Houston Texans - Miami Dolphins
11 hónapja
a houston pozitv merlegu. mar ertem miert nem paradezunk.a vicc az h a texans se valami lehengerlő, jókor csináltak turnovert és éltek vele
Ventura
11 hónapja
a houston pozitv merlegu. mar ertem miert nem paradezunk.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
11 hónapja
Grier, szarjal kecskét 🐐, hogy nem tudtál összerakni egy normális OL-t. Eichenberg, baszod…ők annyira nem aggódnak az OL miatt mint mi a fanok.... hires szavak 😀
Ventura
11 hónapja
Grier, szarjal kecskét 🐐, hogy nem tudtál összerakni egy normális OL-t. Eichenberg, baszod…
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
11 hónapja
bmeg lofaszt nem tudunk futni elnyom minket a texans dl mint a szart
11 hónapja
sieler mekkora szezont megynémileg aggüódtam, hogy wilkins miatt volt korábban jó, de CW távoztával is magas szinten játszik. kiváló igazolás volt annak idején.
Kúrfürst briareos
11 hónapja
na, csere tackleök a fal mindkét oldalán, tua tuléli a meccset már boldog leszekazért paul kezdőnek lett hozva, pont jo lesz betanulni.
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Na, Washington már többet tett le az asztalra mint beckham.gondolom ezért is engedték el bekit
Ventura
11 hónapja
Na, Washington már többet tett le az asztalra mint beckham.
11 hónapja
na, csere tackleök a fal mindkét oldalán, tua tuléli a meccset már boldog leszek
11 hónapja
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!