NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Én ma szokatlanul csendes vagyok.Egy félidő alatt 620 hsz. Megkérdőjelezhetetlen, hogy iktriad a fő celeb az oldalon 😊És tényleg. 😊
peach
vontod
több mint 6 éve
"Az első passza jó is Bortlesnek!!!"A hangból áradó örömet nem lehet visszaadni...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
pbs.twimg.com/media/DS9Q-LiVoAAWXzk.jpg
gaben
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Nem azért, de az offense playcalling is elég fos, hát még Bortles.
több mint 6 éve
Kampman
28 323
FA-kupa szabályokkal kéne játszani, döntetlen esetén újrajátszás Buffalóban
több mint 6 éve
Egy félidő alatt 620 hsz. Megkérdőjelezhetetlen, hogy iktriad a fő celeb az oldalon 😊És tényleg. 😊
peach
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Egy félidő alatt 620 hsz. Megkérdőjelezhetetlen, hogy iktriad a fő celeb az oldalon 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ilyen első félidő után simán levonnám a fizetések 50%-át.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Ehh, van nekünk egy Tuckerunk... 😉 túlélem. 😊Ritka szép Field Goal-ok voltak, kár hogy nem láttad 😊Azért mert nem lesz TD 😛A meccs izgalmaira szerintem most elszívok egy fél doboz cigitÉn közben is kijárogattam. Ez nem az a meccs, amikor nem mersz kimenni egy sörért, mert lemaradsz 2 TD-ről. 😊
shagi0206
Jan
Kimentem egy sörért 2:05-kor és lemaradtam 2 FG-ról.. ergo az összes pontról.
Még szerencse, hogy volt összefoglaló!
Igor
bcsarli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ritka szép Field Goal-ok voltak, kár hogy nem láttad 😊Azért mert nem lesz TD 😛A meccs izgalmaira szerintem most elszívok egy fél doboz cigitÉn közben is kijárogattam. Ez nem az a meccs, amikor nem mersz kimenni egy sörért, mert lemaradsz 2 TD-ről. 😊
shagi0206
Jan
Igor
több mint 6 éve
Több időt nem is szabad erre a fosra vesztegetni.15 volt.ÖSSZEFOGLALÓ BASZDMEG!Az belefér 50 mp-be. A 2 FG kell bele, meg a pick.
Bazzani
iktriad
Bazzani
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
jelenleg mozgáskorlátozott vagyok, így nem mászkálok túl sokatNem,ez pont az a meccs,amikor kimész egy cigire és lemaradsz az egyetlen FG-ról.A meccs izgalmaira szerintem most elszívok egy fél doboz cigitÉn közben is kijárogattam. Ez nem az a meccs, amikor nem mersz kimenni egy sörért, mert lemaradsz 2 TD-ről. 😊
shagi0206
Jan
LeviPoki
több mint 6 éve
Azért mert nem lesz TD 😛A meccs izgalmaira szerintem most elszívok egy fél doboz cigitÉn közben is kijárogattam. Ez nem az a meccs, amikor nem mersz kimenni egy sörért, mert lemaradsz 2 TD-ről. 😊
shagi0206
Jan
több mint 6 éve
catattack
3 520
www.youtube.com/watch?v=_dx0qWHL7dcbEzt nagyon eltalaltad baratom!
Igor
több mint 6 éve
15 volt.ÖSSZEFOGLALÓ BASZDMEG!Az belefér 50 mp-be. A 2 FG kell bele, meg a pick.
Bazzani
iktriad
több mint 6 éve
ÖSSZEFOGLALÓ BASZDMEG!Az belefér 50 mp-be. A 2 FG kell bele, meg a pick.
Bazzani
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Nem,ez pont az a meccs,amikor kimész egy cigire és lemaradsz az egyetlen FG-ról.A meccs izgalmaira szerintem most elszívok egy fél doboz cigitÉn közben is kijárogattam. Ez nem az a meccs, amikor nem mersz kimenni egy sörért, mert lemaradsz 2 TD-ről. 😊
shagi0206
Jan
több mint 6 éve
A meccs izgalmaira szerintem most elszívok egy fél doboz cigitÉn közben is kijárogattam. Ez nem az a meccs, amikor nem mersz kimenni egy sörért, mert lemaradsz 2 TD-ről. 😊
shagi0206
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Sokunké szerintem.Egyik haverom kedvence.Ebben az esetben esetleg tudnám ajánlani Ariana Marie munkásságát,Oscar díjas alakításai vannak 😀egyedül vagyok itthon, levezetném a feszültségetszünetben a csávó berakhatna nekünk vmi jó kis poreszt a streamenMiért eddig nem volt elég,ahogy mélytorkozik a Jags?
gedam
LeviPoki
gedam
LeviPoki
Bazzani
több mint 6 éve
és megmutatják a 2 field goalt 😀 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Egyik haverom kedvence.Ebben az esetben esetleg tudnám ajánlani Ariana Marie munkásságát,Oscar díjas alakításai vannak 😀egyedül vagyok itthon, levezetném a feszültségetszünetben a csávó berakhatna nekünk vmi jó kis poreszt a streamenMiért eddig nem volt elég,ahogy mélytorkozik a Jags?
gedam
LeviPoki
gedam
LeviPoki
több mint 6 éve
Meanwhile Manziel CFL-csapathoz megy tryoutra.de azért instagrammon odabaszott még egyet a Brownsnak 😀 😀
empty taxi
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=Mc59_SXmZzwitt is a rohadt Bama
vontod
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz