NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez a Jack sokszor felbasz amúgy.TD-mentő büntetés volt csak mondom
Willis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
de ez nem az eredeti, Alekoszos változatAz a poén, hogy a teljes dal sehol, de tényleg sehol nem lelhető fel, csak ez a részlet.Tessék
Kampman
www.youtube.com/watch?v=o2IZRfx2_JE
Igor
több mint 6 éve
Aki meg akarja nézni a Pats-Steelers AFC döntőt annak meg kell néznie ezt a fost?
több mint 6 éve
Az a poén, hogy a teljes dal sehol, de tényleg sehol nem lelhető fel, csak ez a részlet.van teljes dal ? 😮
Kampman
több mint 6 éve
Az a poén, hogy a teljes dal sehol, de tényleg sehol nem lelhető fel, csak ez a részlet.Tessék
Kampman
www.youtube.com/watch?v=o2IZRfx2_JE
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Az a poén, hogy a teljes dal sehol, de tényleg sehol nem lelhető fel, csak ez a részlet.
több mint 6 éve
HajduImre
157
bárcsak megnézhetném, de elromlott a rádióm.szép volt, level 2:tegnap végignéztemwww.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=218selmebeteg 😀
Heisman Trophy
HajduImre
James007
www.youtube.com/watch?v=ue2eboEOSqQ&t=1s
toam
több mint 6 éve
Ez a Jack sokszor felbasz amúgy.
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
"Colin Kaepernick volt a legutóbbi irányító, aki egy rájátszás-meccs félidejében több yardot futott, mint passzolt. Ő 2013-ban az NFC-döntőn rohangált 98 yardot és passzolt 17-et.Most Bortles 35 futott- és 33 passzolt yarddal zárta a félidőt."
Szóval a Jags SB-t fog játszani? : O
több mint 6 éve
Aztakurva! 😊szép volt, level 2:tegnap végignéztemwww.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=218selmebeteg 😀
Heisman Trophy
HajduImre
James007
toam
több mint 6 éve
Ik mit vettél be ily csendes vagy?csodálkozol hogy a xanax hiány volt a gyógyszertárakban
ThundersNFL
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Ik mit vettél be ily csendes vagy?a nachos teszi
ThundersNFL
több mint 6 éve
HajduImre
157
😀 😀Türelmes vagyok. Vártam a második versszakot.fasza lehetett. én három percet láttam belőle és lepergett közben az életem.tegnap végignéztemwww.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=218selmebeteg 😀
Heisman Trophy
HajduImre
James007
HajduImre
James007
több mint 6 éve
James007
1 854
Jó, hát az 1 órás verzió az lófasz, a 10 órásat kell végignézniAbba beletekernék
Kampman
több mint 6 éve
szép volt, level 2:tegnap végignéztemwww.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=218selmebeteg 😀
Heisman Trophy
HajduImre
James007
több mint 6 éve
Ik mit vettél be ily csendes vagy?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Andy Dufresne?Nortman remélem megkapja a meccslabdát ha nyernekMegírhatja még 20 ember adóbevallását.
toam
iktriad
több mint 6 éve
Hyde-poyer a legjobb safety duó?Hmm.Szerintem is a Quin-Diggs.
braxa88
több mint 6 éve
vagy Jags-Eaglesidén super bowlon rekordot kell majd csinálniAhhoz Pats/Steelers - Eagles kell
Heisman Trophy
Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
James007
1 854
Türelmes vagyok. Vártam a második versszakot.fasza lehetett. én három percet láttam belőle és lepergett közben az életem.tegnap végignéztemwww.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=218selmebeteg 😀
Heisman Trophy
HajduImre
James007
HajduImre
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Jó, hát az 1 órás verzió az lófasz, a 10 órásat kell végignézni
több mint 6 éve
Hyde-poyer a legjobb safety duó?Hmm.Szerintem is jobb a Smith-Sendejo páros.
braxa88
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nortman remélem megkapja a meccslabdát ha nyernekMegírhatja még 20 ember adóbevallását.
toam
több mint 6 éve
Segítségre van szükséged?tegnap végignéztemwww.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=218selmebeteg 😀
Heisman Trophy
HajduImre
James007
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv