Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
😀 Hehe, Grigorra gondolok. 😊A Falcons a héten nem játszik. 😊na vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?Remélem, szurkoljunk Dimitroffnak. 😀
baggio
Vrij6
iktriad
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
az kemény, hogy az ÖSSZES magyar sportcsatornához találtam már streamet, kivéve a sport2-t...na vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?a divxmozi.eu-n meg M4 megy 😊
baggio
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
A Falcons a héten nem játszik. 😊na vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?Remélem, szurkoljunk Dimitroffnak. 😀
baggio
Vrij6
több mint 7 éve
na vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?Remélem, szurkoljunk Dimitroffnak. 😀
baggio
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
na vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?a divxmozi.eu-n meg M4 megy 😊
baggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
na vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=xQdUlfXcWWg&feature=shareAbszolút nem arrogáns a fickó, a combineos interjújában pont ugyanolyan magabiztosan nyilatkozott, mint Carr annak idején.Connor Cook elit irányító, Jon Gruden is megmondta. Ma végre mindenki megláthassa saját szemivel.Szerintem jo meccse lesz az arrogans rodgers-stilusunak 😂
mustaine
Adirotor
mustaine
több mint 7 éve
Abszolút nem arrogáns a fickó, a combineos interjújában pont ugyanolyan magabiztosan nyilatkozott, mint Carr annak idején.Connor Cook elit irányító, Jon Gruden is megmondta. Ma végre mindenki megláthassa saját szemivel.Szerintem jo meccse lesz az arrogans rodgers-stilusunak 😂
mustaine
Adirotor
több mint 7 éve
a védelmek azért mindkét oldalon jó szintet képviselnek ezért továbbiak miatt semlegesként jó lenne látni ha valamelyik QB tudna egy biztató teljesítményt mutatni...
több mint 7 éve
Nem arrogáns ő, csak tisztában van az értékeivel.Connor Cook elit irányító, Jon Gruden is megmondta. Ma végre mindenki megláthassa saját szemivel.Szerintem jo meccse lesz az arrogans rodgers-stilusunak 😂
mustaine
Adirotor
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Connor Cook elit irányító, Jon Gruden is megmondta. Ma végre mindenki megláthassa saját szemivel.Szerintem jo meccse lesz az arrogans rodgers-stilusunak 😂
mustaine
több mint 7 éve
Tükörsima Raiders W!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Connor Cook elit irányító, Jon Gruden is megmondta. Ma végre mindenki megláthassa saját szemivel.
több mint 7 éve
Az csak akkor lehet, ha Battle Red Day van Houstonban.Vagy RotweilerMa Brockweiler nagy napja lesz. Csak szólok. 😊Vagy Csodaweiler vagy Szarweiler lesz....
Go Texans!!!
xrace77
ThundersNFL
Egy szeretheto, harapos Texanssal
Adirotor
több mint 7 éve
Vagy RotweilerMa Brockweiler nagy napja lesz. Csak szólok. 😊Vagy Csodaweiler vagy Szarweiler lesz....
Go Texans!!!
xrace77
ThundersNFL
Egy szeretheto, harapos Texanssal
több mint 7 éve
CsodaszarweilerMa Brockweiler nagy napja lesz. Csak szólok. 😊Vagy Csodaweiler vagy Szarweiler lesz....
Go Texans!!!
xrace77
ThundersNFL
több mint 7 éve
Ma Brockweiler nagy napja lesz. Csak szólok. 😊Vagy Csodaweiler vagy Szarweiler lesz....
Go Texans!!!
xrace77
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Valakinek esetleg van működő sport2-s linkje? Egy csomónál nekem már azt dobja ki, hogy nincs közvetítés...Na, senkinek semmi?😀
Vrij6
több mint 7 éve
Nem tudom nézni a sporttv-s közvetítést, tök úgy érzem, hogy valamiből kimaradok.😕
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
mivel az Oakland játszik ma a KC helyett, Ricsi nem fog elmenni már az első visszahordás után
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/1b_hbVcLLBRyGsO0cUW-mH2JLVc/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2014/04/09/001/n/1922398/c90d8c64f31a17c9_emma-watson-starring-in-a-new-movie/i/obvious-we-love-Emma-just-being-Emma.gifVajon képesek leszünk hozni idén is epic brainfartokat?Végre újra itt van amit már mindenki annyira várt: a PO-eredményközvetítő 😀Jobban vártam mint a karácsonyt!
Wester
balintbaba
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Vajon képesek leszünk hozni idén is epic brainfartokat?Végre újra itt van amit már mindenki annyira várt: a PO-eredményközvetítő 😀Jobban vártam mint a karácsonyt!
Wester
balintbaba
több mint 7 éve
Amúgy tényleg 😕Végre újra itt van amit már mindenki annyira várt: a PO-eredményközvetítő 😀Jobban vártam mint a karácsonyt!
Wester
balintbaba