NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 657
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Jacksonville Jaguars - Atlanta Falcons
több mint 2 éve
Az idei FG statok alapján jagsnél nagyobb bátorság FG-t rúgni, mint rámenni a 4&rövidre
több mint 2 éve
konzervatív sz.rság, nem tökmindegy már, hogy mi van?
több mint 2 éve
I really don’t understand Arthur Smith’s timeout logic. Why did he call one after the 1st & goal play but not after 3rd down? He just let 40 seconds drain off the clock if he had any intentions of putting additional points on the board before halftime.
— Matt Karoly (@mattkaroly) November 28, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Na pl. ilyen droppok miatt tart Trevor ott, ahol.
több mint 2 éve
És nem fogja meg a TD passzt... 🤦♂️
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
Wow...
több mint 2 éve
na, ez szep volt
több mint 2 éve
Wow, Marvin!!!
több mint 2 éve
A Honvéd nem verte meg magát ennyire tegnap az Újpest ellen, mint mi ma eddig.nekem mondjuk az pont tetszett 😉
iktriad
több mint 2 éve
Ok, de ezek a játékosok a védelem cseréi sokszor.Roy Robertson Harris konkrétan kezdő.
Chargers LT
több mint 2 éve
Et tu Dante?
több mint 2 éve
Ok, de ezek a játékosok a védelem cseréi sokszor.Ez a Jax D# se százas... Jól elintézik a csapatot...mind2 zászló ST-ből jött az ST coordnak jár a csicskalángos
Saját 10esen belül puntolt volna a Falcons, erre 2 zászló és TD
Chargers LT
empty taxi
több mint 2 éve
A Sörensenekkel csak a baj van az NFL-ben.Ez a Jax D# se százas... Jól elintézik a csapatot...mind2 zászló ST-ből jött az ST coordnak jár a csicskalángos
Chargers LT
empty taxi
több mint 2 éve
OK, akkor, ahogy látom ezt ketten nem tudtuk ezt. Én vagyok az egyik, a másik meg ebből él... 😉nem értem mi történt, mi volt szabálytalan?Nem lehet a lineman hátán felugrani FG-t blokkolni.
Húsrágó
iktriad
több mint 2 éve
Ez a Jax D# se százas... Jól elintézik a csapatot...mind2 zászló ST-ből jött az ST coordnak jár a csicskalángos
Chargers LT
Madden hates me.
több mint 2 éve
Ez a Jax D# se százas... Jól elintézik a csapatot...Saját 10esen belül puntolt volna a Falcons, erre 2 zászló és TD
több mint 2 éve
nem értem mi történt, mi volt szabálytalan?Nem lehet a lineman hátán felugrani FG-t blokkolni.
Húsrágó
több mint 2 éve
nem értem mi történt, mi volt szabálytalan?FG kísérletnél nem lehet átrepülni olyan falember felett aki még nem állt fel a stance-ből.
Húsrágó
Madden hates me.
több mint 2 éve
nem értem mi történt, mi volt szabálytalan?átesett az egyik lineman felett
Húsrágó
több mint 2 éve
nem értem mi történt, mi volt szabálytalan?nem lehet már átugrani fal felett a blokkoláshoz
Húsrágó
több mint 2 éve
A Honvéd nem verte meg magát ennyire tegnap az Újpest ellen, mint mi ma eddig.
több mint 2 éve
nem értem mi történt, mi volt szabálytalan?
több mint 2 éve
Ironikus, amikor bejátsszák az egykori 1/4-es pickünket, amint TD-t szerez, miközben mi azon imádkozunk, hogy nem kapjunk újabb TD-t. (Jut eszembe, nálatok meg itt van az egykori 1/3-unk.)Tyson Campbell ma egyelőre nagyon él.
Szerkesztette: iktriad