Jacksonville Jaguars - Baltimore Ravens
11 hónapja
És hány pontszerző drivunk volt 50 perc alatt? 1.Jaja, 10 pont hátrányból 14 perccel a vége előtt biztos így van... 😊Mér vége van, nyugi. Be lehet írni a Ravensnek a W-t.Nyert a Ravens. 😕Szép próbálkozás... sajnos nincs még itt a vége, szerintem kelleni fog a (minimum) 21 ahhoz hogy itt nyerjen valaki. És akkor már jobban örülnék a 24-nek, mint a 21-nek.
iktriad
Igor
iktriad
Igor
11 hónapja
Na most már megnyugodtál Igor a 11. Ravens W miatt? 😀
11 hónapja
Jaja, 10 pont hátrányból 14 perccel a vége előtt biztos így van... 😊Mér vége van, nyugi. Be lehet írni a Ravensnek a W-t.Nyert a Ravens. 😕Szép próbálkozás... sajnos nincs még itt a vége, szerintem kelleni fog a (minimum) 21 ahhoz hogy itt nyerjen valaki. És akkor már jobban örülnék a 24-nek, mint a 21-nek.
iktriad
Igor
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
11 hónapja
Már vége van, nyugi. Be lehet írni a Ravensnek a W-t.Nyert a Ravens. 😕Szép próbálkozás... sajnos nincs még itt a vége, szerintem kelleni fog a (minimum) 21 ahhoz hogy itt nyerjen valaki. És akkor már jobban örülnék a 24-nek, mint a 21-nek.
iktriad
Igor
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
Nyert a Ravens. 😕Szép próbálkozás... sajnos nincs még itt a vége, szerintem kelleni fog a (minimum) 21 ahhoz hogy itt nyerjen valaki. És akkor már jobban örülnék a 24-nek, mint a 21-nek.
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
11 hónapja
Lamar felrakta a pirosra a meccsetÉs nyert.
hamsterdealer
11 hónapja
Nyert a Ravens. 😕
11 hónapja
hamsterdealer
222
Lamar felrakta a pirosra a meccset
11 hónapja
Agyeldobós play. Sacknek kellett volna lennie, erre 1st & goal.
11 hónapja
KopaFabian
229
RileyPatterson sem muzsikál jól Detroitban, de nekem ő szerethetőbb és jobb figura volt Húú mondjuk ez extra SpecTeam munka volt!McManus tanulhatna tőlük. Amúgy a mai a második, ami részben rajta mehet majd el az elmúlt 3-ból...
KopaFabian
iktriad
11 hónapja
Húú mondjuk ez extra SpecTeam munka volt!McManus tanulhatna tőlük. Amúgy a mai a második, ami részben rajta mehet majd el az elmúlt 3-ból...
KopaFabian
11 hónapja
hamsterdealer
222
2v1-ben sem megy
11 hónapja
KopaFabian
229
Húú mondjuk ez extra SpecTeam munka volt!
11 hónapja
gedam
5 902
kicsit kintről jött vissza
11 hónapja
szép ST munka volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Törvényszerű voltKettő jött is. 😀Na vajon most hogy, akár át is vehetnénk a vezetést, hogy csereszünk ki magunkkal? 3 & out? Fumble? INT? Pick six? 😀False start, holding, grounding, tripping -> 4&43
iktriad
mustaine
iktriad
11 hónapja
Kettő jött is. 😀Na vajon most hogy, akár át is vehetnénk a vezetést, hogy csereszünk ki magunkkal? 3 & out? Fumble? INT? Pick six? 😀False start, holding, grounding, tripping -> 4&43
iktriad
mustaine
11 hónapja
Na vajon most hogy, akár át is vehetnénk a vezetést, hogy csereszünk ki magunkkal? 3 & out? Fumble? INT? Pick six? 😀False start, holding, grounding, tripping -> 4&43
iktriad
11 hónapja
Na vajon most hogy, akár át is vehetnénk a vezetést, hogy csereszünk ki magunkkal? 3 & out? Fumble? INT? Pick six? 😀
11 hónapja
Összeszorult a seggem mikor megláttam slotban a 39es számot…végre valami öröm a mai napra.Nálam is. Mehetünk majd hamut szórni a fejünkbe a csapattopikba, hogy kételkedtünk benne. Viszont innentől Press még gyakrabban akarja majd bevonni a passzjátékba Ágnest...
KopaFabian
11 hónapja
hamsterdealer
222
Az o line ha nem rázza meg magát, akkor sok pontunk már nem lesz.
11 hónapja
Panaszkodtok erre ti, amikor Lamarnak 8 másodperce van, míg célpontot talál. 😀nem zárul a zseb 4-5 sec alatt sem0 a nyomás trevoronVan, csak gyorsan szabadul a labdától.
gedam
iktriad
gedam
11 hónapja
KopaFabian
229
Összeszorult a seggem mikor megláttam slotban a 39es számot…végre valami öröm a mai napra.
11 hónapja
gedam
5 902
nem zárul a zseb 4-5 sec alatt sem0 a nyomás trevoronVan, csak gyorsan szabadul a labdától.
gedam
iktriad
11 hónapja
gedam
5 902
az mindegy mi történik a sec.-ben, ha ilyen kényelmesen álldogál a qb a zsebben