NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 586
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
több mint 1 éve
Amugy Ridley follyamatosan egeti a vedoket, de hiaba
több mint 1 éve
Star az O fal is de nagyon most. Nincs ido passzolni, gondolom latja a coach
több mint 1 éve
Bigsby amellett, hogy ótvarxar, még a galaxym hanfelismerőjét is bekapcsolta 😀Ilyen QB-val és WR sorral miért futunk ennyit, főleg hogy nem épp a Legion of Boom van az ellenfélnél a DB-k között?
Tul sok playt kap Etyi helyett...
Ppistike
több mint 1 éve
Bigsby amellett, hogy ótvarxar, még a galaxym hanfelismerőjét is bekapcsolta 😀😀 😀 😀
Tul sok playt kap Etyi helyett...
Ppistike
több mint 1 éve
Bigsby amellett, hogy ótvarxar, még a galaxym hanfelismerőjét is bekapcsolta 😀Tul sok playt kap Etyi helyett...
több mint 1 éve
Az idei kész volt már tavasszal. 😀2 fumble volt egy playben? Hát ha megadják, ha nem ilyet még nem láttam 😀 AFC South special editionelég szaftosan indul az idei script, pláne igy h irosztrájk van
Baba Yaga
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Anton Harrison szerencsés, mert mindenki arról beszél majd, mennyire horrorisztikus volt az NFL bemutatkozása Tank Bigsby-nek. Pedig sajna ő se játszik jól.Ja és égünk.
több mint 1 éve
Miért nem Franklint szopkodják első sorban? Ha ő nem figyel, akkor ebből nincsen semmi.
több mint 1 éve
2 fumble volt egy playben? Hát ha megadják, ha nem ilyet még nem láttam 😀 AFC South special editionelég szaftosan indul az idei script, pláne igy h irosztrájk van
Baba Yaga
több mint 1 éve
Tank-nek lehetne szólni, hogy ez már az NFL.
több mint 1 éve
17 pont fantasyben, köszi AFC South, köszi sporik 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Baba Yaga
829
2 fumble volt egy playben? Hát ha megadják, ha nem ilyet még nem láttam 😀 AFC South special edition
több mint 1 éve
Na ez fantasyhoz kéne hogy Bucknernek beírják a TD-t
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Baba Yaga
829
Most nem azért de Steichen sem tűnik kreatívabbnak mint Reich. Komolyan ezért kért időt?? Meccsben vannak, ajándékot kapnak erre visszaadják. Akárki az edző, mióta Manning elment mindig ez van..
több mint 1 éve
Josh Allen-t egyre drágább lesz visszahozni, de most ezt nem bánom. 3 sack már az Allen-Walker duótól.
több mint 1 éve
Az szerintem megvolt mint INTSzerk: Nem
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 1 éve
Baba Yaga
829
Fél meccs után már idén sem értem az UR büntetéseket. Hozzá lehet még érni az ellenfélhez?Nem 😀 Én se értettem mert kb a földön feküdt Hull, mégis mit kéne csinálnia a védőnek?
Stoki
több mint 1 éve
2nd&28-re működik a screen, milyen éven írunkA Jaguars D tradicionális szereti benyelni a screent nagy gainért. mindegy ki a DC vagy hogy kik játszanak.
Heisman nádor
több mint 1 éve
2nd&28-re működik a screen, milyen éven írunk
több mint 1 éve
Fél meccs után már idén sem értem az UR büntetéseket. Hozzá lehet még érni az ellenfélhez?
több mint 1 éve
Scherff megsérült. Nem jó hír az amúgy is szenvedő Anton Harrisonnak.
több mint 1 éve
Josh Allen és Travon Walker 2 sacknél jár. Jó lenen, ha a 2 ember eljutna együtt 25-ig idén.Közben olvasom Arden Key szanaszét szopatja Trevor Penninget a Saints-Titans meccsen és morgok, hogy elengedtük egy div. riválisnak.
több mint 1 éve
Az év első Jags D turnovere - pipa. Azért ironikus, hogy az RB poszt gyengesége mennyire hátráltatja ma a Coltst.