kezdeni -10 -zel...félelmetes produktum ez eddig
10 hónapja
casaubon
2 256
Es azt leszamitva a vedelem gyakorlatilag palyan sincs…Nagyon szenvedünk.10 pontból 7 nek a védelem rakta le az alapjait, ez egy rakás fos produktum megint....
nagylaza, főpohárnok
Rubens
10 hónapja
gerappa
99
Joe Barry takarodjon mar el innen a budos f@szomba. Bárcsak ..
10 hónapja
Rubens
811
Nagyon szenvedünk.10 pontból 7 nek a védelem rakta le az alapjait, ez egy rakás fos produktum megint....
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Nagyon szenvedünk.
10 hónapja
casaubon
2 256
A run D lesz az, a pass 8., ha az engedett yardokat nezzuk.Én sem. Az elején írták ki.31th pass defense. Nagyon nem lehet mást várni mint ezt.Vazz. Ezt nem is tudtam.
SBL
nagylaza, főpohárnok
De most elbizonytalanodtam. Lehet, hogy a run D a 31.?
SBL
10 hónapja
Tactful Cactus
13 822
viccelek, meglepő de 8., a run D az utolsó előtti.én se, azt hittem utolsó31th pass defense. Nagyon nem lehet mást várni mint ezt.Vazz. Ezt nem is tudtam.
SBL
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Tactful Cactus
13 822
én se, azt hittem utolsó31th pass defense. Nagyon nem lehet mást várni mint ezt.Vazz. Ezt nem is tudtam.
SBL
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
SBL
2 209
Én sem. Az elején írták ki.31th pass defense. Nagyon nem lehet mást várni mint ezt.Vazz. Ezt nem is tudtam.
SBL
nagylaza, főpohárnok
De most elbizonytalanodtam. Lehet, hogy a run D a 31.?
10 hónapja
Lehet kajak kellene trade-elni egy középső köröset Belichickért DC-nek?
10 hónapja
31th pass defense. Nagyon nem lehet mást várni mint ezt.Vazz. Ezt nem is tudtam.
SBL
10 hónapja
casaubon
2 256
31th pass defense. Nagyon nem lehet mást várni mint ezt.Es a run D se jobb, sot. #barryout
SBL
10 hónapja
SBL
2 209
31th pass defense. Nagyon nem lehet mást várni mint ezt.
10 hónapja
Kampman
28 166
Jó a pass rush, de ha egyszer elengedi a labdát, ott már baj van általában.
10 hónapja
van még idő egy td-re
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
nando89
3 865
Itt első körben borítékolható a cb húzás … csak az nekünk elég gyengén megy ..
10 hónapja
jossbeaumont
1 180
Ez egyszeruen szanalmas
10 hónapja
mit adunk elő most ebben a percben
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.