Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Istenem, hogy hiányzik most nekem a jó öreg böllér fizimiskájú Andy 😀
több mint 10 éve
Én csak Berry miatt nézem a meccset, addig leszek, amíg pickeli Hoyert.Csak ne járt így.
Stez
több mint 10 éve
attól még abban a classban volt, hogy nem draftoltákUDFA ként szerződtette a JagsShilkorHurns a 2014es draftclassban volt.
iktriad
Heisman Trophy
több mint 10 éve
Micsoda szócsörte! Pre. Allé Tus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
UDFA ként szerződtette a JagsShilkorHurns a 2014es draftclassban volt.
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Na fogadások megtéve.... jöhet a kickoff 😀
több mint 10 éve
Mitol jobb darby?Peters az első par meccsen egett meg azota sorozatban jo meccseket tol es 8 int az 8 int
több mint 10 éve
én csak a pénz miatt 😀82 hsz és el se kezdődött a meccs. 😊Pont ezt akartam írni 😛 mondjum a fél Eagles brigád itt van Reid miatt 😀
iktriad
dande
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
ShilkorHurns a 2014es draftclassban volt.
több mint 10 éve
Én csak Berry miatt nézem a meccset, addig leszek, amíg pickeli Hoyert.
több mint 10 éve
Jah, kiment a budira.mustaine már az első körben kimentmustaine-t draftoltad a 2. körben? 😛My men(te és Darby - 2. körös GM game draft pickem)!Mondj jobb cb-t a rookiek kozt.Ronald Darby
Janek
mustaine
iktriad
Shilkor
Stez
több mint 10 éve
mustaine már az első körben kimentAhogy Banks is.
Stez
több mint 10 éve
sörértmustaine már az első körben kimentmustaine-t draftoltad a 2. körben? 😛My men(te és Darby - 2. körös GM game draft pickem)!Mondj jobb cb-t a rookiek kozt.Ronald Darby
Janek
mustaine
iktriad
Shilkor
Stez
több mint 10 éve
82 hsz és el se kezdődött a meccs. 😊Pont ezt akartam írni 😛 mondjum a fél Eagles brigád itt van Reid miatt 😀
iktriad
több mint 10 éve
mustaine már az első körben kimentmustaine-t draftoltad a 2. körben? 😛My men(te és Darby - 2. körös GM game draft pickem)!Mondj jobb cb-t a rookiek kozt.Ronald Darby
Janek
mustaine
iktriad
Shilkor
több mint 10 éve
Legközelebb úgy próbáld meg nézni , hogy leveszed az alvószemüveged !Akkor te nem láttad játszani. A pick nem sokat ér, ha mellette mindent benyalsz és meccsenként TD-t szereznek rólad, te répafejű.Idén több , mint 10 jó meccse volt te répafejű.Gilmore?Egyébként csak én nem értem ezt a nagy hype-ot Peters körül ? 8 int hatalmas teljesítmény, de. Olvastam róla egy cikket, ha jól emlékszem PFF készítette, 2 héttel a szezon vége előtt, ami szerint az egyik leggyengébb CB-nek írták. 2. legtöbb yardot kapták el mellette Blake mögött, illetve 7 TD-vel a 4. legtöbbet kaptak el mellette. Nagyon bírtam egyetemen, de nekem ez a Peters all-pro meg hasonlók kicsit túlzásnak tűnnek.Hát nem egy Stephon Gilmore az tuti
Sixo
mustaine
Három év alatt volt tíz jó meccse, szóval Gilmore-nak lenni sem feltétlenül dicsőség.
Stez
Sixo
Amúgy meg idén egyetlen jó meccse sem volt, mivel nem játszott. BENYALTAD AZ IKTRIAD-POÉNT, RÉPAFEJ!
Stez
több mint 10 éve
mustaine-t draftoltad a 2. körben? 😛My men(te és Darby - 2. körös GM game draft pickem)!Mondj jobb cb-t a rookiek kozt.Ronald Darby
Janek
mustaine
iktriad
több mint 10 éve
82 hsz és el se kezdődött a meccs. 😊
több mint 10 éve
Amúgy meg idén egyetlen jó meccse sem volt, mivel nem játszott. BENYALTAD AZ IKTRIAD-POÉNT, RÉPAFEJ!Engem hagyjatok ki ebből!
Stez
több mint 10 éve
Kinek nem... 8DMy men(te és Darby - 2. körös GM game draft pickem)!Mondj jobb cb-t a rookiek kozt.Ronald Darby
Janek
mustaine
iktriad
több mint 10 éve
Akkor te nem láttad játszani. A pick nem sokat ér, ha mellette mindent benyalsz és meccsenként TD-t szereznek rólad, te répafejű.Idén több , mint 10 jó meccse volt te répafejű.Gilmore?Egyébként csak én nem értem ezt a nagy hype-ot Peters körül ? 8 int hatalmas teljesítmény, de. Olvastam róla egy cikket, ha jól emlékszem PFF készítette, 2 héttel a szezon vége előtt, ami szerint az egyik leggyengébb CB-nek írták. 2. legtöbb yardot kapták el mellette Blake mögött, illetve 7 TD-vel a 4. legtöbbet kaptak el mellette. Nagyon bírtam egyetemen, de nekem ez a Peters all-pro meg hasonlók kicsit túlzásnak tűnnek.Hát nem egy Stephon Gilmore az tuti
Sixo
mustaine
Három év alatt volt tíz jó meccse, szóval Gilmore-nak lenni sem feltétlenül dicsőség.
Stez
Sixo
Amúgy meg idén egyetlen jó meccse sem volt, mivel nem játszott. BENYALTAD AZ IKTRIAD-POÉNT, RÉPAFEJ!
több mint 10 éve
My men(te és Darby - 2. körös GM game draft pickem)!Mondj jobb cb-t a rookiek kozt.Ronald Darby
Janek
mustaine